![]() |
#1 | |
Czarny Goblin
|
![]() Przed założeniem użyłem opcji 'Szukaj' i nic nie znalazłem, na wortalu tak samo. No to kilka dni temu na zagranicznym forum Jowood'u zostało ujawnione logo ArcaniA:Gothic 4. Jak myślicie? Amulet będzie związany jakoś z fabułą czy to po prostu zwykła ozdoba. W tym temacie przedstawiamy swoją opinię na temat logo(ale ja jestem spostrzegawczy
![]() Kliknij TUTAJ, aby zobaczyć logo ArcaniA: Gothic 4 |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Golem
|
![]() Eh, nie za bardzo mi się podoba, jest niegothicowe.
![]() Ale, przecież to tylko logo.. Po głębszym zastanowieniu doszedłem do wniosku, że napis Gothic jest ładny a ten amulet to jakbym miał to bym go sprzedał Fiskowi :P
unikaj ich, jeśli ci życie miłe Ostatnio edytowane przez Alembik_Vina : 14-04-10 o 23:50. |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Polna Bestia
|
![]() Skoro moja ostatnia ocena loga została usunięta napiszę nową, która mam nadzieję swoją formą usatysfakcjonuje wszystkich.
Połączone "A" wyglądają ładnie. Myślę, że to ma tworzyć coś na kształt amuletu. Albo patrząc na sam kryształ(?) pierścień. Oba przedmioty zapewne nawiązują do magii tak samo jak tytuł Arcania (przeczytałem gdzieś kiedyś o tym). Wydaje mi się ale chyba napis "gothic" jest nienaturalny w całym logu. "G" jest opuszczone w odróżnieniu od klasycznych nazw. "Czwórka" (4), w logu, w skrócie wygląda nieciekawie. IMO trzeba to zmienić. Czyli reasumując, w skrócie, oceniam logo na: meh..
![]() |
![]() |
#8 | |
Cieniostwór
|
![]() Całośc bardzo mi się podoba jedyne do czego mam zastrzeżenie to do tej "4" wygląda a raczej jest zrobiona jak najszybciej na odwal się byle by była
RPG![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zębacz
|
![]() No postarali się. Logo na prawdę ładne, ale mogli zmienić napis Gothic i zrobić nowe, a nie zerżnąć z G3. Gdyby nie to to wszystko byłoby w porządku. "Gothic" mogli napisać tak jak tą czwórkę, bo świetnie by się prezentowało.
![]() |
![]() |
#11 | |
Krwiopijca
|
![]() Poprawiłem logo.
![]() ![]() ![]() http://img192.imageshack.us/i/arcanialogosmall4.png/ ![]() ![]() http://img682.imageshack.us/i/arcanialogosmallg4.png/ ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni post / autor |
Wymyślmy nowe potwory do Arcanii | Smutas | ArcaniA: Gothic 4 | 653 | 03-11-11 18:39 |
Malo znane gry | Erkebrand | Gry | 35 | 02-02-11 14:24 |
Risen- logo i czarny ekran | Arcaan | Pomoc techniczna | 5 | 08-11-09 11:36 |
Czapki, kubki, koszulki z logo GS? | Bubby | Hyde Park | 9 | 08-11-05 21:35 |
Nowe logo i wyglad strony | Ardhad | Vortal | 25 | 06-04-04 12:46 |