![]() |
#1 | |
Chrząszcz
|
![]() Otóż, zgubiłem gdzieś mapę kopalni Garonda, a nie orientuję się za bardzo w Górniczej Dolinie. Gwoli ścisłości, jestem teraz w IV rozdziale, ale G2 przechodzę może drugi raz, i nie pamiętam już jak dojść do smoków, a uciekanie przed orkami nie należy do najprzyjemniejszych rozrywek :S. Wie ktoś, czy da się odzyskać/kupić mapę Górniczej Doliny? Może jest gdzieś w Khorinis, ale nie przypominam sobie, bym ją komukolwiek sprzedawał, bo warta jest tyle co nic, a się przydaje...
Pzdr. |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Kąsacz
|
![]() Mój litościwy Innosie... Jest taki sobie człowieczek w zamku Garonda, Engor, był nawet z nim quest z 24 kawałkami mięsami, on handluje wszelakimi itemami, między innymi mapami. Szukanie doprawdy nie boli...
![]() @DOWN: Spróbuj więc u Brahima, kartografa w dzielnicy portowej. Wydaje mi się, że w późniejszych rozdziałach też ma mapę GD.
Ostatnio edytowane przez Nordbard : 10-10-09 o 23:19. |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Chrząszcz
|
![]() Na Innosa, omg, byłem tam, ale mapy u niego nie widziałem oO.
Anyway, dzięki za pomoc... rotfl @UP: Ależ nie, mapa jest u Engora, kupiłem już ją, ale poważnie - nie zauważyłem jej wcześniej... Ślepnę na starość chyba :P. I tak, żeby nie zakładać kolejnego tematu: Po przejściu VI rozdziału można jeszcze sobie biegać po Khorinis czy Górniczej Dolinie, czy jest to definitywny koniec gry i wywala nas do menu? Ostatnio edytowane przez Salino : 10-10-09 o 23:54. |
|
RPG![]() |
![]() |