![]() |
#711 | ||
Polna Bestia
|
![]() Cytat:
Przy okazji - choroba nazywa się dysortografia, a nie dyzortografia (to do psychotoxic'a... jak zdąży przeczytać). ps. Nie wiem dlaczego nie mogę wysyłać prywatnych wiadomości. Nie mam pojęcia o jaki post chodzi bo nie ja go usuwałem, ale jeśli chodzi o prywatne wiadomości: Wejdź w Edycja Opcji -> Zaznacz kwadracik przy napisie "Przysyłanie prywatnych wiadomości" i już będziesz mogła to robić ![]() Ostatnio edytowane przez Ertix : 28-03-08 o 07:37. Powód: Dodane ps. |
||
RPG![]() |
![]() |
![]() |
#713 | ||
|
![]() Cytat:
BeastBlood_False - Fałszywa krew Pradawnego Potwora |
||
RPG |
![]() |
![]() |
#715 | ||
|
![]() Cytat:
![]() |
||
RPG |
![]() |
![]() |
#716 | |
Krwiopijca
|
![]() taki problemik mam: w obozie fanatyków dostaję zadanie mianowicie aby odnaleźć Fao i Tailina(chyba tak się nazywa?) no i Fao już pomściłem. problem jest z tym drugim bo zabiły go wstrętne czarne gobliny, czy da się coś z tym zrobić? mi się wydaje że nie ale jeśi jest ktoś kto bardziej się zna na gothiku to bardzo bym był wdzięczny za pomoc
![]() |
![]() |
#719 | |
Krwiopijca
|
![]() Wybaczcie jeśli być może zaśmiecam forum ale nie mogę moda uruchomić. Wykakuje mi błąd:
Sygnatura błędu AppName: gothicmodmod.exe AppVer: 1.0.8.11 ModName: gothicmod.exe ModVer: 1.0.8.11 Offset: 0014f2ef Czy trzeba coś pozmieniać w plikach? Menu uruchamia się normalnie jednakże gdy wciskam Nowa gra pojawia się powyższy błąd. Czy szanowni forumowicze zechcą odpowiedzieć mi na to pytanie? |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
#720 | |||
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
RPG |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni post / autor |
Mroczne Tajemnice vs Diccuric | Myśliwy999 | Pomoc w ukończeniu modów | 32 | 18-11-10 13:58 |
Mroczne Tajemnice | Barus | Pomoc | 1 | 21-06-07 12:15 |