![]() |
#1 | |
Chrząszcz
|
![]() Witam. Zakupiłem niedawno Arcanię w wersji Steam. Sprzęt:
-nVidia GeForce GTX 1060 6GB -Intel Core i5-7400 -8 GB Ram Jak widać sprzęt przebija wymagania zalecane. Tymczasem w miejscu w którym jest zaledwie kilku ludzi np. gospoda Murdry, czy wioska na Feshyr, gra potrafi spaść poniżej 20 FPS. Z ciekawości zagrałem na najniższych i tam wcale nie jest lepiej(może 5 FPS do góry). Da się jakoś rozwiązać ten problem? Próbowałem zmieniać ilość rdzeni w odpowiednim pliku w folderze gry, ale to nic nie daje. Ciekawe jest też to, że na złomie z kartą GT 430 i 3-rdzeniowym procesorem 2,1 GHz gra chodziła lepiej. Ostatnio edytowane przez supremike : 04-07-17 o 20:29. |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Syn boży
|
![]() Jaki masz system operacyjny? Bo podałeś tylko parametry hardware, tak jakby nie biorąc pod uwagę, że mogą to być jakieś problemy "wewnętrzne".
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Syn boży
|
![]() A ten twój "złom z kartą GT 430 i 3-rdzeniowym procesorem 2,1 GHz" jaki ma/miał system?
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||
Syn boży
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie wiem co ci mogę doradzić, prócz szukania jakiś fixów i patchy.
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni post / autor |
Gothic 3 na całkiem dobrym sprzęcie, ale dalej są scinki. | BeziVouitton | Pomoc Techniczna [G3] | 5 | 09-09-15 16:43 |
Gra się zacina na dobrym kompie | senseo | Pomoc | 2 | 16-11-13 23:57 |
Gothic 3 zacina się na dobrym laptopie | Gothiczyk | Pomoc Techniczna [G3] | 2 | 25-06-13 13:48 |
!Laggi na dobrym sprzęcie! | Xsplo | Pomoc techniczna | 1 | 28-08-11 14:07 |
Uroki gry na dobrym sprzęcie. | Nederland | Pomoc techniczna | 14 | 17-09-09 20:42 |