|
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek | Wygląd |
![]() |
#230 | |
Skazaniec
|
![]() Jeśli podczas ładowania nowej gry ci wyskakuje błąd i zmniejsza się gra do okna to przyciśnij i przytrzymaj enter, tam z dwadzieścia komunikatów o błędzie wyskoczy i się skończą, się doładuje do końca nowa gra ty wciskasz B MARVIN B potem F3 i jest pełny ekran wiem bo ja tak miałem.
|
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#232 | |
Chrząszcz
|
![]() Po co się tak motać? Ja miałem to samo... Jedyne co zrobilem to chyba dopisalem w pliku konfiguracyjnym dic_polish.ini nazwe: dic_nonenatureanis to wszystko. Najlepiej będzie jak sobie wkleisz to co jest poniżej do pliku dic_polish.ini, który znajduje się w katalogu system.
[INFO] title=Diccuric Polish description=Berengar, w celu obalenia króla, formuje armię na skraju królestwa. Twoim zadaniem jest rozeznać się w tej sytuacji. authors=Ragnarok Entertainment version=1.1e webpage=http://www.diccuric.org/ [FILES] ; Dont attach file-extensions to these files. game=content\gothic fightai=content\fight menu=system\menu camera=system\camera music=system\music soundeffects=system\sfx particleseffects=system\particlefx visualeffects=system\visualfx outputunits=content\cutscene\ou ; List of vdf-files which have been added to the original gothic ; [separate them by spaces, include their extension ".mod"] vdf=Diccuric_1_1e.mod dic_speech.mod dic_polish.mod dic_nonatureanis.mod [SETTINGS] world=diccuric.zen player=PC_HERO [OPTIONS] force_parameters= force_subtitles=1 show_info=0 Mnie chodziło bez zarzutów. Pozdro ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#233 | |
Krwiopijca
|
![]() Ej mam problem. Kiedys grałem w GI,GII,GNK i Diccurica na Windowsie 98 i wszystko było ok. czasmi sie zawieszało ale to raz na tydzien(ogólenie było OK). Teraz mam Windowsa 2000 gra chodzi naormalnie, ale jak wychodze z gry i chce właczyć inną np. hitmana, KOTORA to sie cały komputer zawiesza się bądź też jak chce wyłaczyć komputer to to sam sie resetuje albo W Ogóle sie nie wyłacza. Prosze pomóżcie. Z góry dzięki. Mój sprzęt : Geaforce MX 400 ( tylko sie nie smiejcie)
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#235 | |
Chrząszcz
|
![]() Hmmm, no to już naprawde nie wiem o co chodzi. Mnie wyskakiwało z 20 błędów dotyczących chyba jakiś animacji, a skapnąłem się, że Niemiecki Diccuric chodzi bez zarzutów więc wszedłem do konfiguracji, a Twój błąd, naprawde niewiem o co chodzi...
![]() Ale ten błąd, który podałeś to nie jest raczej błąd związany z plikiem dic_nonatureanis ale z czymś innym. Nie wiem, może ktoś wie jak to rozwiązać. Aha, apropos, czy te modyfikacje na pewno wkleiłeś do pliku dic_polish.ini a nie gothic.ini??
![]() |
![]() |
![]() |
#236 | |
Chrząszcz
|
![]() dic.polish tak. Na 100% zaraz spróbuje 1 rzecz i napisze o niej
Więc tak:[b] Jak mi już wyskoczy ten błąd co opisałem na początku wyskakują mi jakięs błędy gothica "small libary" a potem jakiś error: "F:\Program Files\Gothic PL\System\GothicMod.exe Abnormal Program Termination"
![]() |
![]() |
![]() |
#237 | |
Nosferatu
|
![]() Założyciel tematu otrzymał ode mnie ostrzeżenie. Za brak poprawności ortograficznej, za słabe opisanie problemu i nie podanie o co mu dokładniej chodzi. Dopiero teraz napisał że o Diccuric.
W Diccuricu możesz tworzyć mikstury tylko gdy znajdziesz kamienną tablicę z odpowiednią recepturą, np. Eliksir siły wymaga 18 Valyea i 1 trollowe jagody, ale nic Ci po składnikach jeśli nie znajdziesz odpowiedniej tabliczki i jej nie przeczytasz. Póki co topic zostawiam jeszcze otwarty.
![]() |
![]() |
![]() |
#238 | |
Chrząszcz
|
![]() Mam pytanie do questa z rampa... kiedy już doszedłem z robotnikami do rampy i jeden z nich zamontował koło to moge już tylko kręcić kołem co powoduje wjeżdzanie i zjeżdzanie rampy... nie mam juz zadnych dialogów z robotnikami.... czy to błąd gry czy mój ??
|
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#240 | |
Chrząszcz
|
![]() MAM duży problem pomocy!!!
gdy gram w diccurica i chce zapisać to mi wywala do windowsa i wyskakują jakieś błedy ![]() strasznie sie wnerwiłem ponieważ w diccurica chciałem zagrać już od roku a teraz gdy go mam to jakieś błedy mi wyskakują ![]()
Adanosie, ty, który jesteś bogiem równowagi i harmoni, ty, który zesłałeś na nas swą mądrość, pobłogosław nas abyśmy mogli w twe imie doprowadzić ten świat do ładu. ----------------------- Oblivion- Uznana za jedną z najlepszych stron The Elder Scrolls na świecie. |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni post / autor |
Diccuric - Tłumaczenie | White Warrior | Pomoc w ukończeniu modów | 101 | 20-03-08 10:49 |