Wróć   Forum Gothic - ArcaniA: Gothic 4 > Ogólnie o uniwersum > Pomoc techniczna
Przeładuj stronę [PROBLEM] Błąd

Zamknięty Temat
Narzędzia wątku Wygląd
Nieprzeczytane 27-04-06, 08:39   #1
Havoc-pl
Chrząszcz
 
Zarejestrowany: kwiecień 2006
Posty: 4
Domyślnie

Po reinstalacji windowsa mama taki problem...




jesli mozna mógł by ktoś go przesłać na maila : havoc-pl@wp.pl


byłbym wdzięczny
RPG
Havoc-pl jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 27-04-06, 12:38   #2
Bubby
Golem
 
Bubby awatar
 
Zarejestrowany: grudzień 2004
Skąd: Kaczogród
Posty: 1 129
Domyślnie

Jeśli potrzebny Ci jest plik mss32.dll to ściągniesz go z tej strony:
http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?mss32
__________________
siakaś sygnatura
RPG
Bubby jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 27-04-06, 12:50   #3
Havoc-pl
Chrząszcz
 
Zarejestrowany: kwiecień 2006
Posty: 4
Domyślnie

Bardzo Ci dziękuje, ale dalej mi ten bład wyskakuje :/ jesli wiesz o co moze chodzić to pisz, Prosze :
RPG
Havoc-pl jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 27-04-06, 13:07   #4
Bubby
Golem
 
Bubby awatar
 
Zarejestrowany: grudzień 2004
Skąd: Kaczogród
Posty: 1 129
Domyślnie

Cytat:
Originally posted by Havoc-pl@27-04-2006, 12:51
Bardzo Ci dziękuje, ale dalej mi ten bład wyskakuje :/ jesli wiesz o co moze chodzić to pisz, Prosze :    
309648
W takim razie to nie wina tego pliku. Skoro pojawia się to po reinstalacji systemu, to przeinstaluj system jeszcze raz.
__________________
siakaś sygnatura
RPG
Bubby jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 27-04-06, 13:20   #5
Havoc-pl
Chrząszcz
 
Zarejestrowany: kwiecień 2006
Posty: 4
Domyślnie

z tym problemem się juz uporałem,następny problem jest taki,że wyskakuje mi błąd i inny plik *.DLL
. Ma ktoś może cały zbiór plików *.DLL do gothica II, bo mnie juz to troszke wnerwia :/, chyba jak każdego by to wnerwiało. Jeśli ma ktoś ten serstaw to prosze o odpowiedz

oto ten błąd:

[img=http://img99.imageshack.us/img99/8378/bad26ak.png]

z góry THX
RPG
Havoc-pl jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 27-04-06, 16:01   #6
Havoc-pl
Chrząszcz
 
Zarejestrowany: kwiecień 2006
Posty: 4
Domyślnie

Już sobie dalem radę z wszystkim. Poszedłem do kumpla wziąłem od niedo cały katalog /system i już wszystko jest oki. Mogę grać do woli. Dziękuje Bubby'emu , że się zainteresował moim problemem...
Pzdro 4all
RPG
Havoc-pl jest offline  
Góra
Zamknięty Temat


Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady postowania
Nie Możesz wysyłać nowe wątki
Nie Możesz wysyłać odpowiedzi
Nie Możesz wysyłać załączniki
Nie Możesz edytować swoje posty

vB code jest Wł.
UśmieszkiWł.
kod [IMG] jest Wł.
kod HTML jest Wył.
Skocz do forum

Podobne wątki
Wątek Autor wątku Forum Odpowiedzi Ostatni post / autor
Mam problem i to dużej wagi. Zadanie od Sturasa-błąd gry!!! Ball Namib Pomoc 4 12-11-08 15:19
Mam problem :) (błąd przy uruchomieniu G2) Luke Pomoc techniczna 1 12-05-07 11:11
Błąd? Angel of Darkness Pomoc 5 30-06-04 19:18


Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.