Wróć   Forum Gothic - ArcaniA: Gothic 4 > Modding > Mroczne Tajemnice
Przeładuj stronę Mroczne Tajemnice

Odpowiedz
Narzędzia wątku Przeszukaj ten wątek Wygląd
Nieprzeczytane 04-03-12, 21:14   #697
Tizgar
 
 
Tizgar awatar
 
Zarejestrowany: marzec 2007
Skąd: Kraków
Posty: 1 377
Domyślnie

Niema takiej opcji dialogowej bo nie rozegrałeś zadania po jego myśli ( mozesz go pobic w equ powinine mimo wszystko miec chromanin )
6-3 o co dokładnie chodzi to ci więcej nie powiem
Nie

Przynależność do kilku gildii naraz to normalny bug zwykłego gothica nawet na necie jest kilka sposobów jak to wykonać na czystym gothicu

Jest to coś z rodzaju jestem magiem ognia i strażnikiem w SO jednocześnie
__________________
Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.

@Dark: No, nie chciałbym być tak "zajebisty" jak Domas, nawet gdyby mi za to płacili.
RPG
Tizgar jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 05-03-12, 00:35   #698
Elrath
Spectre
 
Elrath awatar
 
Zarejestrowany: maj 2008
Skąd: Faerun
Posty: 985
Domyślnie

Rozegrałem i już wyjaśniła się sprawa, trzeba było pogadać z Eremitą i oddać mu pozostałych 5 ksiąg.

I co do tej gildii, mam teraz Mag Wody, a jestem jeszcze Przywódcą obozu i dostaję wypłaty.

I czy albo mi się wydaje albo na poziomach trudności(gram na łatwym) można mniejszy poziom wbić? Mam 4 akt i dopiero 25 level, straszna bieda, bo ciężko będzie teraz ogarnąć 2h.

I jak to jest z tym kowalstwem? Wcześniej kułem normalnie, teraz: "Nie masz wystarczających składników" trick z wywaleniem na ziemie i podniesieniem nie pomaga.
__________________

|Mroczny Paladyn Podziemia| |Srebrny Surfer '11| |Przecinak| |Irytator3000|
RPG
Elrath jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 05-03-12, 01:36   #699
Tizgar
 
 
Tizgar awatar
 
Zarejestrowany: marzec 2007
Skąd: Kraków
Posty: 1 377
Domyślnie

Z kowalstwem nie wiem nigdy mi się to nie zdarzyło może dlatego ze nie korzystam z tej umiejętności uważam ja za zbędna

Z poziomem to racja ale od tego jest wywar z rudy mało to istotne jaki mam poziom liczą się pkt nauki
__________________
Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.

@Dark: No, nie chciałbym być tak "zajebisty" jak Domas, nawet gdyby mi za to płacili.
RPG
Tizgar jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 05-03-12, 19:19   #700
bajka1998
Polna Bestia
 
bajka1998 awatar
 
Zarejestrowany: kwiecień 2008
Skąd: masz na gothica?
Posty: 120
Domyślnie

ja gram na średnim i robie ile moge tych wywarów (chyba zrobiłem z 5) a i tak jest mało:
rozpruwacza nie zniszcze bo nie zadaje obrażeń a on ma mnie na hita
szkoda bo gram już 19 h i jestem w 3 rozdziale ale mam 100 siły mistrza 2 dwuręcznej i mściwą stal i nie zadajhe żadnych obreażeń
__________________
Treść zablokowana przez ACTA
RPG
bajka1998 jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 08-03-12, 19:38   #701
Elrath
Spectre
 
Elrath awatar
 
Zarejestrowany: maj 2008
Skąd: Faerun
Posty: 985
Domyślnie

Rozpruwacze należą właśnie do potworów, które ciężko zabić, mają dużą odporność i zadają duże obrażenia, ale bardzo przydatny jest czar przywołanie demona, ja z takim latałem bo krainie Eli'Ne i rozwalił mi (oczywiście nie jeden) pół kwiatu z tego światu.

Mi się znowu pieprzy gra, nie mogę teraz wyciągać łuku, wystrzelę jedną strzałę i zakłada na plecy, muszę otwierać ekwipunek i zakładać znowu...gdyby nie było tyle błędów to nie trzeba było by się czasami ratować kodami, które psują potem grę.
__________________

|Mroczny Paladyn Podziemia| |Srebrny Surfer '11| |Przecinak| |Irytator3000|
RPG
Elrath jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 10-03-12, 14:29   #702
Mr. C
hivemind content aggregator
 
Mr. C awatar
 
Zarejestrowany: wrzesień 2006
Posty: 1 011
Domyślnie

Jak należy ostrzyć miecze? Podchodzę do osełki, wybieram miecz, który chcę ostrzyć, ale Bezimienny się zacina, a okienko z opcjami dialogowymi znika. Jakimś zrządzeniem losu udało mi się sprawić, by gra pozwoliła mi naostrzyć mój Oddech Śmierci, czy jakoś tak, ale generalnie muszę wyjść z gry, by odblokować moją postać.

EDIT: marvin + f8 też działa, co jest oszczędnością czasu. Ale i tak, co do diaska jest z tym ostrzeniem?
Albo dlaczego, mając 80% szansy na trafienie krytyczne bronią jednoręczną, krytyki zdarzają mi się tak rzadko? Na oko... może jakieś 30%... Zanim osiągnąłem poziom mistrzowski (ponad 70%), w ogóle nie zauważałem krytyków.
Jest jakiś szybki sposób na przerzucanie przedmiotów? Szybszy od przerzucania setkami, znaczy się? Musiałem ponad dziesięć minut przerzucać setkami rudę, handlując z tym gościem, którego Cavalorn trzyma w swoim składziku, by spieniężnić runę kryształ zmniejszenia trolla (wart ponad 200.000 bryłek).
__________________
Kotołak || Najmniej lubiana osoba Podziemia || Uczeń
Lunacy, a term meaning mental ilness, stemming from the prefix Luna.
A term leftover from ancient times when the moon was thought to cause insanity and mental problems.

Ostatnio edytowane przez Mr. C : 11-03-12 o 00:28.
RPG
Mr. C jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 14-04-12, 19:21   #703
n1holas
Chrząszcz
 
Zarejestrowany: lipiec 2011
Posty: 12
Domyślnie

Witajcie. Wczoraj co jakiś czas gra mi się totalnie zawieszała - pomagało jedynie ponowne włączenie jej ale wszystko potem było ok. Do czasu, bo teraz jestem w Wieży Mgieł i dosłownie kilka sekund po wczytaniu mam to samo. Reinstalowałem już kilka razy całego Gothica i MT, nic to nie daje. Gram w oknie ale to samo robi się jak włączę w pełnym ekranie, tyle że wtedy pomaga jedynie restart komputera. Jestem w II rozdziale.
RPG
n1holas jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 14-04-12, 19:24   #704
Elem
Zindoktrynowany
 
Elem awatar
 
Zarejestrowany: grudzień 2008
Skąd: Strefa Mroku
Posty: 2 130
Domyślnie

Masz najnowszą łatkę? 2.03?
__________________
Podziemie Uczeń Miecza | Inkwizycja Adept
RPG
Elem jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 14-04-12, 20:49   #705
Tizgar
 
 
Tizgar awatar
 
Zarejestrowany: marzec 2007
Skąd: Kraków
Posty: 1 377
Domyślnie

2.02 tak gwoli ścisłości w wiezy mgieł zacinanie się to jest normalna rzecz akurat, ale mimo wszystko najnowszy patch sie przyda
__________________
Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.

@Dark: No, nie chciałbym być tak "zajebisty" jak Domas, nawet gdyby mi za to płacili.
RPG
Tizgar jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 16-04-12, 18:22   #706
n1holas
Chrząszcz
 
Zarejestrowany: lipiec 2011
Posty: 12
Domyślnie

2.03 nie mam, moglibyście podać mi link do tego patcha? Jeśli chodzi o to:
Kod:
http://www.sendspace.com/file/8wibay
to też nic nie pomaga.
RPG
n1holas jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 16-04-12, 22:16   #707
Tizgar
 
 
Tizgar awatar
 
Zarejestrowany: marzec 2007
Skąd: Kraków
Posty: 1 377
Domyślnie

Nikt nie jest wstanie podać ci 2.03 patcha ponieważ takowy nie istnieje
__________________
Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.

@Dark: No, nie chciałbym być tak "zajebisty" jak Domas, nawet gdyby mi za to płacili.
RPG
Tizgar jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 05-06-12, 11:05   #708
Token
Czarny Goblin
 
Token awatar
 
Zarejestrowany: czerwiec 2009
Posty: 173
Domyślnie

Cześć!

Co mogę poradzić, gdy po zainstalowaniu MT 2.02 (Win 7) przy próbie odpalenia, działa tak, jak na początku na win 7 przed wydaniem sterowników do GeForce' ów - kojarzycie zapewne - znikające tekstury, wszystko prześwituje itp. . Dodam tylko , iż przy graniu w normalnego Gothica i w MT 2.01 wcześniej wszystko było dobrze. Instalacja 2.02 wszystko popsuła po prostu. Co robić?
RPG
Token jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Odpowiedz


Narzędzia wątku Przeszukaj ten wątek
Przeszukaj ten wątek:

Zaawansowane wyszukiwanie
Wygląd

Zasady postowania
Nie Możesz wysyłać nowe wątki
Nie Możesz wysyłać odpowiedzi
Nie Możesz wysyłać załączniki
Nie Możesz edytować swoje posty

vB code jest Wł.
UśmieszkiWł.
kod [IMG] jest Wł.
kod HTML jest Wył.
Skocz do forum

Podobne wątki
Wątek Autor wątku Forum Odpowiedzi Ostatni post / autor
Mroczne Tajemnice 2.1 Luke Mroczne Tajemnice 83 12-04-14 17:25
Mroczne tajemnice! Prevell Pomoc 1 15-05-10 21:04
Mroczne Tajemnice GONZALEZ19 Pomoc 3 16-09-09 22:01
mroczne tajemnice kamilson23 Pomoc 12 24-02-09 21:55
Mod Mroczne Tajemnice faza90 Pomoc 8 09-02-09 22:56


Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.