![]() |
#781 | |
Chrząszcz
|
![]() Ja mam problem następujący:
Już podczas ładowania nowej gry gdy pasek postępu dochodzi do połowy gra się wywala i wyskakuje błąd Acces Violation i tak za każdym razem. Mam wersie MT 1.00, uruchamiam przez Player Kit'a. Nie zauważyłem żebym po drodze zrobił coś nie tak bo menu gry jest zmienione na MT i wszystko wygląda ok. P.S. Jeśli ten problem był już wcześniej opisany to sory ale nie chciało mi się czytać 66! stron. |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
#782 | |
Krwiopijca
|
![]() to samo miałe, coś popisałem w plaki .dll i potem było dobrze, nie powiem Ci teraz co, musisz poczekać cały tydzień niestety, jak nikt nie napisze to ja to zrobię
![]() |
![]() |
#784 | ||
Chrząszcz
|
![]() Cytat:
PS Dostałem od Ken'Udza (czy jak mu tam) misję żeby zdobyć dowody że magowie wody naprawdę chcą wysadzić barierę a nie coś innego (czy jakoś tak). Jest to 2 msja od Ken'Udza (1 to test) Jak się do tego zabrać? |
||
RPG![]() |
![]() |
![]() |
#785 | ||
|
![]() Cytat:
|
||
RPG |
![]() |
![]() |
#786 | ||
Polna Bestia
|
![]() Cytat:
Księga pod stołem w bibliotece Magów Wody i tekst w skrzyni, w jaskini znajdującej się niedaleko zatopionej wieży Xardasa. Uważaj na Saturasa - moze Ci zabrać to co znajdziesz. |
||
RPG![]() |
![]() |
![]() |
#787 | |
Kąsacz
|
![]() mam pytanie czy w grze występuje taki przedmiot jak śpiwór?
Bo znalazłem na niego kod na stronie o MT kod to "Bedroll - Śpiwór" kod nie działa jak wpisuje może niema takiego itema? albo zły kod? czy istnieje i jak tak to jak go urzyć i jaki jest poprawny kod?
![]() |
![]() |
#789 | ||
Chrząszcz
|
![]() Cytat:
![]() |
||
RPG![]() |
![]() |
![]() |
#791 | |
Polna Bestia
|
![]() Mam propozycję - wgraj poprzedni zapis, znajdź Nesta, zabierz mu klucz i otwórz jaskinię normalnie. A z kodami zawsze są klopoty, poza tym omijają Cię zadania, za które dostajesz punkty doświadczenia.
|
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
#792 | |
Kąsacz
|
![]() właśnie o to chodzi że poprzedniego zapisu nie mam bo zapisywałem na jednym (wielki błąd) potem otworzyłem normalnie ale wcześniej zabiłem tą owce i przywołałem ją teraz kodem. I nadal nic. Czy to że ciągle jestem w pierwszym rozdziale, nie wykonałem wszystkich misji w obozie tylko te zlecone przez szefa i ludożerce oraz że nie przyłączyłem się do żadnej innej gildii tylko od razu do kopalni może mieć na to jakiś wpływ?
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni post / autor |
Mroczne Tajemnice vs Diccuric | Myśliwy999 | Pomoc w ukończeniu modów | 32 | 18-11-10 13:58 |
Mroczne Tajemnice | Barus | Pomoc | 1 | 21-06-07 12:15 |