Wróć   Forum Gothic - ArcaniA: Gothic 4 > Modding > Mroczne Tajemnice
Przeładuj stronę Wiele Bugów w Mrocznych Tajemnicach :(

Odpowiedz
Narzędzia wątku Przeszukaj ten wątek Wygląd
Nieprzeczytane 13-05-07, 14:51   #37
GothicFan9
Krwiopijca
 
GothicFan9 awatar
 
Zarejestrowany: kwiecień 2007
Posty: 20
Domyślnie

No i co z tego A ty już nie masz jak sobie postów nabijać <haha>
Ehh...
RPG
GothicFan9 jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 13-05-07, 16:58   #38
GothicFan9
Krwiopijca
 
GothicFan9 awatar
 
Zarejestrowany: kwiecień 2007
Posty: 20
Domyślnie

Cytat:
Napisał Thorus17 Zobacz post
Dobra, może ja sie nie znam na tych błędach, ale wiem jedno "bug" pisze się właśnie "bug", a nie "bóg".

Bo to zupełnie co innego.
Czyż nie mam racji?

EDIT: Ja sobie nie nabijam postów tylko stwierdzam fakty, pisząc swojego ostatniego posta można powiedzieć, że to właśnie ty je sobie nabijasz.
Ech... ludzie.
Ja sobie nie nabijam postów, bo mi na tym nie zależy. Tylko nie lubię jak mi ktoś wmawia, że czegoś nie zrobilem. Poprost taki ma głupi błąd z tym. I proponował bym zakońcyć ten temat, bo nie ma sensu już o nim dyskutować.
RPG
GothicFan9 jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 03-06-08, 19:28   #39
straszny
Chrząszcz
 
Zarejestrowany: czerwiec 2008
Posty: 1
Domyślnie

no dobra znalazłem 2 błędy !!
Pierwszy to żę po jakimś czasie alechemik znika !
Drugi to gdy cały czas skacze to gra zaczyna wariować !
RPG
straszny jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 13-06-08, 12:36   #40
Sam Ogrodnik
Polna Bestia
 
Sam Ogrodnik awatar
 
Zarejestrowany: lipiec 2007
Posty: 68
Domyślnie

Cytat:
Napisał GothicFan9 Zobacz post
Ja sobie nie nabijam postów, bo mi na tym nie zależy.
Jasne, nie nabijasz sobie postów. Co z tego, że napisałeś jeden pod drugim w odstępie kilku minut. Nie nabijasz. Dla całego świata to jasne.

Cytat:
Pierwszy to żę po jakimś czasie alechemik znika !
Kupa na kapciu, a nie błąd. Alchemik jest... sam sobie go poszukaj. Nie będę spoilerował. Powiem tylko tyle: z tego co wiem w związku ze zniknięciem jakieś zadanie.
__________________
RPG
Sam Ogrodnik jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 07-06-09, 20:09   #41
Bury Zenosław
Chrząszcz
 
Zarejestrowany: czerwiec 2009
Posty: 5
Domyślnie

Witam. Jestem tu nowa i mam problem. Co 5 - 8 min. mam respawn. Nawet patche mi nie pomagają. Słychać tylko dźwięk np. ścierwojada i pojawia się 4 potwory lub więcej.
RPG
Bury Zenosław jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 08-06-09, 19:11   #42
gothicman2
Jaszczur
 
gothicman2 awatar
 
Zarejestrowany: styczeń 2009
Skąd: Farma Angara xd
Posty: 249
Domyślnie

to ja znalazłem błąd ale itemowy xd:
-nie ma runy teleportacyjnej do Masgfów Ognia
__________________
Naciśnijcie w ten magiczny przycisk Subskrybuj na moim kanale:
http://www.youtube.com/user/gopowerrangers2
RPG
gothicman2 jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 20-06-09, 12:56   #43
cycu814
Krwiopijca
 
cycu814 awatar
 
Zarejestrowany: czerwiec 2009
Skąd: Khorinis
Posty: 34
Red face Bug czy żal?

Ja mam inny problem. Jestem w podziemnym świecie i nie mogę wziąć kamiennego kryształu ze słupka a kod na przywołanie (gram bez kodów ale łapałem się drastycznych środków) nie działa, a brzmi on : "insert StoneCristal"...Wie ktoś jak ściągnąć ten KK? Grrrr!!! Jeśli to bug (oby nie!!) prosiłbym o dobry kod do tego KK.
RPG
cycu814 jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 01-07-09, 00:30   #44
Sirian
Krwiopijca
 
Sirian awatar
 
Zarejestrowany: czerwiec 2009
Posty: 21
Domyślnie

nie wiem czy ktoś opisywał ten Bug ale jeśli nie to go umieszczam :P

gram sobie w MT i obstawiłem walkę, walczył Kharim z Rufusem

i Kharim oczywiście wygrał poszedłem do nich żeby skorzystać z okazji że Rufus jest nieprzytomny i go okraść, klikam na niego, patrze a on ma z 15 rodzajów broni po 1000 każdej od razu zaczęłem wszystko zbierać

później była to moja waluta xD
RPG
Sirian jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 02-07-09, 13:40   #45
Asasin74
Chrząszcz
 
Asasin74 awatar
 
Zarejestrowany: czerwiec 2009
Posty: 7
Domyślnie

Ja jak chodzę koło lasu to mi się gothic wyłącza :P

na kamienny kryształ wystarczy nawieść i w konsoli wpisać set fbox wyświetli się kod przedmiotu spisujesz go i wpisujesz w konsoli z poprzedzeniem insert.

PS. Bronie mógł sobie wyrobić
__________________

Ostatnio edytowane przez Luke : 05-07-09 o 23:11.
RPG
Asasin74 jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 10-07-09, 12:10   #46
I Love Gothic
Chrząszcz
 
Zarejestrowany: lipiec 2009
Posty: 1
Unhappy Bug u Diego

Kiedy zrobilem misje od Diego test zaufania (misja z listem w kopalni) i mialem poparcie u wszystkich cieni poszedlem do diego zeby mnie przyjal do StaregoObozu. Zrobilem dialog pisalo zdobyles poparcie wszytkich czlonkow obozu ( czy jakos tak ) i nic wiecej nie dalo rady zrobic!!! jak gralem w gothic bez MT po prostu mnie przyjal do SO!!! nie wiem co teraz robic chyba dolacze do innego obozu
RPG
I Love Gothic jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 26-12-09, 06:35   #47
PapiesIII
Chrząszcz
 
PapiesIII awatar
 
Zarejestrowany: grudzień 2009
Skąd: Tam gdzie Bezimienny: raz w gospodzie, raz pod golym niebem...
Posty: 6
Domyślnie

Cytat:
Napisał straszny Zobacz post
no dobra znalazłem 2 błędy !!
Pierwszy to żę po jakimś czasie alechemik znika !
Drugi to gdy cały czas skacze to gra zaczyna wariować !
pewnie nie zauwazyl ze z lawki przeniusl sie do stolu alchemicznego.
ale ja mam takiego buga:
wyciagam bron w poblizu goscia, chowam i co? koles ma wyciagnieta bron i nie da sie z nim gadac.bicie tez nic nie daje nawet basebale i kosturem kenudza
__________________
Wrzód- najlepszy przyjaciel Bezimiennego...
To ja!
RPG
PapiesIII jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 26-12-09, 06:36   #48
PapiesIII
Chrząszcz
 
PapiesIII awatar
 
Zarejestrowany: grudzień 2009
Skąd: Tam gdzie Bezimienny: raz w gospodzie, raz pod golym niebem...
Posty: 6
Domyślnie

Cytat:
Napisał I Love Gothic Zobacz post
Kiedy zrobilem misje od Diego test zaufania (misja z listem w kopalni) i mialem poparcie u wszystkich cieni poszedlem do diego zeby mnie przyjal do StaregoObozu. Zrobilem dialog pisalo zdobyles poparcie wszytkich czlonkow obozu ( czy jakos tak ) i nic wiecej nie dalo rady zrobic!!! jak gralem w gothic bez MT po prostu mnie przyjal do SO!!! nie wiem co teraz robic chyba dolacze do innego obozu
o boze trzeba miec min. 5 level
__________________
Wrzód- najlepszy przyjaciel Bezimiennego...
To ja!
RPG
PapiesIII jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Odpowiedz


Narzędzia wątku Przeszukaj ten wątek
Przeszukaj ten wątek:

Zaawansowane wyszukiwanie
Wygląd

Zasady postowania
Nie Możesz wysyłać nowe wątki
Nie Możesz wysyłać odpowiedzi
Nie Możesz wysyłać załączniki
Nie Możesz edytować swoje posty

vB code jest Wł.
UśmieszkiWł.
kod [IMG] jest Wł.
kod HTML jest Wył.
Skocz do forum

Podobne wątki
Wątek Autor wątku Forum Odpowiedzi Ostatni post / autor
Zbiór bugów Gothic 2 simon31a Porady i triki 175 02-01-10 23:36
błąd w mrocznych tajemnicach :) bartek1030 Pomoc techniczna 5 07-09-07 20:04


Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.