|
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek | Wygląd |
![]() |
#421 | |
Czarny Goblin
|
![]() Mod powstał już dłuższy czas temu. http://forum.gothic.phx.pl/showthread.php?t=37282
Nie jest wykończony, ale trwają otwarte betatesty - o ile kojarzę da się grać do ok. 4 rozdziału. Równolegle z poprawianiem błędów zgłaszanych przez betatesterów są uzupełniane brakujące elementy modyfikacji. Jak możesz przeczytać w moim poście powyżej, brakuje np. grafik rozdziałów - czekamy aż ochotnicy znający fabułę i grający w moda zgłoszą propozycje w postaci screenshotów.
Ostatnio edytowane przez Avallach : 24-03-13 o 16:57. |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#423 | |
Chrząszcz
|
![]() zyje, i ma sie dobrze:
http://themodders.org/index.php?topic=20904.0 |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#424 | |
Chrząszcz
|
![]() Witam!
Jestem w trzecim rozdziale. Wróciłem tajnym przejściem (pod Wieżą Mgieł) ze Starego Obozu. Następnie Ratford zlecił mi zadanie polegające na skontaktowaniu się z Informatorem Urta na Placu Wymian. Zaatakowali nas strażnicy, jednak uratował nas Bezimienny (w stroju Nekromanty). Piszę to, aby zaznajomieni wiedzieli, o co chodzi. Otóż wróciłem z informacją o atatu Gomeza na Obóz Rebeliantów i z notatki wynika, że mam porozmawiać z Ratfordem. Niestety nie ma tego dialogu! Próbowałem także porozmawiać z innymi, ale też nic nie ma. Czy jest jakiś sposób na rozwiązanie tego problemu. Mam w razie czego zapasowy save, przed tym wydarzeniem. Ale próbowałem kilka razy i nic. Czy to wynika z niedopracowania moda?? Gram w niego od zeszłego tygodnia - dobre tydzień temu go ściągnąłem z themodders (link z gothicsite). ![]() ![]() P.S. Mod na prawdę dobry, więc chciałbym go przejść. ![]() |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni post / autor |
Czas Zapłaty - Medley | orcwarrior | Czas Zapłaty | 35 | 16-08-10 16:40 |
Wyciagnięta bron pomaga uniknąć zapłaty. | Anonymous | Porady i triki | 1 | 25-10-03 17:53 |