![]() |
#26 | ||
Mr. Jones
|
![]() Cytat:
Z nudów powtórzyłem sobie Chinatown Polańskiego. Planuję zaprowadzić atak na jego twórczość, cofnąć się do jego wczesnych lat, z Nożem w wodzie na czele. Na razie film z Nicholsonem - bardzo dobry neo-noir.
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Krwiopijca
|
![]() Niemniej można mieć ochotę przywalić charakteryzatorom za to że oszpecili ładną aktorkę tragicznie dobraną fryzurą! Rozumiem że musieli ją uczesać odpowiednio staromodnie... lecz nie spisali się najlepiej!
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Krwiopijca
|
![]() Czasy czasami, dawniej były aktorki które nosiły takie fryzury i wyglądały świetnie, tutaj po prostu fryzura została źle dopasowana! Lecz nie to jest najważniejsze, jakoś to przebolałem i Chinatown lubię!
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Kąsacz
|
![]() Heh, ja wczoraj obejrzałem sobie Brudnego Harry'ego na tefałenie. Fajnie Clint wyglądał z włosami
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
Zębacz
|
![]() "Pete Tong: Historia Głuchego Didżeja" (org. It's All Gone Pete Tong - polskie tłumaczenia power!). Dramat oparty na prawdziwych wydarzeniach obrazujący karierę legendarnego Frankiego Wilde'a po utracie słuchu. Naprawdę kawał dobrego kina, z genialną grą aktorską. Polecam każdemu.
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Polna Bestia
|
![]() " The Butterfly Effect"/ "Efekt motyla" - świetny film, polecam tym, którzy nie widzieli. Pokazuje jak każde, nawet najmniejsze wydarzenia mogą mieć ogromny wpływ na przyszłość. Niektórzy twierdzą ,że Kutcher nie pasuje zupełnie do dramatycznej roli, cóż...ja tak nie uważam, było całkiem nieźle. Film dał mi trochę do myślenia i za to go cenię. Polecam.
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Mr. Jones
|
![]() Pierwsza połowa filmu jest fajna, niestety druga jest zbyt przekombinowana. Zauważ jak wiele razy i w jakim tempie bohater przenosi się pomiędzy alternatywnymi rzeczywistościami. Jest to zbyt chaotyczne. Ale niemniej, film całkiem znośny.
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Zębacz
|
![]() "Efekt Motyla" jest dobry, ale trzeba go oglądać uważnie. Cała kwintesencja tego filmu polega na szczegółach. Za to sequel tej produkcji chyba najlepiej poprostu przemilczeć.
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Mr. Jones
|
![]() Z kontynuacją jest chyba jak z American Psycho, którego druga część nie ma nic wspólnego z pierwszą. Podejrzewam, że ktoś inny wykupił nazwę dla filmu i pod szanowaną nazwą zobił babola.
![]() |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni post / autor |
Fajny bug | Miechu131 | Pomoc | 10 | 22-06-06 16:51 |
Największy bug jaki widziałem w życiu... | The Zychu | Porady i triki | 114 | 07-01-05 17:43 |