![]() |
#1 | |
Chrząszcz
|
![]() Witam, to mój piewrszy post na tym forum.
Mam pytanie odnośnie tego artykułu o bonusach dostępnych w grze: http://www.gothic.phx.pl/gothic2/infopage.php?id=19 W Dodatku Noc Kruka doszły do tego kamienne tablice. Które z nich warto wykorzystać od razu, a z którymi lepiej poczekać? ItWr_StrStonePlate1_AddonKamienna tablica siły I ItWr_StrStonePlate2_AddonKamienna tablica siły IIItWr_StrStonePlate3_AddonKamienna tablica siły IIIItWr_DexStonePlate1_AddonKamienna tablica zręczności I ItWr_DexStonePlate2_AddonKamienna tablica zręczności II ItWr_DexStonePlate3_AddonKamienna tablica zręczności III ItWr_HitPointStonePlate1_AddonKamienna tablica życia I ItWr_HitPointStonePlate2_AddonKamienna tablica życia II ItWr_HitPointStonePlate3_AddonKamienna tablica życia III ItWr_ManaStonePlate1_AddonKamienna tablica Magii I ItWr_ManaStonePlate2_AddonKamienna tablica Magii II ItWr_ManaStonePlate3_AddonKamienna tablica Magii III ItWr_OneHStonePlate1_AddonKamienna tablica walki bronią jednoręczną I ItWr_OneHStonePlate2_AddonKamienna tablica walki bronią jednoręczną II ItWr_OneHStonePlate3_AddonKamienna tablica walki bronią jednoręczną IIIItWr_TwoHStonePlate1_AddonKamienna tablica walki bronią dwuręczną I ItWr_TwoHStonePlate2_AddonKamienna tablica walki bronią dwuręczną II ItWr_TwoHStonePlate3_AddonKamienna tablica walki bronią dwuręczną III ItWr_BowStonePlate1_AddonKamienna tablica łuczników I ItWr_BowStonePlate2_AddonKamienna tablica łuczników II ItWr_BowStonePlate3_AddonKamienna tablica łuczników III ItWr_CrsBowStonePlate1_AddonKamienna tablica kuszników I ItWr_CrsBowStonePlate2_AddonKamienna tablica kuszników II ItWr_CrsBowStonePlate3_AddonKamienna tablica kuszników III |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Jaszczur
|
![]() Proste - grasz magiem to "chomikujesz" tabliczki many (i te dla Vatrasa), grasz wojem to trzymasz siły i walka bronią
A jak długo trzymać? zawsze waliłem PNami do 94 (obojętnie jakiego stata) i dobrze na tym wychodziłem (np. na koniec gry miałem magiem <bez biżuterii> ok. 350 many, a palem <z embarla figlasto i bez biżuterii> 201 siły i 89 walki 2h). Dłużej nie opłaca się wstrzymawać bo zabija to przyjemność z gry - musisz grać słabą postacią. Niektórzy wstrzymywują się z bonusami aż do Irdorath, a moim zdaniem to zupełnie nie ma sensu PS zrobiły Ci się 2 tematy |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni post / autor |
GII:NK Bonusy | Szeptun | Pomoc | 4 | 15-09-07 18:04 |
Bonusy zwiększające współczynniki w NK | Goris | Porady i triki | 32 | 07-07-05 23:38 |