|
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek | Wygląd |
![]() |
#49 | ||
Cieniostwór
|
![]() Cytat:
Noname17, Mordrag w SO ma parę piw. Poszukaj też w NO. Nie możliwe żebyś nie wiedział, gdzie szukać browarów!
![]() |
![]() |
#51 | ||
Demon
|
![]() Cytat:
Ostatnio edytowane przez szczepek : 01-05-07 o 02:10. |
||
RPG![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |||
Czarny Szermierz
|
![]() Cytat:
Cytat:
Spróbowałem powalczyć z Sheer'garem. Nie da rady go pokonać. Nawet w smoczym pancerzu powala mnie jednym ciosem. Podczas walki wystarczy tylko uciec- on przestaje nas gonić, nic nie tracimy, a zadanie jest zaliczone. Znalazłem wyr.. miecz. Trzeba przywołać paladyna Innosa i go zabić - miecz się zwie ![]() Spotkałem kumpla Ur Shaka orka renegata , ale nie wiem do czego on jest potrzebny. Chce razem ze mną walczyć . Towarzysz- ork elita. Zwykle podróżuję ze Skrzypkiem i z obstawą z obozu strażników, a tu odmiana. ![]() He he ork jest w mieście orków. W jednej z jaskiń. Najpierw myślałem , że to jakiś bos , bo ma imię orkowe, siedzi zamknięty za kratą. Po drodze trzeba pokonać wrednego orka i mnustwo orków elitarnych. To ta jaskinia za szamanami orków. ![]()
[IMG]...[/IMG] " Ive said that I will strike down Void; This is still foretold by fate... shall it be here?... This place is as good as any to wield my sword "Altaria Falling Again Didn't expect them? So... They must be a miracle ... ![]() Ostatnio edytowane przez Yzerman : 02-05-07 o 14:08. |
|||
RPG![]() |
![]() |
![]() |
#53 | ||||
Zębacz
|
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() EDIT: Dzięki Yzerman.
Kochanek Kologa=* | Specjalne podziękowania dla Erta... Ostatnio edytowane przez Smuggler : 02-05-07 o 14:26. |
||||
RPG![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Polna Bestia
|
![]() Lecz nadal nikt nie odpowiedział mi na moje pytanie??? Czy ten mod jest po polsku? Można go włączyć odzielnie czy działa jak dodatek??? Zwłaszcza po raz pierwszy się spotykam ze słowem MOD więc proszę się nie śmiać...
![]() EDIT: Bustafarian, javol, ja capiche! Thx za odpowiedzi!
Darkness... Darkness and nothingness in my heart! Ostatnio edytowane przez Seneka : 02-05-07 o 13:49. |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Cieniostwór
|
![]() Tak, ten mod został stworzony przez polski zespół, a co za tym idzie jest w pełni po polsku.
Trzeba włączyć go oddzielnie (poprzez program GothicStarter) i jednocześnie działa jak dodatek (wątek moda wpleciony jest w główną fabułę oryginalnej gry).[/quote] Capiche?
![]() |
![]() |
#58 | |
|
![]() Ach jak pech to pech... Gdy po raz pierwszy trafiłem do SO zabiłem tam kolesia który się skarżył że mu wycięto dodatkowe drzwi w chacie, z kilkudziesięciu kopaczy musiałem zabić akurat tego potrzebnego
![]() |
|
RPG |
![]() |
![]() |
#59 | |
Cieniostwór
|
![]() W obozie przed kopalnią, pod "schodami" do katapulty znajduje się kryjówka kopaczy. Tam znajdziesz kolesia, który może zostać kucharzem.
![]() |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni post / autor |
Mroczne Tajemnice vs Diccuric | Myśliwy999 | Pomoc w ukończeniu modów | 32 | 18-11-10 14:58 |
Mroczne Tajemnice | Barus | Pomoc | 1 | 21-06-07 13:15 |