Wróć   Forum Gothic - ArcaniA: Gothic 4 > ArcaniA: Gothic 4 > Pomoc techniczna
Przeładuj stronę Arcania problem POMOCY!

Odpowiedz
Narzędzia wątku Przeszukaj ten wątek Wygląd
Nieprzeczytane 06-12-10, 22:45   #1
TRAVERS
Krwiopijca
 
TRAVERS awatar
 
Zarejestrowany: grudzień 2009
Skąd: Mora Sul
Posty: 29
Unhappy Arcania problem POMOCY!

To jest tak:
1.Klikam dwa razy ikonkę ARCANIA
2.Pokazuje się małe czarne okienko na ćwierć monitora
3.Okienko znika po ok.pół sekundy.
To JEST ORYGINAŁ więc nie czepiajcie się samej gry
NIE JEST POŻYCZONA
NIE JEST POBRANA
JEST LEGALNIE KUPIONA W EMPIKU
NIE MAM MODÓW ANI ŻADNYCH INNYCH ECIEPECIE
Więc pomóżcie co mam teraz zrobić?
UWAGA PRZEINSTALOWAŁEM 11 RAZY
Więc jak wyżej pomóżcie!
__________________
Ścierwojady są coraz rzadsze...Zostają brutalnie zabijane dla ich mięsa...Wyślij list w butelce o treści POMAGAM na współrzędne 75964w7969w76697289
Ścierwojady muszą przeżyć!
Fundacja IBA (Innos,Beliar,Adanos)na pomoc ścierwojadom.
http://forum.gothic.phx.pl/image.php...e=127840 0009[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/oem/USTAWI%7E1/Temp/moz-screenshot.png[/IMG]
RPG
TRAVERS jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 06-12-10, 23:46   #2
Sturmovik
Wilhelm Strasse
 
Sturmovik awatar
 
Zarejestrowany: czerwiec 2007
Posty: 933
Domyślnie

Cóż, jak na moje oko możesz być pretendentem do konkursu na najszybsze włączenie, przejście i wyłączenie arcanii - 0,5 sec, trudno będzie to przebić.

Tak poważnie - wymagania spełniasz? Jeśli próbujesz odpalić na czymś, co do Amigi mówi "wnuczko" to chyba masz odpowiedź.
__________________
RPG
Sturmovik jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 07-12-10, 16:01   #3
Macrentofeth
slugabeliara
 
Macrentofeth awatar
 
Zarejestrowany: grudzień 2008
Skąd: Rząd
Posty: 1 922
Domyślnie

podaj jaki masz sprzet
__________________
ŚP - POdziemie - Uczeń Miecza


Gothic Multiplayer | Gothikowy Celebryta | ELEX
RPG
Macrentofeth jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 10-12-10, 09:54   #4
TRAVERS
Krwiopijca
 
TRAVERS awatar
 
Zarejestrowany: grudzień 2009
Skąd: Mora Sul
Posty: 29
Domyślnie

LG Cooler Master
Procesor Core 2 duo inside
Karta graficzna NVidia G-FORCE

Kupiony w 2008
__________________
Ścierwojady są coraz rzadsze...Zostają brutalnie zabijane dla ich mięsa...Wyślij list w butelce o treści POMAGAM na współrzędne 75964w7969w76697289
Ścierwojady muszą przeżyć!
Fundacja IBA (Innos,Beliar,Adanos)na pomoc ścierwojadom.
http://forum.gothic.phx.pl/image.php...e=127840 0009[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/oem/USTAWI%7E1/Temp/moz-screenshot.png[/IMG]
RPG
TRAVERS jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 10-12-10, 11:27   #5
Kitty
Polna Bestia
 
Kitty awatar
 
Zarejestrowany: sierpień 2009
Posty: 108
Domyślnie

Żeś poszalał z tym opisem sprzętu... http://forum.gothic.phx.pl/showthread.php?t=32906 tam ktoś miał chyba podobny problem. Nie zaszkodzi lektura i sprawdzenie, jak to u ciebie z PhysX jest.
__________________
Nowicjuszka Podziemia | Kochanka Elema :* | Egzekutorka Podziemia

Kobieta zmienną jest, czyli jak z przeciwniczki przygód nowego Bezimiennego stałam się ich fanką...
RPG
Kitty jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 26-02-11, 10:45   #6
expiren
Chrząszcz
 
Zarejestrowany: luty 2011
Posty: 1
Domyślnie Problem

Witam, mam dokładnie taki sam problem z Arcania
komp: widows Vista
procek core 2 duo 2,33
2gb ram
i gf 8800gt
zainstalowałem programy podane w tamtym wątku ale nic nie pomogło, wyskakuje błąd pokazany w linku niżej. Wie ktoś co można z tym zrobić?
http://img6.imageshack.us/i/arcania.jpg/
RPG
expiren jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Odpowiedz


Narzędzia wątku Przeszukaj ten wątek
Przeszukaj ten wątek:

Zaawansowane wyszukiwanie
Wygląd

Zasady postowania
Nie Możesz wysyłać nowe wątki
Nie Możesz wysyłać odpowiedzi
Nie Możesz wysyłać załączniki
Nie Możesz edytować swoje posty

vB code jest Wł.
UśmieszkiWł.
kod [IMG] jest Wł.
kod HTML jest Wył.
Skocz do forum

Podobne wątki
Wątek Autor wątku Forum Odpowiedzi Ostatni post / autor
Cześć mam problem z jedną bronią w grze Arcania Gothic4 Barsil Pomoc 4 24-04-11 20:10
ArcaniA Gothic 4 problem z paul.dll M@T!U$ Pomoc techniczna 9 24-10-10 15:36
Mam problem - POMOCY!!! iron33 Pomoc 5 15-06-08 02:59


Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.