![]() |
#1 | |
Krwiopijca
|
![]() Najlepszy bug z jakim się spotkałem widziałem w górniczej dolinie.Polowałem sobie wtedy tuż obok zamku.Zaatakował mnie ork wojownik.Nie byłoby w tym nic dziwnego gdyby nie to, że na pomoc przybył mi skazaniec.A jak pewnie wiecie skazańcy są na drugim czy trzecim piętrze.Skazaniec ten wyskoczył przez ścianę z gołymi pięśćmi oraz zanim spadł powiedział: "Znowu jedna z tych przeklętych bestii...". Koleś zginął na miejscu.Żal mi go było bo w końcu chciał mi pomóc. No, ale skoro chciał biec na orka z gołymi pięśćmi to chyba lepiej żeby zabił się od upadku...W każdym racie skok przez ściane z dużej wysokości utkwił mi w pamięci.Screena niestety nie zdążyłem zrobić!!!!
|
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Czarny Goblin
|
![]() Ja miałem bardzo podobnego buga, tylko tyle, że chciałem powybijac orków kuszą. Właśnie na murze obok pomieszczenia ze skazańcami strzelałem z kuszy do orka. Kiedy go trafiłem i ten rozłoszczony podbieg pod mur jeden ze skazańców rzucił się na niego krzycząc coś podobnego. Niestety spadł i zabił się... :cry:
|
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Syn boży
|
![]() u mnie tak samo zrobił straznik
![]()
RPG![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Pan Cienia
|
![]() Chyba nic nie przebije mojego buga dziś go odkryłem.
ok. jestem w oberży Martwa harpia i idę w stronę miasta używam miksturi szybkści. Patrze a za mną wilk lezie. nie chce się zatrzymywać i wchodze do miasta przechodze przez targowisko i nagle słysze: ALARM!!!! Przestreaszyłem się odwracam się i patrze a tu ten wilk cały czas za mną obywatele i straż zabijają wilka ale nie chowają broni. Nagle słysze odgłosy walki i widze tłum ludzi wchodzących do oberży Hanny. Wchodze 0 ludu, a tam drzwi otwarte do kryjówki złodzieji schodze na dół a tu tłum walczy z Jesperem zabijają go i rzucają sie na Cassję i na mnie. Ginę i kedy ginę to lud zaczyna się ze sobą nawalać. Troche to dziwne nieprawdasz?
![]() |
![]() |
#12 | ||
Pan Cienia
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |