![]() |
#1 | |
Chrząszcz
|
![]() Mam mały problem. Nie wiem co daje język budowniczych nauczyłem się już kapłanów ale tabliczki dalej dają mi tyle samo co na wieśniaków co mam robic żeby te tabliczki dawały mi większe staty??? A może ten język daje to że mogę czytac lepsze tablice???? proszę o pomoc
|
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Polna Bestia
|
![]() Na końcu sam odpowiedziałeś na swoje pytanie, znajomość języka wieśniaków pozwala czytać tabliczki wieśniaków, język wojowników odpowiada za tabliczki wojowników i tak dalej... znajomość języka kapłanów nie powoduje że tabliczki wieśniaków i wojowników lepiej "działają".
|
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Polna Bestia
|
![]() Poniżej rozpisałem, który język pozwala na jakim poziomie czytać tabliczki:
Język wieśniaków --> Tabliczka np. siły I, Zręczności I, Życia I itd. Język wojowników --> Tabliczka np. siły II, Zręczności II, Życia II itd. Język kapłanów --> Tabliczka np. siły III, Zręczności III, Życia III itd. Jeśli się nie mylę to dzięki językom możesz czytać także pulpity np. w domu uczonych ![]() |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Jaszczur
|
![]() dziwne ja załapałem od razu o co chodzi
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Potentat Stringów
|
![]() Hmm, chyba jednak porozmawiasz, bo języka budowniczych (im większy tym lepsze tabliczki można czytać) potrzeba do czytania tabliczek kamiennych, które się znajduje a nie do kontaktu z Quarhodronem.
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni post / autor |
Posiadłości budowniczych i relikty - kilka pytań | ktoś01 | Pomoc | 5 | 16-06-07 16:58 |