Wróć   Forum Gothic - ArcaniA: Gothic 4 > ArcaniA: Gothic 4 > Pomoc techniczna
Przeładuj stronę Na jakim sprzęcie odpalacie Arcanie?

Odpowiedz
Narzędzia wątku Przeszukaj ten wątek Wygląd
Nieprzeczytane 25-04-12, 20:01   #73
Marcinkult
Chrząszcz
 
Zarejestrowany: sierpień 2011
Posty: 12
Domyślnie

Wiesz jak kupowałem kompa to akurat dali mi do niego właśnie tą Windę. Trudno, ale i tak za trzema klatkami nie będę płakał. Dzięki z góry.
__________________
CPU : Intel Core 2 Duo 2x 2,7 GHZ E8200 RAM: 2x1GB Kingston 600 MHZ VIDEO: HD4850 1GB DDR5 256 SATA: Samsung 250 GB 7200 PŁYTA GŁÓWNA: Gigabyte Ga-P31-SG ZASILANIE: ModeCom MC 400Watt ATX 2.0 PFC
DVD: LG DVD Light Scribe CASE: Tracer Advenced
RPG
Marcinkult jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 01-05-12, 19:36   #74
Narkan
Czarny Goblin
 
Narkan awatar
 
Zarejestrowany: styczeń 2012
Skąd: Dosłownie mówiąc w lesie
Posty: 163
Domyślnie

Witam a mi by poszła Arcania nie chcę kupować pełnej a dema nie chcę mi się ściągać.
Mam takiego kompa
AMD Athlon(TM) 64 Processor 3200+ 2.01 Ghz, 2,00GB RAM, i mam Windowsa XP.

Ostatnio edytowane przez Narkan : 09-07-12 o 16:45.
RPG
Narkan jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 03-05-12, 12:59   #75
Marcinkult
Chrząszcz
 
Zarejestrowany: sierpień 2011
Posty: 12
Domyślnie

Podaj jeszcze jaką masz kartę graficzną.
__________________
CPU : Intel Core 2 Duo 2x 2,7 GHZ E8200 RAM: 2x1GB Kingston 600 MHZ VIDEO: HD4850 1GB DDR5 256 SATA: Samsung 250 GB 7200 PŁYTA GŁÓWNA: Gigabyte Ga-P31-SG ZASILANIE: ModeCom MC 400Watt ATX 2.0 PFC
DVD: LG DVD Light Scribe CASE: Tracer Advenced
RPG
Marcinkult jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 03-05-12, 16:25   #76
Narkan
Czarny Goblin
 
Narkan awatar
 
Zarejestrowany: styczeń 2012
Skąd: Dosłownie mówiąc w lesie
Posty: 163
Domyślnie

NVIDIA GeForce 7300 GT 256 MB
RPG
Narkan jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 04-05-12, 16:03   #77
Marcinkult
Chrząszcz
 
Zarejestrowany: sierpień 2011
Posty: 12
Domyślnie

Na różnych stronach różne wymagania. Teoretycznie może pójdzie na najniższych przy może 12 FPS-ach? Ja bym Ci radził sprawdzić demo bo jeśli wydasz kasę na grę która Ci nie pójdzie to to będzie bez sensu, chyba że znajdziesz kogoś kto kupi. Patrząc na inne strony, to skoro mówili mi wyżej że może na najwyższych mi uciągnie to na innych stronach gówniane info jest i wychodzi ze na najniższych mi. Sprawdź demo albo pożycz od kogoś Arcanię. Ewentualnie kup używaną na Allegro zawsze można zaoszczędzić te parę złotych.
__________________
CPU : Intel Core 2 Duo 2x 2,7 GHZ E8200 RAM: 2x1GB Kingston 600 MHZ VIDEO: HD4850 1GB DDR5 256 SATA: Samsung 250 GB 7200 PŁYTA GŁÓWNA: Gigabyte Ga-P31-SG ZASILANIE: ModeCom MC 400Watt ATX 2.0 PFC
DVD: LG DVD Light Scribe CASE: Tracer Advenced
RPG
Marcinkult jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 31-05-12, 23:10   #78
czak121
Chrząszcz
 
Zarejestrowany: styczeń 2012
Posty: 12
Domyślnie

Intel Pentium Dual Core e6500 2,93GHZ x2
3 GB Ram
ATI RADEON HD 5750 1GB/2GB na testach różnie pokazuje więc nie wiem do końca xdd
17-30 FPS Wysokie 1280x1024
RPG
czak121 jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 09-07-12, 16:46   #79
Narkan
Czarny Goblin
 
Narkan awatar
 
Zarejestrowany: styczeń 2012
Skąd: Dosłownie mówiąc w lesie
Posty: 163
Domyślnie

Cytat:
Napisał Narkan Zobacz post
Witam a mi by poszła Arcania nie chcę kupować pełnej a dema nie chcę mi się ściągać.
Mam takiego kompa
AMD Athlon(TM) 64 Processor 3200+ 2.01 Ghz, 2,00GB RAM, i mam Windowsa XP.
Jaką kartę graficzną musiałbym dokupić tamta się spaliła aby mi na pewno poszedł gothic 4, mam do wydania 180 zł. Mam nadzieje że mi pomożecie w wyborze.
RPG
Narkan jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 29-01-13, 14:33   #80
Diiabolo92
Chrząszcz
 
Zarejestrowany: styczeń 2013
Posty: 1
Domyślnie pujdzie mi gothic 4 na mojego kompa ??

witam chcialem sie spytac czy pujdzie mi gothic 4
moje parametry komputera
procesor amd sempron 3000+ pamiec ram 2 gb DDR2 800MHZ
karta graficzna Ati Radeon HD4870 512 MB DDR5
RPG
Diiabolo92 jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 18-07-13, 09:28   #81
Renegade
Chrząszcz
 
Zarejestrowany: sierpień 2006
Posty: 14
Domyślnie

Witam. Mam pytanie.. Ile macie fps min na bagnach na sprzęcie w okolicach Gtx 660 i5 i win 7? Pytam bo zainstalowałem teraz 8.1 i jest słabo bo 20 fps a mam wrażenie ze na 7 było ok 30... Ale nie pamietam
RPG
Renegade jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 30-09-13, 19:56   #82
sipek12
Chrząszcz
 
Zarejestrowany: wrzesień 2013
Posty: 1
Domyślnie

a z kartą graficzną ATI radeon HD 4650 ruszy
RPG
sipek12 jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 29-01-14, 09:18   #83
arturas
Chrząszcz
 
Zarejestrowany: styczeń 2014
Posty: 2
Domyślnie Wymagania

Witam,
a ja chciałbym się dowiedziec, czy przy sprzęcie:
Intel Core i5 3230M 3,20 GHz w TURBO
nVIDIA GeFORCE GT 720M 2 GB + HDMI
pamięć RAM 12 GB DDR3dysk twardy o pojemności 1000 GB + SATA 3 Gb/sWindows7
dodam, że gram na laptopie, czy gra będzie działała płynnie na średnich ustawieniach?
RPG
arturas jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 12-03-15, 18:15   #84
Ork Elite
Polna Bestia
 
Ork Elite awatar
 
Zarejestrowany: czerwiec 2014
Skąd: Górnicza Dolina
Posty: 71
Domyślnie

Nvidia Ge Force GT 740 4GB
AMD FX 6300 6x3,5 GHz Turbo 4,1 GHz
8 GB Ram 1600 MHz
Póki co w żadnej grze nie miałem ścinki, a jeśli chodzi o Arcanie to wszystko na full chodziło pięknie i gładko.

Cytat:
Napisał sipek12 Zobacz post
a z kartą graficzną ATI radeon HD 4650 ruszy
Tak ruszy, bo ta gra działa już na karcie ATI Radeon HD 3450 .

Ostatnio edytowane przez Ork Elite : 21-03-15 o 19:55.
RPG
Ork Elite jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Odpowiedz


Narzędzia wątku Przeszukaj ten wątek
Przeszukaj ten wątek:

Zaawansowane wyszukiwanie
Wygląd

Zasady postowania
Nie Możesz wysyłać nowe wątki
Nie Możesz wysyłać odpowiedzi
Nie Możesz wysyłać załączniki
Nie Możesz edytować swoje posty

vB code jest Wł.
UśmieszkiWł.
kod [IMG] jest Wł.
kod HTML jest Wył.
Skocz do forum

Podobne wątki
Wątek Autor wątku Forum Odpowiedzi Ostatni post / autor
Na jakim sprzęcie gram juserek Ogólna dyskusja 136 12-03-14 12:55
Uroki gry na dobrym sprzęcie. Nederland Pomoc techniczna 14 17-09-09 20:42


Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.