![]() |
#1 | |
Czarny Goblin
|
![]() Witam.
Pobrałem ostatnio Returning 2.0 oraz spolszczenie do niego, i bardzo razi mnie jedna rzecz. Otóż jak grałem w poprzednią wersję returninga to kwestie z moda nie były czytane w języku rosyjskim tylko po prostu nieme, trzeba było je przeczytać, tutaj natomiast wszystkie kwestie są czytane dubbingiem rosyjskim i to nie tylko z modyfikacji ale także niektóre kwestie z normalnej gry... np gdy przeszukuje postać w której nic nie ma to bezi zamiast polskiego : nie ma czego plądrować wypowiada to po rosyjsku. Moje pytanie brzmi czy da się jakoś wyłączyć dubbing rosyjski tak żeby kwestie z normalnej gry były czytane po polsku a z moda po prostu nieme? |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Demon
|
![]() Da, a razem z nim wszystkie inne dźwięki, aż zostanie Ci tylko polski dubbing i muzyka w lokacjach, co to za rusofobia to nie ogarniam, nie jesteś pierwszym który zadaje to pytanie, rosyjski dubbing jest pierwszej klasy i bardzo klimatyczny.
|
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni post / autor |
Returning / Returning rebalance | jaguar01 | The Returning | 1 | 18-07-17 20:57 |
Dubbing | Emersion | Pomoc techniczna | 1 | 19-06-15 17:23 |
Niemiecki dubbing w QP PL? | arek111 | Pomoc Techniczna [G3] | 7 | 07-09-10 12:16 |
Dubbing w Gothicu | poetaJaskier | Myrtana | 2 | 19-10-09 16:11 |
Fanowski dubbing | juserek | Ogólna dyskusja | 32 | 03-10-09 23:50 |