![]() |
#4 | |
Krwiopijca
|
![]() Ja wiem jak to zrobić! Jest na to bardzo prosty sposób...
Ściągasz sobie programik RAD VIDEO TOOLS (link pod spodem), instalujesz otwierasz (*) i teraz tak: U góry w "SZUKAJ W" wybierasz fold. gdzie masz zainstalowany Gothic (I, II, etc.). Wchodzisz w folder "_Work" (cały czas w programie), potem "Data" i w "Video". Zaznaczasz jakiś plik (te pliki które widzisz to pliki z rozrzeszeniem .bik) i naciskasz "PLAY" jeśli chcesz otworzyć, a jeśli otworzyć czymś innym (np. Windows Media Player ![]() ![]() Xvid MPEG-4 Codec (w "pełnych klatkach plik waży 500MB a tu poniżej 6MB ![]() Potem możesz sobie wrzucić to do Windows Makera, wyciąć dzwięk i zrobić co_tam_tylko_będziesz_chciał. Mam nadzieję, że pomogłem. A tu link do pobrania RAD Video Tools 1.8g PL (sam go używam i chwalę ![]() UWAGA LINK BEZPOŚREDNI Z INSTALKI.PL : http://www.instalki.pl/programy/down...file=radvideot Pozdrawiam.
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Krwiopijca
|
![]() No tak, GoManem też się da otwierać pliki *.bik, ale eksportować ich, lub konwertować się nie da. Wg. mnie najlepszym rozwiązaniem będzie RAD.
![]() |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni post / autor |
HELP ! Skąd wziąć 2 ręczne ostrze magiczne ? | KNIGHTkicek | Pomoc | 9 | 20-06-05 15:40 |