|
Zobacz wyniki ankiety: gdzie chcecie mieszkać? | |||
w górnym mieście |
![]() ![]() ![]() |
81 | 37.85% |
w ratuszu |
![]() ![]() ![]() |
13 | 6.07% |
w koszarach |
![]() ![]() ![]() |
8 | 3.74% |
u jednego z mistrzów |
![]() ![]() ![]() |
18 | 8.41% |
w czerwonej latarni |
![]() ![]() ![]() |
19 | 8.88% |
u złodzieji w kanałach |
![]() ![]() ![]() |
8 | 3.74% |
na lewo w chatach przed portem |
![]() ![]() ![]() |
5 | 2.34% |
na prawo w chatach drzed portem |
![]() ![]() ![]() |
5 | 2.34% |
w magazynie |
![]() ![]() ![]() |
1 | 0.47% |
u Hanny w noclegowni |
![]() ![]() ![]() |
8 | 3.74% |
w domu na przeciwko targu |
![]() ![]() ![]() |
4 | 1.87% |
w porcie |
![]() ![]() ![]() |
15 | 7.01% |
na okręcie paladynów |
![]() ![]() ![]() |
10 | 4.67% |
w kaplicy |
![]() ![]() ![]() |
1 | 0.47% |
na ulicy |
![]() ![]() ![]() |
18 | 8.41% |
Głosujących: 214. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#1 | |
Czarny Goblin
|
![]() ankieta o tym gdzie najbardziej byście chcieli mieszkać (krótko uzasadnić)
ja w górnym mieście jest tam ładnie i przyjemnie o i jak ktoś nie wie co to na prawo/lewo chatach przed portem to tam gdzie mieszka Fellan, Alwin czy Ignaz *poprawa w ankiecie napisałem drzed a nie przed
VXD ![]() Ostatnio edytowane przez vxd : 09-06-10 o 16:23. |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
|
![]() Jedna z ciekawszych ankiet.
Gdzie bym chciał mieszkać? Odpowiedź jest prosta: w jednym z domów w Górnym Mieście. Podobają mi się te domostwa, luksusów w nich nie brakuje a strażnicy pilnują porządku więc byłbym spokojny o swój majątek. Za dnia spacerowałbym po Górnym Mieście, spotykał się z ludźmi na Placu i słuchał Vatrasa, kupował na targowisku żywność a wieczory spędzał w karczmie Coragona.
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
keeper of souls
|
![]() Jeżeli miałbym wybierać, to chętnie zamieszkałbym w Górnym mieście. Domy są tam dobrze wyposażone, z niektórymi obywatelami można by porozmawiać, a dom jest strzeżony przez Straż Miejską (stoją oni, w górnym mieście, i nie pozwalają na to, aby ktoś wszedł do nie swojego domu).
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Krwiopijca
|
![]() Ja chcialbym mieszkac u harada :P Codziennie bym kul miecze a po poludniu szedl posluchac vatrasa troche bym pokul i szedl do knajpy
![]() |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Skazaniec
|
![]() Na prawo w chatach przed portem, gdyż podobają mi się te ciasne uliczki i baby ugniatające coś w tych kotłach. No i jest jeszcze Fellan i Alwin. Po prostu zawsze podobały mi się te przytulne, SKROMNE domy.
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
|
![]() Ja najbardziej chciałbym mieszkac w porcie (obojetnie czy na lewo czy na prawo). Można tam tłuc kogo sie tylko chce bez żadnych konsekwencji. Po południu walczyłbym za magazynem, zarobione złoto przechlałbym "pod kuternogą". To mi sie podoba
|
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zębacz
|
![]() Szkoda, że nie dodałeś opcji Dolnego Miasta, ale trudno.
Zagłosowałem na mieszkanie u mistrzów, ale bardziej chodziło mi o mieszkanie w Dolnym Mieście. Są tam małe, zadbane i skromne domy. Miła atmosfera, a dookoła prości, ciężko pracujący ludzie, a nie jakieś snoby, czy oprychy.
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Jaszczur
|
![]() Ja chciałbym zamieszkać u harada.Jest ładny duży dom bym pracował u harada i zarabiał kując miecze.
1 Rano bym kuł. 2 Popołudniu bym szedł powalczyć ewentualnie do caragon. 3 Wieczorem bym kuł.
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Krwiopijca
|
![]() Gorne miast- swietne dwupietrowe domy, ze wszystkim czego moznaby sie doszukiwac, niektore maja nawet tajne skrytki, a konkretnie w domu Gerbrandta, przyzwyczailem sie do niego, nie wiem czemu zawsze sie tam wprowadzam.
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Kąsacz
|
![]() Wybrałem Górne Miasto. Dlaczego? Ponieważ tylko tam naprawdę czułbym się bezpiecznie. Paladyni strzegący bram, niedaleko Hagen, Burmistrz oraz sędzia, wszędzie pełno strażników i paladynów. Do tego dochodzą jeszcze te wszystkie luksusy, codziennie sprzątana ulica i fakt, że ta część miasta jest bardzo ładnie urządzona. Pomnik, piękne domy, duża, a zarazem zachwycająca swą budową brama.
|
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |