|
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek | Wygląd |
![]() |
#1 | ||
Czarny Goblin
|
![]() Choć na pierwszy rzut oka ta informacja może cieszyć i zaskakiwać, niestety tak naprawdę nie jest powodem do radości. Po prostu nieubłaganie upływający czas w końcu zmusił grupę theModders do odkrycia kart.
Około pół roku temu nagle urwał się kontakt z szefem grupy, a zarazem zdecydowanie najzdolniejszą i najbardziej zaangażowaną w modyfikację osobą, Orcwarriorem. Wielokrotnie próbowano się z nim porozumieć różnymi drogami, żeby jeśli nie powrócił do prac, to chociaż przekazał teamowi wszystkie materiały potrzebne do samodzielnego złożenia moda. Niestety nie doszło to do skutku, Orcwarrior deklarował że spełni prośby, jednak finalnie je z jakiegoś powodu ignorował. W tej sytuacji, po półrocznym zastoju, theModders zdecydowali opublikować ostatnią wersję beta, złożoną jeszcze przez szefa projektu zanim odszedł, a która była przeznaczona do ich wewnętrznych testów. Jak wspomniałem, jest to wersja rozwojowa, beta, w której bugi i problemy są oczekiwane i na pewno się pojawią. Najprawdopodobniej powinno dać radę dojść przynajmniej do 4 rozdziału. Być może w przyszłości powróci Orcwarrior lub pojawi się ktoś inny o wystarczających zdolnościach aby ukończyć część programistyczną. Oby tak się stało, bo to pierwsza takiej klasy modyfikacja, a jeśli niemieckie teamy się nie postarają, to także prawdopodobnie ostatnia. Epoka Gothica odchodzi w niepamięć i co zdolniejsi modderzy ze zrozumiałych powodów go porzucają. Czas Zapłaty to niestety początek końca. Cytat:
http://www.sendspace.pl/file/f0502e981820e57cffc8793 - Zapisy gry http://themodders.org/index.php?/top...s-zaplaty-beta - Temat na theModders.org
Ostatnio edytowane przez Avallach : 03-03-12 o 10:32. |
||
RPG![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Polna Bestia
|
![]() Ech..
Długo czekałam na premierę moda i się nie doczekałam, ![]() Mam nadzieję, że kiedyś znajdzie się osoba która będzie w stanie skończyć tego moda. Napewno wersję beta ściągne ale narazie nie ma jak bo serwery chyba przęciążone więc z niecierpliością czekam na linka\linki.
![]() |
![]() |
#4 | |
Czarny Goblin
|
![]() Pierwszy patch.
![]() |
![]() |
#5 | |
Jaszczur
|
![]() Link do Fileserver, nie ma kolejek
![]()
![]() |
![]() |
#6 | ||
Czarny Goblin
|
![]() Przy okazji zacytuję wypowiedź Shergara, która jak mam nadzieję wytłumaczy to dlaczego publikacja nastąpiła dopiero teraz, a nie dwa lata temu:
Cytat:
Blady**, dzięki za reupload. Podlinkowałem go też na theModders.org, tam też mają problemy z pobieraniem. @down: sprawdziłem i tak właściwie to uploadował to Bartis. W każdym razie następnym razem pisz jeśli linkujesz coś co udostępnił kto inny, nie będzie takich pomyłek ![]()
Ostatnio edytowane przez Avallach : 03-03-12 o 15:45. |
||
RPG![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Jaszczur
|
![]() Nietyle co ja reuploadowałem, tylko dałem link do reuploadu RafałaBudzisa
![]() @up: oj tam oj tam ![]() ![]()
Ostatnio edytowane przez Blady** : 03-03-12 o 16:20. |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Czarny Goblin
|
![]() Reupload od Kubyzioma: http://dl.dropbox.com/u/25345874/Gothic_CZ_beta.exe
Z tego co piszą ludzie, to niektórym źle działa instalator. Może jeszcze dziś ktoś spoza grupy zrobi wersję z innym instalatorem. //edit: kolejny mirror - 4shared: http://www.4shared.com/file/xHwUMF1N..._CZ_beta.html?
Ostatnio edytowane przez Avallach : 03-03-12 o 19:21. |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
Polna Bestia
|
![]() Cytat:
Instalator działa wszystko normalnie się zainstalowało, ale gdy uruchamiam gothic starter(player kit) to mam oprócz innych modów: 2 razy test, czas zapłaty podziemia klasztoru i czas zapłaty.ini uruchomiłam najpierw czas zapłaty.ini wziełam nowa gra i pojawia się błąd Acces Voloation(chyba tak się pisze) i gra wyłącza się próbowałam uruchomić inne(..podziemia klasztoru) tam wszystko działa tylko zaczyna się w jakiś podziemiach i chyba to jest jakieś testowe więc tym się nie interesowałam. Chcę zauważyć że tylko w modzie podbój pojawia się wyżej wymieniony błąd ale po jakimś czasie grania inne mody działają wiem że to wersja beta i prawdopodobnie nie da się w moim przypadku usunać błędu bo ta wersja jest ponoć pełna bugów i błędów ale gdyby ktoś coś doradził byłabym wdzięczna.
Wielki Klasztor Ostatnio edytowane przez 4ka888 : 03-03-12 o 21:11. |
||
RPG![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Jaszczur
|
![]() 4ka888, zainstalowałeś patch ?
Reupload patcha
![]() |
![]() |
#12 | |
Polna Bestia
|
![]() Patcha miałam zainstalowanego przed chwilą ściągnełam jeszcze raz i zainstalowałam w jednym pliku nie było pytania czy podmienić plik więc prawdopodobnie gdziędziej wklejiłam (albo wogle
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni post / autor |
World Of Gothic Beta | Galfaroth | Myrtana | 13 | 09-01-06 10:43 |
[G1/G2] Wersja językowa seve'a a wersja jęz. gry. | tuldur | Pomoc techniczna | 4 | 22-12-04 15:46 |
DSJ 3 - Beta | Stoiczkow | Gry | 8 | 23-06-04 00:31 |