|
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek | Wygląd |
![]() |
#243 | |
Krwiopijca
|
![]() Napiszcie co to znaczy "zrobiłem co należy" to wam podpowiemy może coś jednak źle robicie. Jeśli nie proponuje reinstall.
![]() |
![]() |
![]() |
#244 | |||
Krwiopijca
|
![]() Cytat:
(Nie ściągałem wersji 100 M ![]() Cytat:
Post łączony |
|||
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#246 | |
Chrząszcz
|
![]() witam. mam duzy problem zwiazany z Diccuriciem. zrobilem to co powinienem aby ten mod dobrze dzialal tzn. zmiana lini w pliku dic_polish.ini. ale za kazdym razem kiedy chce rozpoczac nowa rozgrywke pojawia sie taki komunikat. klikam pare razy na OK. pojawia sie intro w jezyku polskim. a potem wylazi mi do desktopu!!! nie mam pojecia co robic... pomozcie!!
|
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#247 | ||
Chrząszcz
|
![]() Cytat:
![]()
Adanosie, ty, który jesteś bogiem równowagi i harmoni, ty, który zesłałeś na nas swą mądrość, pobłogosław nas abyśmy mogli w twe imie doprowadzić ten świat do ładu. ----------------------- Oblivion- Uznana za jedną z najlepszych stron The Elder Scrolls na świecie. |
||
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#248 | |
Skazaniec
|
![]() Ja mam spory kłopot, bo mi sie gra niechce włączyć! To znaczy, włącza sie Menu, ale jak biore "Nowa gra" to minimalizuje sie i pokazuje sie jakas ramka Error Message!
![]() ![]() Pobrałem pełną polską wersje dicurica i playerkita. Wszystko se zainstalowałem, ale gdy jestem w menu gry, i biore opcję "Nowa gra" to sie minimalizuje i jakiś błąd wyskakuje! Aha, błagam moderów niech nie kasują tego teamtu, bo ja musze jak najszybciej se naprawić tego moda! ![]() ![]() Nie ten dział. Przenoszę na pastwę MoG'a i reszty z dzialu mody - Xingu No wiesz... :P Jak mozesz Xingu? :P Masz u mnie spamerski temat do PT za to. ![]()
Jeśli obejrzycie avatar to zrozumiecie sens nicka... Jeśli nudzi ci się mozesz od czasu do czasu zajrzeć na moją stronę: www.superforumgothic.fora.pl Rejestruj sie i bądź aktywny, ponieważ problemem jest niska popularność, pod względem liczby userów... Prędko mnie nie będzie, strasznie nudne to forum! |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#249 | ||
Chrząszcz
|
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
![]() |
#250 | |
Chrząszcz
|
![]() otworz dic_polish.ini ..
Powinienes w kolumnie "FILES" znalesc taka linijke: vdf=Diccuric.mod dic_speech.mod dic_polish.mod teraz wejdz do folderu Data.. i sprawdz czy nazwa moda w tej linijce zgadza sie z ta w folderze.. jezeli nie to po prostu zmieniasz na taka jaka jest w foldzie.. i powinno chodzic.. bynajmniej ja sie spotkalem z takim problemem.
![]() |
![]() |
![]() |
#251 | |
Skazaniec
|
![]() jak odpalam Diccurca i aje nową grę ładuje się a za chwilk wyskakuje błąd treści:
D: zMrorphMesh (zCMorphMeshProto::Loadmorph Script):MMS not found! LOB_G2_V1_MMS prosze o pomoc i prosze mi nie dawać ostrzezenia od razu bo szukałęm o podobnym ale nie znalazłem. edit: dobrze, przepraszam ![]() ale pomoże mi ktos? i dlaczego nie mofge napisac posta?
![]() |
![]() |
![]() |
#252 | |
Chrząszcz
|
![]() pomocy jak wlanczam polskiego diccurica to mi wyskakuje cos takiego
D:MDL:zModel(zCModelProto::Load3DSMAXAsc) :ASC not found:HUm_MAPREAD_MO1.ASC a jak wlanczam zwyklego diccurica to mam brak postaci npc i zadnych potworkow pomoz ktos bo niewiem co mam zrobic ![]() |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni post / autor |
Diccuric - Tłumaczenie | White Warrior | Pomoc w ukończeniu modów | 101 | 20-03-08 10:49 |