![]() |
#26 | |
Krwiopijca
|
![]() U mnie w Gothicu 3 się zdarzyło że jak uwolniłem Gorna i poszliśmy na tego demona z Gothy i zaraz po tym jak go pokonaliśmy Gorn zaczął atakować mnie to ja zacząłem zwiewać do obozu Orków przed Gothą,a on za mną i jak dobiegłem do wymienionego wcześniej obozu to jeszcze Orki się na mnie rzuciły....Kuzyn obok siedział i się ze mnie ciągle rył że gdziekolwiek nie pójdę to mnie wszystko zaatakuje...
![]() |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Zindoktrynowany
|
![]() W G1 biegnąc do Starej Kopalni wywaliło(!) mnie w powietrze aż doleciałem na Arenę w SO. Gdy upadłem tracąc tylko przytomność(!?) Scatty powiedział
"Co się skradasz?" W G2 spadłem z wieży Xardasa i lecąc przeleciałem przez tekstury ziemi.Ocknąłem się w porcie koło Moe. W G3 grając pierwszy raz bodaj w 2007r. mając ustawione minimalne pole widzenia uganiałem się za Płochliwym Jeleniem. Wpadłem w ogromny obóz orków i cały się na mnie rzucił. Panicznie biegłem przed siebie i spadłem z klifu... Przeżyłem ale z 20 orków zginęło w tym przywódca.Pokazało mi się zaliczone zadanie że Pokonałem Orków k.Vengardu. G3ZB Gdy pierwszy raz włączyłem to po rozmowie z Anogiem Bezimienny pojawił się na dachu,potem coraz wyżej i wyżej aż się pulpit pokazał.
RPG![]() |
![]() |
![]() |
#28 | ||
Chrząszcz
|
![]() Mnie W Gothicu 3 ZB Spotkało Że Walczyłem Z THORUSEM Walczę a tu patrzę na jego życie TOTALNE 0 i zyje wale go myślałem że ma goda
![]() Jak Wszedłem Do Gorna Później mnie wkurzył i go zabijełm ;P W gothicu 3 ZB A,ten mi z tekstem... Cytat:
![]() |
||
RPG![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Krwiopijca
|
![]() Mnie powaliła nazwa tej miejscówki orków na plaży przy Cape Dun. Chatka bagiennego ziela. I padłem ze śmiechu jak z nudów chciałem zatłuc Gorna i zauważyłem że jak otworze EQ to gorn się zatrzymuje i piłem poty aż go nie zabiłem śmiałem się z tego dopóki... Okazało się że bez niego nie przejdę gry...
![]()
"Fan gier cRPG z pewnością nacieszy się Arcanią... Ale fan gothica... inna sprawa... -Co to "to coś" o czym mówią w recenzjach Arcanii? -To klimat... Mroczny, brutalny. Ten klimat miał G1 i G2(nk) G3 udawał że ma, a G4 całkowicie się od tego odcina." |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
Swordmaster
|
![]() U mnie w G1, kiedy z Gornem uwalniałem Wolną Kopalnię (fajnie brzmi, nie?
![]() ![]()
![]() Dowódca Batalionu IV/Członek Gildii Pisarzy -NAJLEPSZY LITERAT ŚWIĘTEGO PRZYMIERZA- Ostatnio edytowane przez Calzedo : 07-04-11 o 13:02. |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Demon
|
![]() G1.Skradam się obok Szakala a on do mnie z takim tekstem ,, schowaj tę broń ''. Schowałem i tu znów szakal coś ma do mnie tyle że ,, przestań się skradać ''
![]() G2.Jetem na farmie i stoję obok Lobarta a tu nagle Hilda naparza mnie bełtami z patelni ![]() G3.Mi raz zdarzyło się że idę sobie idę dróżką do wodospadów przy Silden aż tu nagle ni stąd ni zowąd krowa spadła na mnie z nieba i zaczęła naparzać hero. Na luzie ją zabiłem i tu ![]() ![]() G3ZB. Odprowadzam Lee i paladynów a tu coś niewidzialnego rozwaliło ich i mnie 1 ciosem. ![]() |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Czarny Goblin
|
![]() @Up: Wyssane z palca, historyjki :>
A żeby nie było Off-topa: G3ZB - Szczekanie strażnika w Vengardzie G1 - Gdy byłem z Gornem w kopalni i lałem ludzi ze starego obozu, Gorn rzucił się na mnie
![]() |
![]() |
#34 | |
Chrząszcz
|
![]() A mi się przydarzyło w cape dun że do miasta przyszedł pełzacz i zaczął wszystkich atakować.Wszyscy rzucili się na niego nawet Uruk wyszedł ze swojej chaty i go nawalał.Ale najlepsze jest to że jak rozwalili tego pełzacza to strażnicy Uruka stoją koło Phila co przerzuca gnój a nie przy chacie Uruka.
![]() |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Polna Bestia
|
![]() G3 ZB- Poszłem do Gothy weszłem do kopalni, rozmawiam z taką jedną babą, kończę rozmowę omijam ją odwracam się do niej i klikam LPM a tu co?! bezi ściągnął jej perukę z głowy i łysa została....żal.pl
![]()
![]() |
![]() |
#36 | |
Krwiopijca
|
![]() Dla mnie w dodatku ZB jest śmieszny cały ZB, ZB to porażka, to ZMIERZCH BUGÓW, przykładem tego są wyższe zdarzenia w Waszych postach; np:
- szczekanie strażnika.... - i wiele innych przeczytajcie wcześniejsze posty to dowiecie się o czym mówię dlaczego śmieszna: - to nie gothic - kompletnie niedopracowana produkcja jak na uwieńczenie całej sagi - jednym słowem żaaaal nie chcę "nie umilać" nikomu rozgrywki ale to prawda cała gra to kabaret i porażka
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni post / autor |
Śmieszne bugi | Saturas | Dyskusja | 122 | 05-08-12 16:31 |