Wróć   Forum Gothic - ArcaniA: Gothic 4 > Ogólnie o uniwersum > Pomoc techniczna
Przeładuj stronę Jaki sprzęt posiadacie?

Odpowiedz
Narzędzia wątku Wygląd
Nieprzeczytane 12-10-06, 19:42   #373
Sero
Czarny Goblin
 
Sero awatar
 
Zarejestrowany: wrzesień 2006
Skąd: wziąć hajs? :]
Posty: 88
Domyślnie

Mój PC
Celeron D 3,06 Ghz
1 GB RAM kingston'a DDR2
SATA II WD
GeForce 6600 GT
Jeszcze nie podkręcałem. G2NK chodził płynnie na max. detalach nawet w dzielnicy portowej mam nadzieję, że G3 śmignie mi na med.
__________________
siallaala
RPG
Sero jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 12-10-06, 20:52   #374
lol_lol
Chrząszcz
 
Zarejestrowany: październik 2006
Posty: 1
Domyślnie

Ja mam
Athlon 64 3500+
2x512 ddr2 kingstone
i niestety GeForce fx6100 128mb
Gothic smiga.... ale boje sie ze moja kartka nie udzwignie G3. Po swietach kupuje nową
RPG
lol_lol jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 15-10-06, 12:17   #375
Xar
Skazaniec
 
Zarejestrowany: maj 2006
Skąd: Cedynia
Posty: 28
Domyślnie

A ja mam:
Pentium 4 2.8GHz
GeForce 6600 GT
1 GB DDR4
120 GB
windows XP i mi zeżera 26%mocy kompa jak gram w G2NK na max detale...
__________________
Zobacz stronke
Inna fajna stronka o Gothic,warto się zarejestrować

Fajna stronka o gothicu:
http://www.alegothic.fora.pl/
naprawde warto!!!
RPG
Xar jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 15-10-06, 13:50   #376
Reynevan_666
Czarny Goblin
 
Zarejestrowany: wrzesień 2006
Posty: 154
Wyślij wiadomość przez AIM do Reynevan_666
Domyślnie

sorry za offtopa.... ale nei ma jescze pamieci DDR4, nawet DDR3 bedą wprowadzone dopiwero w przyszłym roku... skąd ty je skołowałeś... no nie gadaj że masz wehikuł czasu...
RPG
Reynevan_666 jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 15-10-06, 14:04   #377
Muro
Krwiopijca
 
Zarejestrowany: listopad 2004
Posty: 22
Domyślnie

Cytat:
Originally posted by GreenGo@12-10-2006, 17:40
OT
jak tak czytam posty w tym temacie to zauważyłem, że co osoba to inna konfigutacja ale nie ważne jak badziewny jest komp... gothic i tak "mu" chodzi ma max/full detalach
EOT
414418
GreenGo tak jest ponieważ kazdy sobie wmawia że Gothic 3 pójdzie mu chociaż na medium bez ściny , albo nie widział do tej pory płynnie działającego Gothic i uważa ze jemu chodzi płynnie
ja mam GeForce 6600 GT Gigabajt(czy jak tam to sie pisze)
512 ram
AMD Athlon 3200+ 64 i nie mówie że Gothic 2 NK chodzi mi całkowicie płynnie,zdarzają sie zwiechy, w dzielnicy portowej też tnie z początku każdemu zresztą tylko że boją sie do tego przyznać , jeżeli uważacie ze chodzi wam na FULL DETAL w 100% płynnie to wyłączcie te całe FULL DETALE i zobaczycie jaka różnica bedzie... no wtedy to mozna nazwac 100% płynności
RPG
Muro jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 15-10-06, 15:24   #378
Makashi
 
 
Makashi awatar
 
Zarejestrowany: luty 2006
Skąd: Kaplica mojego Pana, Jezusa Chrystusa, Zbawcy Europy
Posty: 357
Wyślij wiadomość przez AIM do Makashi
Domyślnie

Cóż mój sprzęcik:

GF 7600GS DDR3
512 RAM (do premiery Gothica dokupie ze 1G
Intel Pentium 4 CPU 2.40 GHz

Jestem raczej optymistą więc liczę na medium :]
__________________


[Sucharmistrz][Sługa Klasztoro][Oni-chan]
RPG
Makashi jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 15-10-06, 18:28   #379
phoenix73
Chrząszcz
 
Zarejestrowany: październik 2006
Skąd: Canterbury
Posty: 9
Domyślnie

Moj to

Intel® Pentium® D Processor 940 Dual core
• 2 x 3.20 GHz, Level 2 cache 2 x 2 MB, 800 MHz

ram 2 GB

NVIDIA® GeForce™ 7600GS 512 MB

RPG
phoenix73 jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 15-10-06, 18:38   #380
Szczuromaniak
Krwiopijca
 
Zarejestrowany: lipiec 2006
Skąd: Przyłęki
Posty: 19
Domyślnie

Sprzęcior nienajgorszy chociaż karta graficzna już dość słaba.

Procesor: Sempron 3000+ 1,86GHz (Podobno osiągi ma jak 3GHz i faktycznie takie odnoszę wrażenie)
RAM: 1024
HDD: 160GB
Karta graficzna: GeForce 6600 (w tegorocznej aktualizacji sprzętu nie uwzględniłem nowej)

Oba pierwsze Gothiki śmigają aż miło (zwłaszcza po tegorocznym ulepszaniu bo przed nim czasem na kilka sekund zacinało się po teleportacji)
__________________
Albert Einstein powiedział: "Gdyby szczur osiągnął masę 20kg to człowiek nie zostałby panem świata" Moje życiowe motto
RPG
Szczuromaniak jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 15-10-06, 20:06   #381
Ertix
Nosferatu
 
Ertix awatar
 
Zarejestrowany: październik 2004
Skąd: Morgrad
Posty: 2 054
Domyślnie

Pentium 4 CPU
1.60 GHz
256 MB RAM
GeForce2 MX 100/200

Gothic I chodzi mi ładnie, Gothic II & NK czasami się zacina, ale ostatecznie da się grać i na nic nie narzekam Ale wiem że GIII w życiu nie pociągnie, więc w tym miesiącu załatwiam sobie nowy złom...yyy... sprzęt ^^
__________________

† Legenda Pojedynków Świętego Przymierza †
RPG
Ertix jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 18-10-06, 23:29   #382
WojciechK
Chrząszcz
 
Zarejestrowany: październik 2006
Posty: 6
Question

Moja konfiguracja to:
-AMD Athlon 64 3200 Venice s939
-ASUS A8N-SLI Deluxe
-GeIL 2 x 512MB PC-400 CL2.5
-GIGABYTE GF 6600GT 1120/500 128MB
-Zasilacz 400W
nie ma gry któraby mi nie poszła (niestety niektóre chodzą na niskich detalach)
RPG
WojciechK jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 19-10-06, 08:32   #383
Innos666
Chrząszcz
 
Zarejestrowany: czerwiec 2006
Posty: 10
Domyślnie

WIec moj sprzet to\
ADM athlon 3000+ iram 512 karta radeon X600 256 ram na karcie
\i gra mi chodzi w miare plynnie ale jeszcze doku[pie sobie 512 ramu
RPG
Innos666 jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 19-10-06, 08:54   #384
Mordrag2
Chrząszcz
 
Zarejestrowany: lipiec 2005
Posty: 3
Wyślij wiadomość przez AIM do Mordrag2
Domyślnie

Ja mam:

Intel Pentium 4 3.06 Ghz
1 GB Ram DDR2(chyba)
GeForce 7300GT

Gothic Chodzi Mi Płynnie Na Takim Sprzęcie
RPG
Mordrag2 jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Odpowiedz


Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady postowania
Nie Możesz wysyłać nowe wątki
Nie Możesz wysyłać odpowiedzi
Nie Możesz wysyłać załączniki
Nie Możesz edytować swoje posty

vB code jest Wł.
UśmieszkiWł.
kod [IMG] jest Wł.
kod HTML jest Wył.
Skocz do forum

Podobne wątki
Wątek Autor wątku Forum Odpowiedzi Ostatni post / autor
Nowy sprzęt? Co kupić? Tu szukajcie porady! Bubby Pomoc techniczna 1022 06-08-14 20:25
Jaki pancerz Didson Dyskusja 9 20-06-05 21:50
JAki System? Larodar Hyde Park 24 14-06-04 15:24


Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.