![]() |
#1 | |
Kąsacz
|
![]() Siemka, mam spory problem. Otóż nie nie mogę odinstalować ani nawet zainstalować ponownie Gothic 2. Opcja usunięcia jest w panelu sterowania, ale wyskakuje katastrofalny błąd. Wszystko przez to, że zapomniałem stworzyć osobnego folderu dla gry na dysku D. Błąd mówi o braku wyodrębnienia plików obsługi. Pokazuje się w obu przypadkach. Jakby tego było mało, jakimś cudem zainstalowała się Noc Kruka. Ją odinstalowałem bez problemu ale z resztą plików, które nie wiem jak znaleźć jest problem. Foldery które były związane z Gothiciem usunąłem ręcznie ale to i tak nic nie daje. Jak stworzę nowy folder i próbuję go nazwać Gothic lub jakkolwiek inaczej to też wyskakuje błąd plik lub folder nie istnieje. Nie wiem jak się tego pozbyć. Chcę się pozbyć wszelkich plików i zainstalować jeszcze raz zwykłego Gothica 2 ale nie wiem jak to zrobić. Jakieś porady?
(Na obrazku błąd wyświetla przy próbie instalacji)
![]() |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni post / autor |
Błąd przy instalacji | xXNekromantaXx | Pomoc Techniczna [G3] | 3 | 10-09-11 13:54 |
Błąd przy próbie uruchomienia gry | skotar | Pomoc techniczna | 4 | 12-11-10 14:47 |
Błąd przy wczytywaniu gry. | DonPecz | Pomoc | 3 | 12-02-10 14:16 |
[G1/G2] BSOD przy próbie wyjścia z gry | griz najemnik | Pomoc techniczna | 3 | 12-05-06 15:38 |
[G2] Wyłącza się przy wczytywaniu. | Pogromca Blon | Pomoc techniczna | 3 | 15-07-04 02:35 |