![]() |
#1 | |
slugabeliara
|
![]() Niedawno w ofercie sklepu dystrybującego gry online - Steam pojawiła się ArcaniA: Gothic 4 w przedsprzedaży. Datę premiery wyznaczono na 12 października, a wg informacji na stronie A:G4 otrzymała od europejskiej organizacji PEGI ocenę 16+. W ofercie jest wersja EFIGS (angielska-francuska-włoska-niemiecka-hiszpaska w jednym). Co najciekawsze pojawiły się nowe wymagania sprzętowe:
Minimalne: System operacyjny: Microsoft® Windows® XP / Vista / Windows 7 Procesor: Intel Dual Core, AMD Athlon Dual Core 3500+ Pamięć RAM: 1 GB (Windows® XP), 1.5 GB (Windows® Vista) Grafika: GeForce 8600 GTS, Radeon X1900 XTX/2DHT, 256 MB DirectX®: DirectX 9.0c lub nowszy Miejsce na dysku: 10 GB + 600 MB pamięci wirtualnej Dźwięk: karta kompatybilna z DirectX 8.1 Zalecane: System operacyjny: Microsoft® Windows® XP / Vista / Windows 7 Procesor: Intel Core 2 Duo Pamięć RAM: 3 GB (Windows® XP / Vista) Graphics: GeForce 9800, Radeon HD 4800, 512 MB DirectX®: DirectX 9.0c lub nowszy Miejsce na dysku: 10 GB + 600 MB pamięci wirtualnej Dźwięk: karta kompatybilna z DirectX 8.1 » A:G4 na Steam
Ostatnio edytowane przez Macrentofeth : 23-07-10 o 11:16. |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zębacz
|
![]() No na moim kompie na bank nie pójdzie, może na minimalnych, ale i tak będzie cięło. Dlatego pozostaje mi wersja na Xa. Zresztą kupiłem go między innymi właśnie dla Arcani.
![]()
![]() |
![]() |
#3 | |
Zębacz
|
![]() No bez jaj ! Teraz jestem pewny że Arcania pójdzie mi na full detalach i to z zalecanych.
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5 | |
Czarny Goblin
|
![]() Super, teraz wiem że mi Arcania pójdzie na maksymalnych ustawieniach w rozdzielczości 1280x1024. Mam nadzieje że Arcania bedzie bardzo dobrze zoptymalizowana (czego nie można powiedzieć o G3 w którym są wymagania zalecane o wiele niższe niż mój sprzęt a i tak się tnie)
|
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Czarny Goblin
|
![]() JA też ma Win 7 i mi też pójdzie na max bo kompa kupiłem z miesiąc temu. No czyli po takich wymaganiach to można się spodziewać grafy i całej reszty na bardzo wysokim poziomie Zaje***
![]() |
![]() |
#8 | |
Shaman
|
![]() Cóż, na zalecanych mi pójdzie, nie powinno się ciąć, bo komp wszystkie wymagania spełnia. Poza tym, dobrze, że podano wymagania Arcani, ludzie będą mogli się dowiedzieć, co jest zalecane, do grania w tą grę.
![]()
"Simple' does not mean 'easy'. I have learned that the things that seem the simplest are often the most powerful of all." Mistrz Pracowni Alchemicznej | Doomhammer | For the Horde! | Obywatel Archolos Ostatnio edytowane przez Kyrie : 28-07-10 o 11:50. |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
Potentat Stringów
|
![]() Cytat:
W każdym razie, z przycinaniem ale powinno mi ruszyć.
RPG![]() |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni post / autor |
Arcania bez tajemnic | BialaCzacha | ArcaniA: Gothic 4 | 11 | 29-07-10 13:48 |
ArcaniA - E3 trailer | Macrentofeth | ArcaniA: Gothic 4 | 24 | 21-06-10 15:10 |
Arcania ukończona w 75% | Macrentofeth | ArcaniA: Gothic 4 | 25 | 29-01-10 14:25 |
Arcania bez DirectX 11 | Macrentofeth | ArcaniA: Gothic 4 | 4 | 25-01-10 00:02 |
Garry Mod - sesja na Non Steam | ElRevan | Gry | 0 | 22-11-09 16:56 |