Wróć   Forum Gothic - ArcaniA: Gothic 4 > Ogólnie o uniwersum > Gothic II: Noc Kruka > Porady i triki
Przeładuj stronę Fajny trick

Odpowiedz
Narzędzia wątku Wygląd
Nieprzeczytane 11-01-09, 18:59   #1
ReyKonPL
Krwiopijca
 
ReyKonPL awatar
 
Zarejestrowany: styczeń 2009
Skąd: jest bezi
Posty: 21
Domyślnie Fajny trick

Podmiana zwierząt w gothic załuszmy że chce podmienić orka musimy meić gothic 3

wchodzimy w folder gothica otwieramy
_Work\Data\Anims

mamy tam plik orc_mds szukamy w folderze z gothic 3 orc_mds jeśli nie ma szukamy pliku z orkeim sciągamy program do plików mds i wklejamy do _Work\Data\Anims i podmieniamy wlanczamy gothica idziemy do GD i lataja orkowie z 3

lub podobno w G1 nie ma tekstur w ekwipunktu wchodzimy w folder gothica 2 NK najlepiej w _Work\Data\textures kopiujemy i wklejamy to do tego samego folderu w G1

lub usuwamy wszystko z fodera _Work\Data\video zostawiamy folder kopiujemy to samo z g1 i wklejamy i na samym starcie mamy filmik jak wrzucaja go do koloni

i taki jeden kod działa tylko w NK

plyniemy na statek nei statek paladynow tylk oten zatopiony na wodzie i wpisujemy play ani capitans_32_t i mamy statek paladynow dziala tylko na starym patchu
__________________


Mistrai the Hile smudkkas Adannos kisgri!

Niecha wola Adanosa się spełni!
RPG
ReyKonPL jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 11-01-09, 19:04   #2
Ada$
Jaszczur
 
Zarejestrowany: grudzień 2008
Posty: 248
Domyślnie

Orki z 3 pasują do scenerii GII NK?
RPG
Ada$ jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 11-01-09, 19:08   #3
ReyKonPL
Krwiopijca
 
ReyKonPL awatar
 
Zarejestrowany: styczeń 2009
Skąd: jest bezi
Posty: 21
Domyślnie

tak tylko występuja bugi ze nei da sie ich zabic xD ale wyglandaja jak z 3
__________________


Mistrai the Hile smudkkas Adannos kisgri!

Niecha wola Adanosa się spełni!
RPG
ReyKonPL jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 24-04-09, 10:06   #4
loku_sk8
Chrząszcz
 
loku_sk8 awatar
 
Zarejestrowany: kwiecień 2009
Skąd: w takim zadup... co milicz sie nazywa
Posty: 9
Smile

bez sensu xD po co dawać zwierzaki z g3 do nk skoro nie da sie ich zabić
__________________
''A z morza wyłonił się ląd, a na lądzie powstało wszystko to, co żywe…''
Vatras
RPG
loku_sk8 jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 26-05-09, 20:30   #5
~~Bezimienny~~
Krwiopijca
 
~~Bezimienny~~ awatar
 
Zarejestrowany: maj 2009
Skąd: z Otchłani Wiecznej Zguby
Posty: 23
Domyślnie

Bo to fajnie wygląda a poza tym widzisz obok orka z G2 a zaraz z G3, jest różnica
__________________
__________________
89% graczy uważa że najważniejsza jest grafika, jeśli należysz do tych 11% wklej to do podpisuhttp://pu.i.wp.pl/?k=NDQwMTU5OTQsNzQ...0160443652.jpg
RPG
~~Bezimienny~~ jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 27-05-09, 15:25   #6
Nederland
Black Swan
 
Nederland awatar
 
Zarejestrowany: marzec 2009
Skąd: Ragnarock
Posty: 3 621
Domyślnie

Boże... Wyobraź sobie, atakuje cię ork, a ty rzeczesz do niego: fajnie wyglądasz, więc cię nie zabiję. W ogóle nie dostawałoby się exp za zabijanie zwierzątek.

Cytat:
Napisał Ada$
orki
/me facepalm ORKOWIE!

Wg mnie byłoby to fajne zobaczyć potwory z G3 w NK, ale ten minus, że nie da się ich zabić całkowicie mnie do niego zniechęca.
__________________
Every time I rise I see you falling
Can you find me space inside your bleeding heart?

Ostatnio edytowane przez Nederland : 20-10-09 o 22:39.
RPG
Nederland jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 01-06-09, 16:34   #7
ReyKonPL
Krwiopijca
 
ReyKonPL awatar
 
Zarejestrowany: styczeń 2009
Skąd: jest bezi
Posty: 21
Domyślnie

Czy ja pisałe mże nie da sie zabic napisałem że może wystapić taki bug ale naprzykład jak podmieniasz diega z g2 nk na g3 to da sie go zabic tak samo mozna zrobic z bronią zle tylko 1 zmieniasz pike bojową w pikę bojow ą z g3
__________________


Mistrai the Hile smudkkas Adannos kisgri!

Niecha wola Adanosa się spełni!
RPG
ReyKonPL jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 07-09-09, 15:20   #8
Pan Beliara
Czarny Goblin
 
Pan Beliara awatar
 
Zarejestrowany: marzec 2009
Skąd: zewsząd
Posty: 169
Domyślnie

bylby swietny mod.tylko zeby byl on do NKwogule super pomysl z podmianą postaci.
PS istnieje jakis path do G1 zeby w polowie mostu w ŚŚ do ostatniego szamana nie bylo krasha gry?i tez na poprawienie grafiki....bylbym bardzo wdzieczny
__________________
Dawny Poszukiwacz Podziemia ||| Bukmacher Podziemia ||| Właściciel Piętna Zarazy

<W7> i w wakacje, bwoawhahahahaha!
RPG
Pan Beliara jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 19-09-09, 09:34   #9
mkulak0
Krwiopijca
 
mkulak0 awatar
 
Zarejestrowany: czerwiec 2009
Skąd: W Warszawie
Posty: 47
Domyślnie

Nie działa nie ma tego pliku. Mam Deamon toolsa i co nic! do niczego. a wogóle nie da się tak zrobić.
__________________
RPG
mkulak0 jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 20-10-09, 21:16   #10
Amatar
Polna Bestia
 
Amatar awatar
 
Zarejestrowany: październik 2009
Skąd: Z Jarkendaru
Posty: 70
Domyślnie

Witam

A masz moze scr bo chcialbym to zobaczyc

Pozdro
__________________
''....przeznaczenie i tak cie dosiegnie.....''

89% graczy uważa że najważniejsza jest grafika, jeśli należysz do tych 11% wklej to do podpisu
RPG
Amatar jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Odpowiedz


Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady postowania
Nie Możesz wysyłać nowe wątki
Nie Możesz wysyłać odpowiedzi
Nie Możesz wysyłać załączniki
Nie Możesz edytować swoje posty

vB code jest Wł.
UśmieszkiWł.
kod [IMG] jest Wł.
kod HTML jest Wył.
Skocz do forum

Podobne wątki
Wątek Autor wątku Forum Odpowiedzi Ostatni post / autor
Fajny Trick-górnicza Dolina Szamaldo Porady i triki 9 01-01-05 23:19


Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.