Wróć   Forum Gothic - ArcaniA: Gothic 4 > Ogólnie o uniwersum > Pomoc techniczna > Pomoc Techniczna [G3]
Przeładuj stronę Gothic 3 : Zmierzch Bogów - patch 1.07

Odpowiedz
Narzędzia wątku Wygląd
Nieprzeczytane 24-12-08, 14:06   #1
Giselher
 
 
Giselher awatar
 
Zarejestrowany: styczeń 2008
Skąd: Stalowa Wola
Posty: 458
Domyślnie Gothic 3 : Zmierzch Bogów - patch 1.07

Aktualizacja: patch 1.07 do POLSKIEJ wersji: download @ GS.



Witam. Oglądając stronę worldofgothic.com zauważyłem, że wyszedł nowy patch do Gothic 3 : Zmierzch Bogów . Jest to Patch 1.07 . Dopiero go ściągam więc narazie nim nie wiem. Zamieszczam przetłumaczony przez słownik opis by JoWood

Cytat:
Dzisiaj, JoWooD wypuścił najnowszą łatkę dla Gothic 3 «Zmierzch Bogów». Wiadomość czyta jak następuje:

Cytat przez JoWooD:
JoWooD wypuściło najpóźniejszy aktualizację dla Gothic 3 – Zmierzch Bogów. To sposoby łaty aktualne problemy, ulepsza całkowitą stabilność gry i zwiększy doświadczenie gry komputerowej.

Przed uaktualnianiem gry z najpóźniejszą łatką, w sprawie instalacja gry jest polecona. Wszystkie istniejące zapisy muszą, zostać usunięte i nie może zostać użyty z uaktualnioną wersją.
Może trudno zrozumieć :] W końcu to tylko English Translator .
__________________
heheszki.

Ostatnio edytowane przez Giselher : 16-01-09 o 09:22.
RPG
Giselher jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 25-12-08, 00:05   #2
Babo
Jaszczur
 
Zarejestrowany: kwiecień 2004
Skąd: z 9 piekieł
Posty: 127
Domyślnie

Ogólnie chłopaki wtopa, bo savy nie będą działać i trza gre reinstalować.

EDIT, zbadałem sprawę i cóż, żeby w ogóle tego patcha odpalić trzeba reinstalować grę i NIE instalować patcha 1.06. Wtedy pójdzie. Stare savy działają bądź też i nie ( u mnie quicksave się załadował, normalne już nie ). Poprawa wydajności jest jak i kilka denerwujących bugów też zniknęło. Oto changelog i uwierzcie na serio poprawia to wszystko ( o dziwo ) :
Cytat:
QUESTS AND ENVIRONMENT
- Cannot find "Paladin General" for completing Lee quest Fixed
- Milten leaves the summoner's cave; Nobody in Vengard throne room after kiling the beast. Fixed
- The pranksters are fighting each-other. Fixed
- The ork warriors from Cape Dun have their bodies doubled Fixed
- Urbanus artifact quest Fixed
- Orc camp appears only after Inog gives you the quest Fixed
- Menu disappears when roasting meat Fixed
- Paladin Helmet is still present in game Fixed
- Theodor Sack of wheat blocker Fixed
- Milten remain blocked in the woods Fixed
- Floating box in Vengard Fixed
- Floating oil lamps in Vengard Fixed
- Theo's chest is properly placed Fixed
- Ogit leaves Montera Fixed
- Erthag and Ogit are walking trough the walls of a building. Fixed
- Hard coded english strings -now in the string table. Fixed
- Duplicate models removed Fixed
- Army of Gotha fighting among themselves. Fixed
- Erhag and Urbanus start fighting with each other Fixed
- NPCs fighting with each other during Hamlars escort mission Fixed

GENERAL

- Fixed Focus Names over 90%
- Text issues resolved over 90%
- German VO issues resolved over 90%
- NPC's in a group will not fight each other
EDIT: sorry powielił mi się post, ten powyżej można skasować
RPG
Babo jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 25-12-08, 07:56   #3
BlackBomb
Chrząszcz
 
Zarejestrowany: luty 2005
Skąd: Stary Kontynent
Posty: 4
Wyślij wiadomość przez ICQ do BlackBomb Wyślij wiadomość przez AIM do BlackBomb Wyślij wiadomość przez MSN do BlackBomb
Domyślnie Patch 1.07

http://www.gamikaze.pl/Pliki/Patche/...tch_v1_07.aspx

Testował to ktoś? Nie chce mi się od nowa grać, więc czekam na opinie.
__________________
BlackBomb™
RPG
BlackBomb jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 25-12-08, 08:17   #4
lysyn
Chrząszcz
 
Zarejestrowany: grudzień 2008
Posty: 6
Domyślnie

Zapodalem tego patcha na wersje polska i zrobila sie wersja angielska. Nie wiem jak to zmienic. A po drugie zapisy gry z 1.6 nie chca mi gzdiałac z tym patchem.Moze trzeba poczekac na wersje pl?
RPG
lysyn jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 25-12-08, 08:19   #5
szyms
Polna Bestia
 
szyms awatar
 
Zarejestrowany: listopad 2007
Skąd: Mieszkam w Kamienicy
Posty: 74
Domyślnie

Informujcie w tym temacie o nowym patchu. Bo ja przeszedłem grę z bugami i może patch coś poprawi to się za nią wezmę drugi raz
__________________

RPG
szyms jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 25-12-08, 08:29   #6
lysyn
Chrząszcz
 
Zarejestrowany: grudzień 2008
Posty: 6
Domyślnie

A da sie zapodac patcha 1.7 eng na wersje polska gry i przerobic zeby napisy byly po polsku?
RPG
lysyn jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 25-12-08, 09:12   #7
Redgrad
Krwiopijca
 
Redgrad awatar
 
Zarejestrowany: luty 2008
Posty: 12
Domyślnie

Przed zainstalowaniem patcha należy:

- odinstalować grę
- zainstalować ją ponownie
- wgrać patach 1.07

Poprzednie stany gry nie będą działały pod nowym patchem
czyli trzeba grać od nowa :]

Na razie jest tylko wersja angielska.

Cytat:
Napisał lysyn Zobacz post
A da sie zapodac patcha 1.7 eng na wersje polska gry i przerobic zeby napisy byly po polsku?
Nie,trzeba czekać na polską wersję.
__________________


Kiedy wyszedł Gothic 3 myślałem że głupota ludzka osiągnęła granice,teraz gdy zainstalowałem dodatek zobaczyłem że to był dopiero początek...
RPG
Redgrad jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 25-12-08, 15:38   #8
Babo
Jaszczur
 
Zarejestrowany: kwiecień 2004
Skąd: z 9 piekieł
Posty: 127
Domyślnie

Tak, da się. Nie mam pojęcia czy wprowadzili jakieś nowe dialogi ( w change logu jest napisane tylko że są poprawione ). Wystarczy w g3.ini zmienić opcję z subtitles english na polish ( czy jakoś tak to jest ) i szafa gra.
RPG
Babo jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 26-12-08, 18:03   #9
Janos95
Krwiopijca
 
Janos95 awatar
 
Zarejestrowany: grudzień 2008
Skąd: Ze szpitala! ;)
Posty: 39
Domyślnie

A jak kupi się grę i ją zainstaluje. Bez grania i wgra patcha. To będzie dobrze? PS> Jaki patch jest najnowszy do ZB?
__________________
Piszę poprawnie po polsku
RPG
Janos95 jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 26-12-08, 20:20   #10
Bohnart
Krwiopijca
 
Bohnart awatar
 
Zarejestrowany: grudzień 2008
Posty: 5
Domyślnie

Bodajże właśnie 1.07
__________________
Po wydaniu ZB szef JoWood powiedział "wiadomo jedno. Wszystko będzie w porządku". Następnie znajomi turcy załatwili mu azyl polityczny.
RPG
Bohnart jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 26-12-08, 23:11   #11
Redgrad
Krwiopijca
 
Redgrad awatar
 
Zarejestrowany: luty 2008
Posty: 12
Domyślnie

Już nie dramatyzujcie,wydaje mi się że nie wypuścili by patcha gdyby nie poprawiał wielu błędów.
__________________


Kiedy wyszedł Gothic 3 myślałem że głupota ludzka osiągnęła granice,teraz gdy zainstalowałem dodatek zobaczyłem że to był dopiero początek...
RPG
Redgrad jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 27-12-08, 11:04   #12
Janos95
Krwiopijca
 
Janos95 awatar
 
Zarejestrowany: grudzień 2008
Skąd: Ze szpitala! ;)
Posty: 39
Arrow

Ja i tak nie będe miał szansy go wypróbować bo mi ZB chyba nie pójdzie.
__________________
Piszę poprawnie po polsku
RPG
Janos95 jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Odpowiedz


Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady postowania
Nie Możesz wysyłać nowe wątki
Nie Możesz wysyłać odpowiedzi
Nie Możesz wysyłać załączniki
Nie Możesz edytować swoje posty

vB code jest Wł.
UśmieszkiWł.
kod [IMG] jest Wł.
kod HTML jest Wył.
Skocz do forum

Podobne wątki
Wątek Autor wątku Forum Odpowiedzi Ostatni post / autor
Gothic 3 Zmierzch Bogów Inog nie chce wyruszyc do Silden MateushGurdi Pomoc 33 18-07-12 07:54
Kody do Gothic 3: Zmierzch Bogów Hans92 Porady i spoilery 7 16-02-10 23:07


Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.