![]() |
#1 | |
Czarny Goblin
|
![]() Hej Wszystkim. Mam pytanko gram w rebalance 2.1 patch 1.3.2 i mam zamiar 1 raz zagrać Guru. Stąd moje pytanie czy Guru podobnie jak Necro, Mo, MW dostaje na początek jakiś kostur lub inna broń?
Z góry dzięki za odpowiedzi 😊 |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Obywatel milicjant
SkÄ…d: Ludowa Republika Khorinis
|
![]() Tak. Grałem kiedyś w Returninga jako Guru (nie ukończyłem, ale mniejsza o to) i nawet się ucieszyłem z broni jaką dostałem. Niestety, i tu ostrzegam, ma ona swoje drugie dno. Otóż dostajemy od Baal Oruna Kostur Wiatru. Jak łatwo jest się domyślić odpycha po uderzeniu tą bronią nasz przeciwnik odlatuje od nas na pewną odległość. Niestety, gdy przeciwnik zginie w wyniku upadku, wtedy nie dostajemy za niego doświadczenia.
Uwaga! Kostur ten zabija od razu, więc nie polecam używania go do walki w pojedynkach, w których nie można zabić przeciwnika (np. walka z Arlikiem). |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Czarny Goblin
|
![]() Już tÅ‚umaczÄ™ í ½í¸Špech chciaÅ‚ ze mój laptop wróciÅ‚ do królestwa beliara i chwilowo do kupna nowego gram na mamy laptopie a on jest tak sÅ‚aby jak Buster u najemnikowí ¾í´£no ale na szczęście na okrojonych detalach Returning Å›miga ale na wersjÄ™ 2.0 nie ma szans a Innos Å›wiadkiem że nie pragnÄ™ niczego bardziej niż zagrać w wersjÄ™ 2.0 Magiem Ogniaí ½í¸Š
Ostatnio edytowane przez marjan99 : 16-08-18 o 17:46. |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
Czarny Goblin
|
![]() Cytat:
|
||
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek |
WyglÄ…d | |
|
|
![]() |
||||
WÄ…tek | Autor wÄ…tku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni post / autor |
Where is the guru? | nemesis10000 | Pomoc Techniczna [G3] | 2 | 01-09-12 16:22 |
Where the guru ? | gicu192 | Pomoc Techniczna [G3] | 6 | 08-05-12 18:04 |
Where is guru. | Gothicanin | Pomoc Techniczna [G3] | 2 | 29-11-11 20:20 |
Where is guru? | DID@ | Pomoc Techniczna [G3] | 4 | 11-07-11 16:53 |
Where is guru? | razor.9 | Pomoc Techniczna [G3] | 1 | 11-01-11 22:23 |