Wróć   Forum Gothic - ArcaniA: Gothic 4 > ArcaniA: Gothic 4 > Pomoc techniczna
Przeładuj stronę Gothic 4 Platynowa Kolekcja brak kodu aktywacyjnego

Odpowiedz
Narzędzia wątku Przeszukaj ten wątek Wygląd
Nieprzeczytane 08-10-11, 13:04   #1
Osch
Polna Bestia
 
Osch awatar
 
Zarejestrowany: lipiec 2010
Posty: 109
Domyślnie Gothic 4 Platynowa Kolekcja brak kodu aktywacyjnego

Witam

Stalem sie posiadaczem Gothic 4 Arcania

Od razu po powrocie do domu usiadlem do komputera i ja zainstalowalem ...

Zainstalowalem takze Gothic 4 offline (poniewaz nie mam na moim komputerze internetu ) i po uruchomieniu apikacji gothic 4 przyszedl czas na kod .

Przeszukalem cale pudelko!!! (Instrukcje ,poradnik itp) lecz nie znalazlem tam zadnego kodu aktywacyjnego ) zaraz po tym poszedlem do empiku zglosic brak kodu a oni mowia ze mam czekac az ... dwa tygodnie ... .
Dlatego pytam sie czy ... jest jakis crack dzialajacy (poniewaz z tego co wiem polowa crackow nie dziala z wersja PL ) . Potrzebuje ten crack lub jakis inny program ktory umozliwi mi gre bez wpisywania kodu aktywacyjnego . Prosze o BARDZO szybka odpowiedz !!! I bez bezsensensownych postow typu ... "wiesz co to google?" itp

Jezeli chcecie screeny ktore udowodnia ze MAM orginalna wersje gry to wstawie je pozniej i dam w tym temcie jezeli bedzie trzeba


PS : Napisalem juz do CD projektu ale oni nie odpowiadaja w weekendy


Blagam pomorzcie !!!

PS: Nie wzracac uwagi na ortografie poniewaz pisalem to na szybkiego
__________________
Beliar mym Bogiem
Zabijanie Nałogiem
Questy Podstawa
A Kody Zabawa
RPG
Osch jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 08-10-11, 13:58   #2
Master of Gorzała
Lewacki głos na Twoim forum
 
Master of Gorzała awatar
 
Zarejestrowany: kwiecień 2004
Skąd: Żabka/ABC/Biedronka - stoisko z alkoholem
Posty: 2 843
Domyślnie

Po pierwsze, za pytanie o cracki można dostać ostrzeżenie. Powiedzmy, że na razie ostrzegam słownie.

Po drugie, http://www.gothic.phx.pl/arcania/dow...=details&id=82 - pobierz ten patch i zainstaluj.
__________________

Podziemie - Mroczny Paladyn
Sent ver 0.73 official beta
Gorzelnik Podziemia
Komendant Orgath
RPG
Master of Gorzała jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 09-10-11, 10:30   #3
Osch
Polna Bestia
 
Osch awatar
 
Zarejestrowany: lipiec 2010
Posty: 109
Domyślnie

Zasysam i zobacze czy dziala
__________________
Beliar mym Bogiem
Zabijanie Nałogiem
Questy Podstawa
A Kody Zabawa
RPG
Osch jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 09-10-11, 19:29   #4
Osch
Polna Bestia
 
Osch awatar
 
Zarejestrowany: lipiec 2010
Posty: 109
Domyślnie

Plik chyba dziala ... lecz mam nastepny problem ... Kieedy klikam na ikone z gra pokazuje sie klepsydra i znika ... nic sie nie dzieje ! ;( (prosze nie odsylac do innych watkow poniewaz przeszukalem wszystkie lecz nie dziala nadal )

Mmam psyhyxa z plyty z gra

Komputer mam dobry (gothic 3 na full detalach mi smiga oraz gta 4 na srednich bez zadnych scinek oraz gothic 4 demo idelanie dziala )

Mam karte grac GT 430 1GB
2GB Ram
Procek 2x 3 Ghz
500 gb dysk twardy


O co kaman ?
__________________
Beliar mym Bogiem
Zabijanie Nałogiem
Questy Podstawa
A Kody Zabawa
RPG
Osch jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 09-10-11, 23:47   #5
Master of Gorzała
Lewacki głos na Twoim forum
 
Master of Gorzała awatar
 
Zarejestrowany: kwiecień 2004
Skąd: Żabka/ABC/Biedronka - stoisko z alkoholem
Posty: 2 843
Domyślnie

Odinstaluj Physxa z płyty i ściagnij tego:
http://www.nvidia.com/object/physx-9...13-driver.html

I zainstaluj.

Poza tym odinstaluj jeszcze w Panelu Sterowania Microsoft Visual C++ 2008 i 2005 i ściągnij stąd:
http://www.microsoft.com/download/en...s.aspx?id=5582
http://download.microsoft.com/downlo...redist_x86.exe

I zainstaluj.
__________________

Podziemie - Mroczny Paladyn
Sent ver 0.73 official beta
Gorzelnik Podziemia
Komendant Orgath
RPG
Master of Gorzała jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 10-10-11, 12:23   #6
Osch
Polna Bestia
 
Osch awatar
 
Zarejestrowany: lipiec 2010
Posty: 109
Domyślnie

Dobra zaraz pobiore


A tak apropo to wlaczylem jeszcze dzis arcanie (z ciekawosci ) i pojawil sie komunikat o jakies ... analizie ... do tego jest potrzebny internet czy cos? Bo ja na tym moim komputerze ( z arcania) nie moge miec internetu (brak karty sieciowej a zintegrowana nie dziala )


Jak bedzie jakis efekt z tych plikow to napisze
__________________
Beliar mym Bogiem
Zabijanie Nałogiem
Questy Podstawa
A Kody Zabawa
RPG
Osch jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 14-02-12, 10:48   #7
czak121
Chrząszcz
 
Zarejestrowany: styczeń 2012
Posty: 12
Domyślnie

jeżeli chodzi o platynową kolekcję, to nie dodają kluczy, bo arcania trafiła do platynówki po patchu 1.2 więc nie ma sensu dodawać CDKey
RPG
czak121 jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Odpowiedz


Narzędzia wątku Przeszukaj ten wątek
Przeszukaj ten wątek:

Zaawansowane wyszukiwanie
Wygląd

Zasady postowania
Nie Możesz wysyłać nowe wątki
Nie Możesz wysyłać odpowiedzi
Nie Możesz wysyłać załączniki
Nie Możesz edytować swoje posty

vB code jest Wł.
UśmieszkiWł.
kod [IMG] jest Wł.
kod HTML jest Wył.
Skocz do forum

Podobne wątki
Wątek Autor wątku Forum Odpowiedzi Ostatni post / autor
problem z zapisem kodu kubus19 Pomoc 0 04-06-10 13:16
Gothic 1,2 i NK - Platynowa Kolekcja Vomor Pomoc 2 15-11-09 10:51
Platynowa Edycja - Problem Matello666 Pomoc 4 22-07-07 15:31
Szukam kodu... PsykoMaN Pomoc 5 10-09-04 15:01


Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.