![]() |
#37 | |
Skazaniec
|
![]() Ludzie, uspokójcie się...
Ja nie rozumiem problemu. Rozłączyliście się i koniec. Jak chcecie dalej się kłócić to na GG, a nie zaśmiecajcie forum. Mam wrażenie, że każda kolejna grupa modderska umie coraz mniej...
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Zbanowany
|
![]() Ja mam sie z nimi połączyc?Przecie oni nic nie umieją, a zwłaszca ten Quard, on był naszym testerem a nie jakąs ważna osobą, jak go przyjałem to nawet nie wiedzial co to mod!Juz dawno chcieliśmy go wyrzucic!Z resztą, zakładanie nowego "oficjalnego forum" to żenada, bezsens, lol ale wy macie bujną wyobraźnię, traktujecie to jak wojnę, lecz to tylko zabawa jest, i tak i Wy i My nic wielkiego na skale światową nei zrobimy wiec sie nie wymądrzajcie, i nei mówcie że np. macie wtyki w Poziomkaz bo to że Siekacz albo shergar Wam pomaga to nei znaczy że macie wtyki, on każdenu pomagaja (np. tutki).Mama nadzieję że nie będziecie juz Nas podjudzac bo to jest tylo zabawa a nie wojna na śmierc i życie.
P.S Dzięki za wyswowodzenie spod Quarda, to taki leszczyk ze weź przera. P.S.2 Jak juz mówiłem, jakiś problem to gg lub PW bo zaśmiecacie forum! |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |||
Skazaniec
|
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | ||||||||||
Skazaniec
|
![]() Najpierw do pana Ojca Redaktora:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Do pana Zyska: Cytat:
Cytat:
Do Nekromanty Xardaska: Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||||||||
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#41 | |
Polna Bestia
|
![]() ludzie to co wy piszecie to jest żenada :/
szczycicie sie że umiecie wrzucić texture do gry albo coś podobnego ![]() teraz grUpy modderskie powstają jak grzyby po deszczu a jak to ktoś wyżej napisał co nowsza to mniej umie ![]() ![]() sam spec od 3d max wam nie pomoże, należe do teamu poziomkaz i pracuje jako grafik 3d i wiem ile problemów sprawia silnik gry i te wszystkie szmelce tworzenie grafiki do Gi jest bardzo łatwe można zacząć po miesiącu z 3d max ale kilka innych rzeczy to już problem nie obraźcie sie ale wasz team to żenada bananas też co już zrobiliście?? podłoŻyliście texture(pewnie tak ![]() najpierw sie pouczcie jak robić mody potem dopiero kompletujcie team modderski |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 | ||
Skazaniec
|
![]() Cytat:
Na tym właśnie polega moja "taktyka" żeby stworzyć zgrany zespół i się uczyć, a dopiero potem tworzyć mody. Sam Ojciec Redaktor przyznał mi rację. Jeśli najpierw nie nauczymy się współpracy, to nawet po 10 latach nauki bysmy nic nie zrobili... No, może przesadziłem, ale to tylko taka alegoria. |
||
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | ||
Polna Bestia
|
![]() Cytat:
![]() |
||
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | ||||
Skazaniec
|
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | ||
Polna Bestia
|
![]() nie sądze by do nieumiejącego mod teamu dołączył umiejący coś grafik 3d
bo z grafikami 3d są niezłe problemy np niezły team mod Rangers (oczywiście z forum the modders) nie mają takowego,podobnie sprawa ma sie z grafkiami 2d(bo nawet poziomki takowego nie mają) proponował bym ci zmienić Cytat:
|
||
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | ||
Czarny Goblin
|
![]() Cytat:
Nie, oni wcześniej wydali jeszcze PTP (nowe postacie nowy świat i zadania, co ztego że świat to mała wysepka, jeden nowy npc i jedne zadanie ale co tam) Ojciec, od kiedy rozdają VANY ? JA CHE FERRARI ![]() |
||
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | ||
Polna Bestia
|
![]() Cytat:
która prawie nie chodzi(pływał w niej rosół troche chleba i inne ![]() |
||
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Zbanowany
|
![]() Ja was nie rozumię. Po co taki rozgłos, ze powstał nowy mod team. My w naszym modzie zrobiliśmy sporo, ale się nie reklamujemy, ze wielka grupa Rangers tworzy wielkiego moda, bo nie tworzy. Wy tez nie tworzycie. Xardasek mowi ze wie juz sporo o modowaniu. NIE on wie bardzo mało. Zresztą ja tez nie wiem Bóg wie czego. Sporo to nie jest dodać nowego NPCa, napisać prostą misje, dodać 2 ogniska i łózko w spacerze, czy podmienienie texturki, to są podstawy. Wy tworzycie mod team nie znając podstaw. :/ Rekalmujecie się bardzo, i poco? Jak mod okarze się porazką i go nie skończycie, to bedzie wstyd. Więc uwarzam, iz mówienie ze się robi moda, a podmienia sie texturki jest przynajmiej głupie. Więc po co te kłotnie który mod team jest lepszy, one są bez sensu. Pozdrawiam.
![]() |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek |
Wygląd | |
|
|