![]() |
#3 | |
Zębacz
|
![]() Mod rzeczywiście zapowiada się bardzo interesująco. Ciekawa fabuła z wieloma innowacyjnymi rozwiązaniami technicznymi. Naprawdę może wyjść z tego coś naprawdę dobrego. Mogę tylko zachęcić do pracy i życzyć wytrwałości w swoim przedsięwzięciu.
Btw. jak wyglądają prace nad modem? Trwają już czy dopiero zaczynacie? A jeżeli trwają, to w jakim miejscu jesteście?
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Krwiopijca
|
![]() Mod zapowiada się bardzo dobrze i fabuła też dobra screny fajne.Jak już wcześniej wspomniane było będzie można zobaczyć Khorinis w pełni swej chwały bo Diego mówi że Khorinis wyglądało dużo lepiej kilka lat temu.No pozostaje poczekać tylko na ukończenie moda.
|
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Czarny Goblin
|
![]() Jeśli tylko go dobrze wykonacie i dopracujecie - murowany hit, mod nad modami. Fabuła jest bardzo ciekawa, a założenia nie spadły wam z choinki. Naprawdę fajnie się zapowiada.
Jestm dość dociekliwy, zatem (jeżeli będziecie łaskawi udzielić informacji): -Jakie będą gildie? Straże, złodzieje, magowie, może ktoś jeszcze? Może górnicy, czy myśliwi? Jestem ciekaw -Jeżeli chodzi o te światy, to rozumiem, że będzie to ta wyspa początkowa. Czy pozostałe trzy wiążą się jakoś z Khorinis. Czy będą one 'nowymi częściami' wyspy, czy okolicznymi wysepkami? -Czy planujecie jakieś epickie bitwy? Pytam, bo nie ciekawi mnie do czego miałyby służyć armaty i balisty Jestem zainteresowany tym projektem. Zapewne przydałaby się wam pomoc? Nie znam się co prawda na modowaniu, jednak (jak sądzę) mógłbym się przydać przy fabule, dialogach i innych tego typu rzeczach |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||||||
Jaszczur
|
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Oto wymogi: Scenarzysta: - Umiejętność biegłego posługiwania się językiem polskim; - Kreatywność i wyobraźnia; - Poczucie estetyki; - Umiejętność wczucia się w charakter postaci; - Komunikatywność, bezkonfliktowy charakter oraz dobra organizacja pracy; - Dużo wolnego czasu; Zakres prac: - Tworzenie nowych wątków pobocznych; - Rozwijanie istniejących wątków; - Pisanie dialogów; - Tworzenie nowych postaci; - Tworzenie szczegółowych opisów lokacji;
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Chrząszcz
|
![]() ![]() ![]() |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |