![]() |
#98 | |
Polna Bestia
|
![]() Ja zawsze lubiłem Xardasa i chciał bym aby się pojawił poza tym mógł zobaczyć jak bezimienny się zmienił i postanowił powrócić by go obalić,zmienić albo od pętać.
![]() |
![]() |
![]() |
#99 | |
Jaszczur
|
![]() Z tego co czytałem w Arcani pomagać nam będzie jakaś kobieta. xD Moim zdaniem dla Xardasa zawsze znajdzie się miejsce, nawet jesli niemiałby być jedną z głównych postaci. Pozatym nie zapominajmy że jest on w `dalekich krainach` i nie wiemy gdzie to jest. Moze uda mu sie wrócic tak samo jak Beziemu. No zobaczymy sami już niedlugo ;D Az sie nie moge doczekać xDD
A propo, jestem troche opuźniony, kiedy bd premiera w Polsce ;>? |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#100 | |
|
![]() Mam nadzieję że Xsardas pojawi sie w następnej części tej gry..
Jak dla mnie był on ciekawą postacią, która kryła w sobie trochę tajemnicy.. Różnie z nim bywało w poszczególnych częśćiach gry, lecz powinien się pojawić.. Był on jednym z najważniejszych bohaterów, więc sądzę że zagości w kolejnej części gry..
Nie wiem, nie wiem. To może jeden z Twoich najlepszych dni, albo najgorszych i możesz stracić wszystko lub nic. Wiec po prostu nie wiem co będzie dziś." Ostatnio edytowane przez Angelika : 30-12-09 o 12:01. |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#102 | |
Chrząszcz
|
![]() Bez obrazy te odpowiedzi są głupie.
Xardas jest postacią pierwszo planową w dwójce. Jest ważniejszą osobą w jedynce (zleca zabicie śniącego) pomaga naładować Urizel. A w trójce to jestem w kropce bo nie mam.Ale chyba oszukał Beliara. W czwórce musi być może robić cokolwiek nawet sprzedawać runy i mikstury albo przepowiadać przyszłość pisać księgi o bezimiennym bohaterze.O sorry wciągneło mnie ale musi być w czwórce bo jak nie to fabuła będzie do ..... |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#103 | |
Czarny Goblin
|
![]() Ja bym wolał żeby Arcania nie była powiązana z G1,2,3. Sprawa zamknięta, w trójce dowiadujemy się, że Beziu wybrał drogi, jak potoczyły się dalsze losy postaci, chociaż imo sknocili Laresa, stary dobry kumpel zleca pare zadanek i nara :S. Najlepiej jakby stworzyli całkowicie nową historię w tym samym świecie.
Może mnie ktoś oświecić i powiedzieć co w tym ZB się wydarzyło? Jest podobnym dodatkiem jak NK do dwójki(wyśmienity dodatek... stare czasy), czy samodzielny? |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#104 | ||
Czarny Goblin
|
![]() Cytat:
|
||
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#105 | ||
Pan Cienia
|
![]() Cytat:
Co do Xardasa to mógłby on być mentorem naszego nowego bohatera. Można zawsze stworzyć postać jakiegoś maga równie potężnego co Xardas. Ale Xardas powinien pojawić się w Arcanii nawet jako zwykły pustelnik czy coś. |
||
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#107 | ||
Polna Bestia
|
![]() Cytat:
a co do xardasia to ogolenie uwazam ze g3 i g3 zb namieszaly w jego kwesti ale xzardas powinien sie pojawic, co to za gothic bez xardasa i btw sam pomysl zeby ze starego beziego zrobic zlego krola jest poroniony mogli spokojnie umiejscowic historie arcani w ogole przed gothic 1 powiedzmy 100 lat wczesniej czy za czasow jak np xardas byl mlody itp itd ale nie musieli z ikony zrobic gowno. pff Ostatnio edytowane przez marcusdavidus : 01-01-10 o 10:53. |
||
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||