![]() |
#205 | |
Polna Bestia
|
![]() Ja lubię Krasnoludów, Wilkołaki i Smoki :P
89% graczy uważa że najważniejsza jest grafika jeśli jesteś w tych 11% wklej to do podpisu PIRANHA BYTES RZĄDZI jOwOOD KIBLE SZORUJE sPELBOUND PIJE, PALI, KONIA WALI Ostatnio edytowane przez THEgothic : 17-04-12 o 17:05. |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#206 | |
Pan Cienia
|
![]() Mi do gustu zawsze przypadali ludzie z domieszką krwi innych ras.
Mam tu na myśli osobników pokroju półelfów i innych pół ludzi, pół coś tam. Podoba mi się w nich to, że należą do obydwu ras i jednocześnie do żadnej. No i zazwyczaj mają dostęp do wyjątkowych zdolności lub rzadkiej magii.
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#208 | |
Berserker
|
![]() wilkołaki, wampiry... to takie oklepane. Mi już bardziej podobają sie utopce. Może nie są tak "scenariuszodajne" jak pozostałe stwory, ale mają duzy potencjał. Już szybciej bym się ich spodziewał spotkać niż wilkołaka. :-)
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#210 | |
|
![]() Mroczne Elfy w każdej grze bądź filmie itp, tam gdzie występują w okół nich dzieją się najważniejsze wydarzenie w każdej są opisywane podobnie jako najbardziej tajemnica rasa najlepiej władająca czarna magia co stawia ich ponad wszystkich ( sami tak o sobie twierdza ) a prawdy w tym jest dużo gdyż zawsze są ukazywani jako ci lepsi bądź najlepsi.
Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić. Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej. Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone. I was dreaming, about gold.
@Dark: No, nie chciałbym być tak "zajebisty" jak Domas, nawet gdyby mi za to płacili. |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#211 | |
Berserker
|
![]() Wszystko to rasy humanoidalne. Mi brakuje dobrej gry/powieści fantasy, gdzie inteligentna rasa nie będzie humanoidalna. I nie chodzi mi tu o orki czy elfy. Nawet podobne kształtem do człowieka gady czy owady też się nie liczą. Będąc szczery, jak dotąd nie trafiłem na dobrze przedstawioną rasę obcych, która fizycznie by się od nas mocno różniła.
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#212 | ||
Swordmaster
|
![]() Cytat:
![]()
![]() Dowódca Batalionu IV/Członek Gildii Pisarzy -NAJLEPSZY LITERAT ŚWIĘTEGO PRZYMIERZA- Ostatnio edytowane przez Dassanar : 10-08-12 o 16:19. |
||
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#213 | |
|
![]() A przeczytałeś to w nawiasie ? to się odnosi do całej treści mroczne elfy zawsze uważają siebie za najważniejszy i najlepszych scharakteryzowałem ich na podstawie tego jak oni siebie postrzegają :P
Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić. Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej. Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone. I was dreaming, about gold.
@Dark: No, nie chciałbym być tak "zajebisty" jak Domas, nawet gdyby mi za to płacili. |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#214 | |
Swordmaster
|
![]() No widzisz, właśnie ciężko było się doczytać z tego nieskładnego posta, na podstawie czego ich scharakteryzowałeś. Jak nie chcesz na przyszłość takich nieporozumień, to naucz się pisać jakoś bardziej zrozumiale, bo ten ciąg wyrazów może ładnie zmylić
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|