![]() |
#1 | |
|
![]() Ta gra nigdy nie przestanie mnie zaskakiwać...
Czy ktoś wiedział, że gdy użyjemy zwoju "Urok" na Roscoe , to on zaś będzie do nas przyjaźnie nastawiony i wpuści nas do Laresa a ten nas zaczepi i dostaniemy bodajże 250 exp +!? to niesamowite co nudy w gothicu potrafią zdziałać. Jak pewnie większość z was wie Lares daje +500 xp w 2 części gdy przypłyniemy do Khorinis... w 1 daje zaś 250 xp za przechytrzenie jego straży ; ). Wiedzieliście o tym? |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Ojciec
|
![]() O cholerka! To ci niespodzianka. Tyle lat... tyle ladnych godzin zagrywalo sie w Gothic'a... człowiek mysli ze duzo wie, a tu prosze! Jak nie info o tym ze Gothic'a mozna przejsc bez odwiedzania Starego Obozu czy inne pierdołki... to teraz trick z Roscoe.
Musze to sprawdzic przy najblizszej okazji ![]() ![]() Mozesz podac dokladnie, co Lares mowi do bohatera? ;p
![]() |
![]() |
#5 | |
|
![]() Lares: Jak się tutaj dostałeś? Co się dzieje z Roscoe?
Bezi : Nie próbował mnie zatrzymać.. Aby zrobić tricka najlepiej wykonać questa od Baal'a Kaagana z zielem a potem wziąść zwoje. Ta gra jak mówiłem chyba nigdy nie przestanie mnie zaskakiwać. |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni post / autor |
Wielkie rozczarowanie - "trick" z pancerzem | Kassler | Porady i spoilery | 5 | 02-05-13 22:44 |
Fajny trick | ReyKonPL | Porady i triki | 9 | 20-10-09 22:16 |
Fajny Trick-górnicza Dolina | Szamaldo | Porady i triki | 9 | 02-01-05 00:19 |