![]() |
#1 | |
Kąsacz
|
![]() W jakie gry teraz gracie? Ja nie gram w nic szczególnego. Albo siedze na forum. Pisze opowiadanie na GS
![]() ![]() Od dziś nowa-stara zasada. Nie piszemy wyliczanki w stylu "gram w: - A - B - C" Regulamin forum zobowiązuje do przedstawienia swojej opinii na dany temat, to też piszemy parę słów o gierce, np. jak nam się podoba itp. - Odp. Russel
GG 5135023 Przyłącz się do Adanosa! Ostatnio edytowane przez Russel : 25-08-09 o 19:52. |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Kąsacz
|
![]() Hehe... teraz gram w Gothica 2
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zębacz
|
![]() ja ostatnio pogrywam w GTA:VC....w Wara3:TFT
w wolnych chwilach potrzaskam też na emulatorku GBA ![]() ale od dzisiaj bede grał w Bunt Elfów...nareszcie sobie ją kupie ![]() żałuje ze tak późno ale to nie zależało ode mnie ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Cieniostwór
|
![]() Ja jako wielki zapaleniec rajdów pogrywam sobie w czwartą część Colina wydanego niedawno w polsce, polecam ją wszystkim fanom tego sportu samochodowego i mam nadzieję że wreszcie spotkam kogoś kto również lubi gry takiego pokroju, czyżby nas rajdowców coraz mniej?
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Czarny Goblin
|
![]() Aktualnie gram (na zmianę
![]() Czyli właściwie nudzi mi się, bo jak jakaś gra mnie wciągnie to innych nie ruszam, a teraz wszystko naraz. |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Polna Bestia
|
![]() Pogrywam w Morrowinda, to piękna gra do której się wraca i wraca i wraca. Myślisz że odkryłeś już wszystko, ale zawsze znajdzie się dziura w ziemi do której nie zajrzałeś, no i jeszcze ta muzyka!! Ach, te wspaniałe melodie...ekhm wracając do tematu gram jeszcze w Starcrafta, czasem w Warcrafta III i II ze wskazaniem na II
![]() |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zbanowany
|
![]() Ja gram w:
:arrow: Dracula Zmartwychwstanie :arrow: Need for speed Underground :arrow: Gothica 27 raz :arrow: Harry Potter Quidich World Cup I teraz coś dla fanów Dragon Bala chociaż pewnie już ich mało a w szczegulności dla Stoiczkiewa bo widać na jego obrzku Vegete.Będę pisał tak jnak się czyta słowa: Dragon Bul Vegeta to żul piernoł se w nocy wyleciał z pełnej mocy. Przyleciał Songo walnął go w longo*. Songo się śmieje-Vegeta kuleje. Polecieli do klubu rozwalić Bubu *Lągo=Siusiak |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Polna Bestia
|
![]() Aktualnie katuje:
:arrow: WP: Powrót Króla :arrow: Gothic I :arrow: Gothic II :arrow: Morrowind Tak na przemian męcze zastępy Mordoru, rozpruwam poszukiwaczy, wycinam sługusów Śniącego i oczyszczam Morrowind z Szóstego Rodu ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni post / autor |
Czy gracie na jakichś instrumentach? | Baklazan | Hyde Park | 112 | 09-02-13 01:43 |
Kim gracie? | Marcuos | Myrtana | 157 | 28-02-11 16:33 |