Wróć   Forum Gothic - ArcaniA: Gothic 4 > Ogólnie o uniwersum > Pomoc techniczna > Pomoc Techniczna [G3]
Przeładuj stronę [Problem] Win 7 vs Gothic 3

Odpowiedz
Narzędzia wątku Wygląd
Nieprzeczytane 17-03-11, 09:44   #1
xaradus
Krwiopijca
 
Zarejestrowany: wrzesień 2010
Posty: 25
Domyślnie [Problem] Win 7 vs Gothic 3

Więc od wczoraj mam new kompa i chcę sobie w G3 pograć ale jest jeden problem, gdy uruchamiam Gothic3 wyskakuje błąd "Genome Gaming System przestał działać". Czy to wina windows 7? Z góry dzięki
RPG
xaradus jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 17-03-11, 15:09   #2
reshi
Jaszczur
 
Zarejestrowany: czerwiec 2010
Skąd: Węgierki/Września
Posty: 212
Domyślnie

To raczej nie wina windows 7 mi się wydaję że coś w plikach jest nie tak albo w sterownikach .
RPG
reshi jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 17-03-11, 18:57   #3
xaradus
Krwiopijca
 
Zarejestrowany: wrzesień 2010
Posty: 25
Domyślnie

Więc teraz pojawił się nowy problem "where is guru"

[IMG]file:///C:/Users/Dawid/AppData/Local/Temp/moz-screenshot.png[/IMG]http://img217.imageshack.us/i/beztytuudev.png/
RPG
xaradus jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 17-03-11, 19:31   #4
leon19951
 
 
leon19951 awatar
 
Zarejestrowany: sierpień 2009
Skąd: Candlekeep
Posty: 488
Domyślnie

Instalacja patcha 1.74 powinna pomóc. Ewentualnie reinstalacja gry.
__________________
Algaroth: Zwiadowca
RPG
leon19951 jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 17-03-11, 20:41   #5
reshi
Jaszczur
 
Zarejestrowany: czerwiec 2010
Skąd: Węgierki/Września
Posty: 212
Domyślnie

Dziwne że masz takie problemy ja kiedyś jak instalowałem to chyba miałem najstarszą wersję gry albo przynajmniej starą i bugi w grze było full nawet ale takich które mi pomagały grę ale nie przeszkadzały a takie że coś nie działa nie miałem . Patch może pomoże ale mi się wydaję że nie .
RPG
reshi jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 07-07-11, 23:24   #6
Drakalen
Krwiopijca
 
Zarejestrowany: lipiec 2009
Skąd: Khorinis
Posty: 33
Domyślnie

Ja też instalowałem chyba nawet najstarszą wersje i mi działało... (Nieważne, że gra lagowała i miałem błędy z oświetleniem [Nawet mi na tym forum nie pomogli bo nie wiedzieli jak ])
RPG
Drakalen jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Odpowiedz


Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady postowania
Nie Możesz wysyłać nowe wątki
Nie Możesz wysyłać odpowiedzi
Nie Możesz wysyłać załączniki
Nie Możesz edytować swoje posty

vB code jest Wł.
UśmieszkiWł.
kod [IMG] jest Wł.
kod HTML jest Wył.
Skocz do forum

Podobne wątki
Wątek Autor wątku Forum Odpowiedzi Ostatni post / autor
Problem z Gothic 1 szyncia Pomoc 1 23-11-10 22:59
Gothic 2 i Gothic 2 NK problem z uruchomieniem KubaK Pomoc 3 30-06-10 18:32
Problem z Gothic I Rycho Pomoc techniczna 2 18-06-10 17:18
Gothic 2 problem Hevk Pomoc techniczna 1 06-02-10 12:15
[Gothic 2 , NK]problem Socham Pomoc techniczna 8 18-07-05 14:24


Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.