![]() |
#1 | |
Polna Bestia
|
![]() Witam chce zaprezentować nowy mod do gothica 2 noc kruka.
Mod nazywa sie ''Zemsta Orków''gracz bedzie miał doczynienia z licznymi botwami. bedzie takze można dołaczyc do orkow piratow bandytow paladynow magow wody i nowość łowców orków.Beda także Nowa lokacje takie jak podzmiene miasto i wiele innych.Moża także bedzie sie zabawić w ''Poszukiwaczy skarbów'' z piratmi którzy beda uczestniczyc w poszukiwaniach Także bedzie wiele skrytek i dużo itemów.Naprawde warto w to zagrac ale mod nie został jesczce ukonczony jest dopiero dopracowywanyi zorbiony w 13% niestety, ale prace trwaja. |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Czarny Goblin
Skąd: kolonia karna,ale ostatnio znalazłem lokum na irdorath
|
![]() no to mogłeś poczekać i dać info razem z ss a tak to skąd pewność że za kilka dni sie nie zniechęcisz
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Polna Bestia
|
![]() Chce dodać jesczcze że mod został w 15 % ukończony odałem kilka nowych misji i 2 lokacje m innymi jakinie i kwałek mista podziemnego nieumrałych
Zróbiłem też obóz łowców orków.
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Skazaniec
|
![]() Mod zapowiada sie nieźle
a bedo jakieś ataki orków? ja bym pomógł ale sie nie znam ![]()
Ello nie jestem nikim to napewno,każdy jest kimś wyjątkowym,każdy ma swoje życie,niektórzy traktują ludzi jak szmaty...brońcie sie!A jak sie z tego śmiejesz to dobrze pobudzasz w sobie tak zwane ,,haha'' śmiej sie śmiech to zdrowie!Oby nam wszystkim to wyszło na zdrowie! Pozdrawiam i polecam! |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Krwiopijca
|
![]() Ja mogę pomóc z grafiką, o! Ale potrzebny też drugi, nie jestem masterem w tej dziedzinie.
Bum tarararara, qesak znów napierdala! Ogólnie to zrzędzę, narzekam i flejmie. http://www.youtube.com/user/shlerit Ostatnio edytowane przez Qesak : 02-01-10 o 23:53. |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Jaszczur
|
![]() czy to nie oczywiste? koleś zrezygnował z moda , a pan z avatarem Bezia(nie nie mojego xd) powinien dostać osta za "odświeżanie tematu"
![]() |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni post / autor |
Gwiezdne Wojny Epizod 3: Zemsta Sitów | Mr_Dragon_Hunter | Hyde Park | 32 | 28-07-11 00:31 |
skryta zemsta | lays | WIP | 23 | 16-07-05 15:40 |
"Zemsta Magii" | Xelos | WIP | 12 | 26-06-05 13:25 |