![]() |
#1 | |
Chrząszcz
|
![]() Na stronie Pyranha Bytes znalazła się taka oto wiadomość:
"Currently the team is working on a new RPG title, codenamed RPB2" Więc plotki o sequelu Risen'a potwierdziły się. Link do strony:http://www.pluto13.de/index.php?navtarget=3&lang=en |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zindoktrynowany
|
![]() Pewność będziemy mieć po oficjalnej zapowiedz. Z tego co słyszałem to Piranie planują/tworzą nowe role-play'a ale miał toczyć się w świecie innym niż dotychczas wykreowanym.
Ale chętnie bym powitał Risen 2.
RPG![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Czarny Goblin
|
![]() RPB2 to wcale nie Risen 2.
Niedługo po premierze Risena czytałem o ich nowym projekcie z taką właśnie wewnętrzną nazwą. To ma być RPG o zupełnie innym charakterze niż Gothic. Zaraz jeszcze wuja google spytam i dam linka lub coś... ...mam! http://risen.gram.pl/news.php?readmore=380 Poza tym wyraźnie napisali: "...new RPG title...", czyli pracują nad NOWYM TYTUŁEM.
![]() |
![]() |
#8 | |
Kąsacz
|
![]() No i bardzo dobrze, że nie kontynuują tej przeciętnej gierki.
![]() Może i uniwersum Risena ma w sobie potencjał jednak jest totalnie oklepane i nudne. Piranie nie popisały się. Przechodziłem tę grę można powiedzieć "od deski do deski" i nie udało mi się utożsamić z głównym bohaterem, jak to miało miejsce w sadze Gothic (nawet w trójeczce). Ponad to nic w niej nie sprawia bym chciał do niej wracać. Brak charakterystycznych postaci, wrażenie odosobnienia od otaczającego nas świata, słaba fabuła. Wszystko to sprawia, że nie czuję specjalnego zawodu słysząc o braku planów w sprawie Risen 2.
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni post / autor |
Risen - kody | Smutas | Ogólna dyskusja | 34 | 06-06-14 11:53 |
Nauczyciel w Risen | Skyrim | Pomoc | 2 | 01-08-10 12:22 |
risen | nadreos | Pomoc | 2 | 04-11-09 22:51 |