|
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek | Wygląd |
![]() |
#1 | |
|
![]() "Prace nad nagrywaniem dialogów do modyfikacji "Mroczne Tajemnice" zostały zakończone. Pozostaje nam czekać, aż modderzy połączą wszystko w jedną spójną całość i opublikują nową wersję modu."
Materiał znaleziony na stronie gothic.gram.pl No właśnie.... Co o tym myślicie? Kiedy mogą wyjść te dialogi?? Pewne jest jedno: Czas oczekiwania jest już niedługi.... |
|
RPG |
![]() |
![]() |
#2 | |
Ten kulturalny.
|
![]() Jak dotąd grałem tylko chwilę w MT, bo zrażał mnie właśnie brak dialogów mówionych. Jak tylko dubbing będzie dostępny - zagram.
Żeby tylko stał na przyzwoitym poziomie.
RPG![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||
hivemind content aggregator
|
![]() W Diccurica też nie grałeś, bo nie było dubbingu (a w zasadzie tylko niemiecki)? :P Anyways...
Łoch, czyli jednak coś się przez te ostatnie miesiące działo? Bo myślałem już, że prace postępują w takim tempie, jak tłumaczenie na angielski... Uuu, faktycznie. Patrząc na listę nagrań widać, że ukończono już nagrywanie głosów dla jakichś 99% postaci. Cytat:
Kotołak || Najmniej lubiana osoba Podziemia || Uczeń ![]() Lunacy, a term meaning mental ilness, stemming from the prefix Luna. A term leftover from ancient times when the moon was thought to cause insanity and mental problems.
|
||
RPG![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Tunak Pierwszy
|
![]() Wszyscy czekamy z niecierpliwością na tę premierę. Szkoda jedynie, że moddersi wypieli się na GS, ignorując największą platformę z której modyfikacja mogłaby być pobrana. Mam nadzieję, że tym razem i GS otrzyma autoryzację na publikację owego dodatku.
Co do samej modyfikacji – MT faktycznie odpychają ze względu na brak fonii. W Diccurica dało się grać z niemieckim udźwiękowieniem jeszcze, jednak te luki jakie są w spolszczonej wersji MT działają niezachęcająco. Życzę powodzenia w postprodukcji i czekam z niecierpliwością. |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
|
![]() No z tym, że "MT odpychają ze względu na brak fonii" to się muszę faktycznie z tobą zgodzić. Pamiętam jak pierwszy raz zainstalowałem MT i zobaczyłem, że nie ma głosu w dialogach, niemal natychmiast je odinstalowałem. Potem jednak się przemogłem i jak już się "wgrałem" w nową fabułę, to aż tak mi to nie przeszkadzało. A więc jeszcze raz powodzenia dla grupy the PoziomkaZ przy tworzeniu dubbingu.
|
|
RPG |
![]() |
![]() |
#6 | |
Krwiopijca
|
![]() News 21.01.08
Dziś zostały nagrane wszystkie kwestie z MT, pozostaje jeszcze złożenie wszystkiego do kupy oraz betatesty Minął miesiac od poprzedniej unformacji o dublingu do MT czyli myślę że już naprawdę niedługo będzie się można spodziewać premiery ![]()
![]() |
![]() |
#10 | |
Nosferatu
|
![]() Jacek Mikołajczak albo Piotr Bąk, ale stawiam raczej na tego pierwszego
![]()
![]() |
![]() |
#11 | ||
Polna Bestia
|
![]() Cytat:
![]() a druga sprawa że wieści na TG zostały napisane o jakiś miesiąc za wcześnie, chyba wczoraj zostały nagrane wszystkie dialogi, jeszcze kilka musi pewna osoba wysłać do koordynatora i dopiero wtedy zacznie się składanie |
||
RPG![]() |
![]() |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni post / autor |