![]() |
#6 | |
Krwiopijca
|
![]() Sekstans jest obok kamiennego smoka !!
Co do MS to jedna jest na galeonie palladynów(nie wiem jak ale wszystkie inne mi wyleciały z głowy ![]()
Zabijasz człowieka, jesteś mordercą. Zabijasz 10, jesteś potworem. Zabijasz 100, jesteś bohaterem. Zabijasz 1000, jesteś zdobywcą. --- Super komiks-koniecznie wejdź(tylko nie zlej sie w portki :P) --- |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zbanowany
|
![]() Ja znalazłem fajne miejsce na małej wysepca na zachód od khorinis. nie mylic z dworem irdorath !!!!!!! Jest tam masa fajnych rzecz @!!!! Lepiej dac ksiege Lehmara hannie to ona daje klucz do skrzyni na tej wysepce !!! naprawde warto !!!!
A SEKSTANS ZNAJDZIESZ KOLO kamiennego smoka w starej fortecy !!! |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zbanowany
|
![]() Bardo łatwo można sobie nabić doświadczenie, przez bug. Idziemy do strażnika imieniem Mika, mówimy mu, że na farmie Akia przebywają najemnicy, klikamy jeszcze raz na "Potrzebuje pomocy" i "Na farmie Akila są najemnicy", za każdym razem będziemy dostawać doświadczenie, jeżeli ciągle będziemy mu o tym mówić
![]() Również na końcu gry, możemy złapać buga. Bierzemy na statek Cor Angara i idziemy z nim, zabijamy Jaszczuroczłeków i po pewnym czasie Angar zacznie nam mówić, że boli go głowa. Mówimy mu, że sobie poradzimy, i tak w kółku, w ten sposób możemy sobie nabić dużo doświaczenia, szkoda, że na końcu gry, bo praktycznier jest nam to potrzebne, ale zawsze się przyda ![]() |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
Krwiopijca
|
![]() Cytat:
|
||
RPG![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Golem
|
![]() Ja mam pytanie. Słyszałem, że gdzieś w nowym świecie można spotkać Cor Angara. Tak prawdę mówiąc, gram w G2 od niepamiętnych czasów, a NIGDY go nie znalazłem. Gdzie podziewa się nasz strażnik świątynny?? Proszę o pomoc.
RPG![]() |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni post / autor |
Ulubione miejsce | fighter | Dyskusja | 102 | 01-06-13 11:50 |
Wymarzone miejsce.... | Assasyn | Dyskusja | 105 | 05-02-12 11:49 |
nie odkryte miejsce | Artur9 | Porady i triki | 3 | 13-08-06 11:55 |
tajemne miejsce | Broof24 | Porady i triki | 2 | 02-08-06 08:35 |
Miejsce gdzie można użyć orkowego zaklęcia? | bil | Pomoc | 6 | 12-04-04 09:26 |