Wróć   Forum Gothic - ArcaniA: Gothic 4 > Ogólnie o uniwersum > Pomoc techniczna > Pomoc Techniczna [G3]
Przeładuj stronę Patch 1.71 CP

Odpowiedz
Narzędzia wątku Wygląd
Nieprzeczytane 22-01-11, 09:15   #1
Anonymous
Polna Bestia
 
Anonymous awatar
 
Zarejestrowany: styczeń 2011
Posty: 101
Domyślnie Patch 1.71 CP

Siemanko

Mam pytanie pobrałem patcha 1.71 CP i czy koniecznie muszę
odinstalować grę?I czy zachowają się zapisy z patcha 1.6??
RPG
Anonymous jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 22-01-11, 10:25   #2
jumacz
Jaszczur
 
Zarejestrowany: lipiec 2010
Skąd: z nad Wisły
Posty: 266
Domyślnie

Jak chcesz zagrać na 1.71 to owszem musisz najpierw grę odinstalować. Zapisów z 1.6 i tak nie wczytasz na 1.71 więc nie wiem po co chcesz je zachowywać (chociaż oczywiście zawsze możesz je sobie gdzieś skopiować)

EDIT: zamiast deinstalacji gry możesz użyć Comunity Patch Manager:
http://www.gothic.phx.pl/gothic3/dow...=details&id=56

ja nigdy z niego nie korzystałem więc niewiele będę mógł tu pomóc.

Ostatnio edytowane przez jumacz : 22-01-11 o 10:34.
RPG
jumacz jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 22-01-11, 10:58   #3
Anonymous
Polna Bestia
 
Anonymous awatar
 
Zarejestrowany: styczeń 2011
Posty: 101
Domyślnie

Kurde nie mogę połapać się w tym programie może ktoś mi pomóc.
Edit:Pobieram patcha 1.73 CP z gothic.phx.pl trochę ona zajmuje w opisie pisze
"Łatkę można zainstalować na dowolną wersję G3, działa z każdą wersją językową."
To znaczy że nie muszę odinstalować G3 ?.A na zapisach mi nie zależy
jestem w monterze więc dużo nie stracę.

Ostatnio edytowane przez Anonymous : 22-01-11 o 11:17.
RPG
Anonymous jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 22-01-11, 12:14   #4
jumacz
Jaszczur
 
Zarejestrowany: lipiec 2010
Skąd: z nad Wisły
Posty: 266
Domyślnie

no cóż, kto nie ryzykuje... więc skoro "można" to spróbuj ją zainstalować.

ale przedtem zrób sobie gdzieś kopię całego folderu z grą, o ile masz na dysku kilka GB wolnego miejsca.
RPG
jumacz jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 22-01-11, 12:23   #5
Anonymous
Polna Bestia
 
Anonymous awatar
 
Zarejestrowany: styczeń 2011
Posty: 101
Domyślnie

Zadam bardzo głupie pytanie jednak wole się upewnić.
Czy grę mogę skopiować na ten samy dysk co mam grę
zainstalowano?
RPG
Anonymous jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 22-01-11, 12:30   #6
jumacz
Jaszczur
 
Zarejestrowany: lipiec 2010
Skąd: z nad Wisły
Posty: 266
Domyślnie

tak ale pod inna nazwą, np jak miałeś:
c:\Gothic III

to skopiuj to i wklej obok, wtedy powstanie kopia z automatycznie zmienioną nazwą:
c:\kopia Gothic III

a ty potem ręcznie możesz ją zmienić np na:
c:\Gothic III backup
RPG
jumacz jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 22-01-11, 14:24   #7
Tizgar
 
 
Tizgar awatar
 
Zarejestrowany: marzec 2007
Skąd: Kraków
Posty: 1 377
Domyślnie

Jeśli masz zainstalowanego gothica 3 nie ważna jaka wersje to najlepiej zainstaluj CP 1.74 a potem QP z CM i masz full wypas G3 która znacznie się rożni od G3 w wersji 1.6
__________________
Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.

@Dark: No, nie chciałbym być tak "zajebisty" jak Domas, nawet gdyby mi za to płacili.
RPG
Tizgar jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Odpowiedz


Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady postowania
Nie Możesz wysyłać nowe wątki
Nie Możesz wysyłać odpowiedzi
Nie Możesz wysyłać załączniki
Nie Możesz edytować swoje posty

vB code jest Wł.
UśmieszkiWł.
kod [IMG] jest Wł.
kod HTML jest Wył.
Skocz do forum

Podobne wątki
Wątek Autor wątku Forum Odpowiedzi Ostatni post / autor
PATCH do G3:ZB Balkan Dyskusja 1 27-10-10 18:06
Patch? Dahra Pomoc techniczna 4 05-04-06 21:23
PATCH michalmuz Pomoc techniczna 3 19-11-05 21:25


Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.