Wróć   Forum Gothic - ArcaniA: Gothic 4 > Modyfikacje > Czas Zapłaty
Przeładuj stronę Premiera - mod został ukończony!

Odpowiedz
Narzędzia wątku Przeszukaj ten wątek Wygląd
Nieprzeczytane 11-11-13, 15:02   #1
Avallach
Czarny Goblin
 
Avallach awatar
 
Zarejestrowany: styczeń 2010
Posty: 166
Exclamation Premiera - mod został ukończony!

Po wielu latach prac i kolejnych wielu dopracowywania niemal gotowej już modyfikacji, grupie osób z forum theModders.org wraz z niedobitkami pierwotnego teamu tM udało się ukończyć i wydać modyfikację Czas Zapłaty. Chyba nie trzeba jej przedstawiać, w oczywisty sposób jest to największa i najbardziej dopracowana modyfikacja do Gothica powstała w naszym kraju, a poziomem zaawansowania przerasta prawie wszystkie, lub nawet całkiem wszystkie, wydane na świecie.

Linki do downloadu (jak mamy nadzieję będzie pojawiało się ich coraz więcej), i instrukcję instalacji oraz możliwość zadania pytań twórcom modyfikacji znajdziecie w temacie premierowym na forum theModders: http://themodders.org/index.php?topic=20904 .

Głównym twórcą modyfikacji, zajmującym się głównie programowaniem, był Orcwarrior. Za scenariusz odpowiada przede wszystkim Shergar. Nad dokańczaniem części programistycznej najwięcej czasu spędził Adanos. Projekt graficzny jest autorstwa Thora. Oprócz nich w różnym stopniu do prac przyczyniły się dziesiątki osób z forum theModders, w tym skromny autor tego posta.

Mała prośba w imieniu teamu: będziemy wdzięczni za każde udostępnienie tego posta na facebooku: https://www.facebook.com/theModders....56308957760042 . Wiele osób zdążyło już zapomnieć przez lata o czekaniu na premierę tej modyfikacji, a często są to nasi znajomi lub znajomi znajomych. W ten sposób przyczynicie się do przypomnienia im o tym
__________________

theModders.org - Administrator
GothicSite - newsman [modding]

Ostatnio edytowane przez Avallach : 11-11-13 o 16:11.
RPG
Avallach jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 23-11-13, 19:18   #2
thorus333
Czarny Goblin
 
thorus333 awatar
 
Zarejestrowany: marzec 2010
Skąd: Górnicza Dolina
Posty: 150
Wyślij wiadomość przez Skype™ do thorus333
Domyślnie

Nareszcie! Muszę się przyznać, że w was zwątpiłem, ale bardzo się cieszę, że go skończyliście, zabieram się za granie
__________________


RPG
thorus333 jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 24-11-13, 14:30   #3
KlimekPL
Cieniostwór
 
KlimekPL awatar
 
Zarejestrowany: czerwiec 2012
Posty: 540
Domyślnie

Że też dopiero teraz zwróciłem uwagę na ten nowy post. Dłuuugo czekałem na tego moda, co prawda mogłem zagrać w wersję beta, ale odpuściłem to sobie, bo nie chciałem sobie psuć zabawy ewentualnym ogromem błędów technicznych i niedopracowań. A jak usłyszałem o powrocie Orca do ekipy, to tym bardziej postanowiłem oczekwiać na finalną wersję no i doczekałem się. Już robię download i nie mogę się doczekać gry.
__________________


RPG
KlimekPL jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 24-11-13, 20:09   #4
matek103
Czarny Goblin
 
Zarejestrowany: listopad 2009
Posty: 142
Domyślnie

Gra już ktoś w ogóle ? Ja zacząłem i przy rozmowie z Cavalornem gra crashuje też macie taki przypadek?
RPG
matek103 jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 24-11-13, 20:49   #5
Tizgar
 
 
Tizgar awatar
 
Zarejestrowany: marzec 2007
Skąd: Kraków
Posty: 1 377
Domyślnie

Na Themodders znajdziesz kilka sposobów które pomogą, ogólnie mod wcale nie jest gotowy tak do końca co zresztą można zauważyć po opiniach graczy na tm o dziwo CZ ma więcej problemów niż returning który jest z 5 razy większy jak nie lepiej co jest bardzo dziwne, ja grałem grało się przyjemnie ale jednak zalecam się wstrzymać aż wyjdzie o ile wyjdzie jakiś patch który naprawi błędy w grze oraz ogólnie ja trochę jeszcze ustabilizuje :P
__________________
Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.

@Dark: No, nie chciałbym być tak "zajebisty" jak Domas, nawet gdyby mi za to płacili.
RPG
Tizgar jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 27-11-13, 16:39   #6
 Smutas
Berserker
 
Smutas awatar
 
Zarejestrowany: grudzień 2005
Skąd: kraina barbarzyńców
Posty: 12 966
Domyślnie

No dobra, zadam głupie pytanie. Jak to odpalić? Nigdzie nie znalazłem instrukcji.
__________________
Pro Fide, Rege et Lege
Honorowy Użytkownik Forum



Wredny barbarzyńca
User, który ma ZAWSZE rację :-)
RPG
Smutas jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 27-11-13, 20:07   #7
UnderLord
Polna Bestia
 
UnderLord awatar
 
Zarejestrowany: czerwiec 2008
Skąd: Lochy, Podziemia, tam gdzie jest Twój strach
Posty: 101
Domyślnie

musisz użyć playerkita
__________________


Znany także jako Urtrax.
RPG
UnderLord jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 27-11-13, 21:10   #8
Milten3398
Czarny Goblin
 
Zarejestrowany: luty 2013
Skąd: Klasztor Innosa
Posty: 133
Domyślnie

Cytat:
Napisał Smutas Zobacz post
No dobra, zadam głupie pytanie. Jak to odpalić? Nigdzie nie znalazłem instrukcji.
Jeszcze nie ściągnołem ale jeżeli pliki są tak ułożone jak w większości modów to kopiujesz plik filmowy do data ,filmy do work/data/video ,a ustawienia konfiguracyjne do system ,potem uruchamiasz normalnie przez playerkita.
RPG
Milten3398 jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 27-11-13, 21:16   #9
UnderLord
Polna Bestia
 
UnderLord awatar
 
Zarejestrowany: czerwiec 2008
Skąd: Lochy, Podziemia, tam gdzie jest Twój strach
Posty: 101
Domyślnie

Pytanie. Co zrobić,gdy mod otwiera się a ma ramkę białą na całym ekranie? Wygląda jakby część była ucięta, więc podczas rozmowy nie widać imienia NPCa i jest to lekko irytujące, coś jakby otwierało się w oknie a nie w pełnym ekranie i ucinało brzegi gry. Ma ktoś coś takiego? Po ustawieniu 1600x900 po protu część jest ucięta a w jej miejsce jest biały ekran co wygląda jak ramka...
__________________


Znany także jako Urtrax.
RPG
UnderLord jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 03-12-13, 22:41   #10
Avallach
Czarny Goblin
 
Avallach awatar
 
Zarejestrowany: styczeń 2010
Posty: 166
Domyślnie

W trakcie zwykłej gry masz tak samo? Jaki system?
__________________

theModders.org - Administrator
GothicSite - newsman [modding]
RPG
Avallach jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 15-12-13, 00:26   #11
Lord_Rhobar
Czarny Goblin
 
Lord_Rhobar awatar
 
Zarejestrowany: luty 2013
Skąd: Polski trójkąt bermudzki (Sosnowiec,Radom ,Łódź)
Posty: 207
Domyślnie

Dobra pewnie jest gdzieśnapisany mój problem na theModders ale ją jestemtępym. Jak kładęsię spać to.....spie ale cały czas ;( raz zostawiłemkompa na godzinę a tam dalej dni leciały
__________________
"Najważniejsze to by nigdy nie poddawać się w drodze do spełnienia marzeń"
RPG
Lord_Rhobar jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 21-12-13, 11:33   #12
Avallach
Czarny Goblin
 
Avallach awatar
 
Zarejestrowany: styczeń 2010
Posty: 166
Domyślnie

O tym jeszcze nie słyszałem. Przekażę Orcwarriorowi.
__________________

theModders.org - Administrator
GothicSite - newsman [modding]
RPG
Avallach jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Odpowiedz


Narzędzia wątku Przeszukaj ten wątek
Przeszukaj ten wątek:

Zaawansowane wyszukiwanie
Wygląd

Zasady postowania
Nie Możesz wysyłać nowe wątki
Nie Możesz wysyłać odpowiedzi
Nie Możesz wysyłać załączniki
Nie Możesz edytować swoje posty

vB code jest Wł.
UśmieszkiWł.
kod [IMG] jest Wł.
kod HTML jest Wył.
Skocz do forum

Podobne wątki
Wątek Autor wątku Forum Odpowiedzi Ostatni post / autor
Premiera US Assargadon ArcaniA: Upadek Setarrif 6 21-02-11 23:22
QuestPack 4 PL - premiera puka do drzwi Macrentofeth Pomoc Techniczna [G3] 21 28-08-10 15:28
Niewykończony miecz - co dalej? Jacold Pomoc 3 22-11-09 17:43
Premiera Xanas Ogólna dyskusja 8 02-08-09 01:23
Odłączony prąd podczas zapisywania [G1] player Pomoc techniczna 4 25-07-09 12:45


Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.