Wróć   Forum Gothic - ArcaniA: Gothic 4 > ArcaniA: Gothic 4 > Pomoc techniczna
Przeładuj stronę Demo Arcanii - kwestie techniczne

Odpowiedz
Narzędzia wątku Przeszukaj ten wątek Wygląd
Nieprzeczytane 23-09-10, 15:29   #13
danieloslaw1
Krwiopijca
 
Zarejestrowany: wrzesień 2010
Posty: 18
Domyślnie

Cytat:
Napisał szopen321 Zobacz post
zainstalowałem i jak włączam to pojawia mi się komunikat program przestał działać co mam z tym zrobić ??? dodam że mam Windows 7 64 bit
Heh mam to samo.

Ściągam teraz stąd
http://www.gamershell.com/download_63874.shtml

Wiem że to ten sam plik, ale może łyknie
RPG
danieloslaw1 jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 23-09-10, 15:48   #14
Advocate
Administrator
 
Advocate awatar
 
Zarejestrowany: październik 2003
Posty: 989
Domyślnie

na niemieckim forum też mają problem z uruchomieniem demo Arcanii na Win7 64bit.

spróbujcie może zainstalować nowe stery do karty graficznej/physxa pod ten system i restarcik.
RPG
Advocate jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 23-09-10, 15:49   #15
danieloslaw1
Krwiopijca
 
Zarejestrowany: wrzesień 2010
Posty: 18
Domyślnie

Cytat:
Napisał Advocate Zobacz post
na niemieckim forum też mają problem z uruchomieniem Arcanii na Win7 64bit.

spróbujcie może zainstalować nowe stery do karty graficznej/physxa pod ten system i restarcik.
Właśnie miałem te beta wgrałem z whgl i to samo. dx9.0c i physx najnowszy nie pomógł
RPG
danieloslaw1 jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 23-09-10, 15:51   #16
Hussar
Polna Bestia
 
Hussar awatar
 
Zarejestrowany: październik 2008
Posty: 75
Domyślnie

Cytat:
Napisał danieloslaw1 Zobacz post
Nie denerwuj się na zapas. Ja miałem w Mafii 2 demo 17 klatek w jednym domku a w Full miałem ponad 35 ^^
Pograłem trochę i ten FPS jest dość stabilny,nie ma spadków naglych,minimalnie właśnie ok.40 klatek,żadnych ścin-dobre i to.Tylko,że ta gra powinna chodzić w +60FPS,bo graficznie nic nadzwyczajnego.
Błędy znlazłem takie:nogi bohatera wchodzą w teksture podłoża i często całej stopy mu nie widać oraz dziwne zjawisko...gdy idę to widzę przed sobą cienie i kontury budowli ktore minąłem..hmm.
Dalej...nieciekawy interfejs oraz ubogi współczynników,tyczy się to także plecaka.
I do tej pedziowatej fryzury sie nie przyzwyczaje chyba:/Zdecydowanie lepiej jakby miał koński ogon jak bezimienny z G1/2.
Nie rozumiem po co dodali tyle animacji bezużytecznych,szkoda pracy,a niczemu nie służą.Chodzi tu o spanie,rozgrzewanie stali w piecu,kucie tej stali na kowadle..dali to wszystko bez powodu?Może mają jakieś zastosowanie na poziomie trudności "gothic" ,który w demie jest niedostępny.

Na windows 7 64bit działa.Nie wiem dlaczego wam nie chce...
Może instalujecie "w locie" z poziomu winrara,ja napierw wypakowałem ten plik rar do folderu.

Ostatnio edytowane przez Hussar : 23-09-10 o 15:54.
RPG
Hussar jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 23-09-10, 15:52   #17
Advocate
Administrator
 
Advocate awatar
 
Zarejestrowany: październik 2003
Posty: 989
Domyślnie

Cytat:
Napisał danieloslaw1 Zobacz post
Właśnie miałem te beta wgrałem z whgl i to samo. dx9.0c i physx najnowszy nie pomógł
sprawdź czy przypadkiem nie potrzebujesz 'microsoft visual c++ runtime library'

zainstaluj najnowsze poprawki dla systemu + moze
http://www.microsoft.com/downloads/e...displaylang=en

co do ostatniego linku to nie ręczę za skutki
RPG
Advocate jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 23-09-10, 16:00   #18
danieloslaw1
Krwiopijca
 
Zarejestrowany: wrzesień 2010
Posty: 18
Domyślnie

microsoft visual c++ runtime library
Ściągne najnowszy
Hussar oczywiście że pierwsze wypakowałem
RPG
danieloslaw1 jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 23-09-10, 16:03   #19
Advocate
Administrator
 
Advocate awatar
 
Zarejestrowany: październik 2003
Posty: 989
Domyślnie

przed instalacją bibliotek visuala, ale po restarcie systemu, uruchom demo/proces jako administrator (Win Vista, 7)
RPG
Advocate jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 23-09-10, 16:11   #20
danieloslaw1
Krwiopijca
 
Zarejestrowany: wrzesień 2010
Posty: 18
Domyślnie

Cytat:
Napisał Advocate Zobacz post
przed instalacją bibliotek visuala, ale po restarcie systemu, uruchom demo/proces jako administrator (Win Vista, 7)
Też tak robiłem, ale nie pamiętam czy zrobilem reset kompa. Za 22 minuty mi sie ściągnie jeszcze raz plik zainstaluje i reset i napisze co i jak
RPG
danieloslaw1 jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 23-09-10, 16:20   #21
wili997
Chrząszcz
 
Zarejestrowany: wrzesień 2010
Posty: 7
Domyślnie Program przestał działać

U mnie także to samo: Zainstalowałem i jak włączam to pojawia mi się komunikat program przestał działać.
Mam Windowsa 7 64 bit. Karta graficzna to Radeon 5870.
RPG
wili997 jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 23-09-10, 16:40   #22
danieloslaw1
Krwiopijca
 
Zarejestrowany: wrzesień 2010
Posty: 18
Domyślnie

Jak coś uda mi się ustalić to na 100% napisze
RPG
danieloslaw1 jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 23-09-10, 16:45   #23
szopen321
Chrząszcz
 
Zarejestrowany: wrzesień 2010
Posty: 7
Domyślnie

powiedz czy działa jak pobrałeś z tego 2 linku bo nie wiem czy pobierać
RPG
szopen321 jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 23-09-10, 16:55   #24
danieloslaw1
Krwiopijca
 
Zarejestrowany: wrzesień 2010
Posty: 18
Domyślnie

Cytat:
Napisał szopen321 Zobacz post
powiedz czy działa jak pobrałeś z tego 2 linku bo nie wiem czy pobierać

Nie. Mam to samo czyli "Program przestał działać"

Dodam że mam visuala 2010 physx 9.10.0513 Stery nVidii 258.96 i stery z dx 9.0c czerwiec 2010
RPG
danieloslaw1 jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Odpowiedz


Narzędzia wątku Przeszukaj ten wątek
Przeszukaj ten wątek:

Zaawansowane wyszukiwanie
Wygląd

Zasady postowania
Nie Możesz wysyłać nowe wątki
Nie Możesz wysyłać odpowiedzi
Nie Możesz wysyłać załączniki
Nie Możesz edytować swoje posty

vB code jest Wł.
UśmieszkiWł.
kod [IMG] jest Wł.
kod HTML jest Wył.
Skocz do forum

Podobne wątki
Wątek Autor wątku Forum Odpowiedzi Ostatni post / autor
Problemy z grami: Kwestie techniczne, fabuła itp. SZachu Gry 233 09-02-11 11:51
Demo Arcanii we wrześniu Macrentofeth ArcaniA: Gothic 4 34 08-09-10 23:55
[Poradnik] Najczęstsze Problemy Techniczne Aproxar Pomoc Techniczna [G3] 1 28-04-07 21:20


Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.