Wróć   Forum Gothic - ArcaniA: Gothic 4 > Ogólnie o uniwersum > Pomoc techniczna
Przeładuj stronę Alt + Tab = zabójstwo Gothica

Zamknięty Temat
Narzędzia wątku Wygląd
Nieprzeczytane 11-02-06, 10:21   #1
BlackFish
Skazaniec
 
Zarejestrowany: luty 2006
Skąd: Z konsoli kodów z GI
Posty: 28
Wink

Siema! Znacie jakiś sposób, żeby po włączeniu Alt + Tab podczas gry w Gothica, gra się nie wyłączała?! Mi się tak dzieje, please odpiszcie! (Mam 512 MB RAMU)
__________________
BBCODE
RPG
BlackFish jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 11-02-06, 10:25   #2
Gother
Czarny Goblin
 
Zarejestrowany: grudzień 2005
Skąd: Gdzieś!
Posty: 115
Domyślnie

Obawiam się, że to niemożliwe. Sam próbowłem na wiele sposobów i zawsze gdy tylko uda mi się wyjść do Windows to Gothic się zamyka pokazując wcześniej komunikat. Może tam są jakieś wskazówki?
__________________
GOTHER MOD: MGŁA
Stwórz armię, zbuduj machiny i pokonaj nieprzyjaciela (praca wre)
RPG
Gother jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 11-02-06, 10:32   #3
Bubby
Golem
 
Bubby awatar
 
Zarejestrowany: grudzień 2004
Skąd: Kaczogród
Posty: 1 129
Domyślnie

Ciekawą rzeczą jest że u mnie gra działa jeszcze przez jakiś czas więc jeśli przełączę się na chwilę (do minuty) to mogę ją potem spowrotem włączyć. Widocznie zależy to od konfiguracji sprzętowo programowej w komputerze.
Znam gry które można można potraktować klawiszami ALT+TAB i gdy te działają w tle włączić inne, tak że na jednym kompie działają dwie gry na raz :P Tak było np z Quake3 czy Diablo2.
__________________
siakaś sygnatura
RPG
Bubby jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 11-02-06, 10:43   #4
MaRay
Demon
 
MaRay awatar
 
Zarejestrowany: luty 2005
Skąd: Oddworld (RaptureFarms)
Posty: 331
Domyślnie

A mi tak się działe co jakiś czas. Często spokojnie moge zminimalizować Gothica i sobie w necie coś poszpreać a kiedy spowrotem włączam grę to dalej gram beż żadnych błędów
Sadze że ten błąd jest spowodowany zbyt duża ilością programów w pasku zadań...ale to tylko moje zdanie :P
__________________
Święte Przymierze
Podziemie Beliara
Władca Dusz
RPG
MaRay jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 11-02-06, 10:49   #5
TheFlood
Cieniostwór
 
TheFlood awatar
 
Zarejestrowany: grudzień 2005
Skąd: Stary Świat
Posty: 424
Wyślij wiadomość przez AIM do TheFlood
Domyślnie

Tjaa kiedy miałem samo GII bez Nocy Kruka to po (przypadkowym nawet) wciśnieciu alt+tab miałem długaśny zwieeech ( do pietnastu minut) a potem niezbędną reinstalkę ze względu na uszkodzenie jakiegoś pliku... Po zainstalowaniu NK już tego nie ma. Nie muszę dodawać że możliwość zminimalizowania Gothica i szperania po necie to strefa marzeń
__________________
Akolita Podziemia
- To wódka? - słabym głosem zapytała Małgorzata.
Kot poczuł się dotknięty i aż podskoczył na krześle.
- Na litość boską, królowo - zachrypiał - czyż ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus!

RPG
TheFlood jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 11-02-06, 12:09   #6
BlackFish
Skazaniec
 
Zarejestrowany: luty 2006
Skąd: Z konsoli kodów z GI
Posty: 28
Domyślnie

DZIENKS Wszystkim! Kiedy grałem w NK to mi się wyłączała po półgodzinie bez Alt-Taba
__________________
BBCODE
RPG
BlackFish jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 22-04-06, 09:42   #7
Ozyrys
Chrząszcz
 
Zarejestrowany: grudzień 2004
Skąd: Krasnik
Posty: 7
Wyślij wiadomość przez AIM do Ozyrys
Domyślnie

moze nia kazdy zwraca na to uwage ale jak sie wlaczy menu, znaczy uzyje sie "esc" to jest szansa ze po dluzszym czasie robienia czegos w win gothic sie wlaczy i bedzi normalnie chodzil
__________________
RPG
Ozyrys jest offline  
Góra
Zamknięty Temat


Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady postowania
Nie Możesz wysyłać nowe wątki
Nie Możesz wysyłać odpowiedzi
Nie Możesz wysyłać załączniki
Nie Możesz edytować swoje posty

vB code jest Wł.
UśmieszkiWł.
kod [IMG] jest Wł.
kod HTML jest Wył.
Skocz do forum

Podobne wątki
Wątek Autor wątku Forum Odpowiedzi Ostatni post / autor
Za co lubicie Gothica 3? Got-Hic Dyskusja 183 12-07-16 13:04
Profesje z Gothica 2 Diego_ Dyskusja 69 11-06-05 17:38


Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.