|
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek | Wygląd |
![]() |
#122 | |
Krwiopijca
|
![]() Ja mam taki pomysł a mianowicie na nową gildie do G2NK lub 1
Assasynów średni obóz gdzieś w lesie może mieć drewniane mury gdzieś około 25 assasynów i do tego zbroje dla nich białe płaszcze lub coś takiego edit@ i żeby wyznawali Beliara jakis posag beliara albo coś ![]() |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
#124 | |
Chrząszcz
Skąd: Stary Obóz (SO),a później znajdę sobie lokum koło Innosa
|
![]() Mógłbyś podać mi link do tego modu albo jak się nazywa.Aha Beliar44a strasznie fajnie mod.Naprawdę SUPER
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#125 | |
Chrząszcz
|
![]() Taaak wg. mnie to był by bardzo dobry pomysł gdyby nie fakt, że w modzie powinny byc obozy z orginalnej cześci gry i na końcu napisałeś ze bezi bedzie pod koniec gry rozwalał wszystkie obozy. to troche bez sensu. Mozna by było zrobic ze tam ci lowcy trolow npo sie zbuntujo i bedo chcieli zawladnoc kolonią.
![]() ![]() |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
#126 | |
Polna Bestia
|
![]() Ja równierz tworze moda pt Zemsta Orków bohater bedzie miał wiele rożnych strac z orkami i niebezpiecznych misji bedizmey tez musieli bronic lub atakowac wrogie stanowiska i zapoebiegać abysmy nie przgrali wojny pomiedzy ludzmi a orkami
Bedzie mozliwosc dolaczenia do orkow, paladynow, bndytow , pirato,i nowosc łowców orkow . będzie takze wiele nowych rzeczy i duzo skrytek naprawde polecam Głownie bedzie polegało to na wojnach poemiedzi ludzmi a orkami ale nie tylko!. Polecam! W razie niejasnosci prosze o kontakt na gg 9329492 |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
#127 | ||
Krwiopijca
|
![]() Cytat:
![]() |
||
RPG![]() |
![]() |
![]() |
#130 | ||
Czarny Goblin
|
![]() Cytat:
RPG![]() |
![]() |
![]() |
#131 | |
Polna Bestia
|
![]() Moja opinia nie był by za fajny.Po pierwsze jest już kilka modów zfabułą G1 albo ściągnij se takie coś do zmieniania tekstur.
![]() |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni post / autor |
[Mody] Robie Moda i czekam na pomysły :) | Dream Maker | Publikacje modderów | 71 | 05-01-05 20:45 |