Wróć   Forum Gothic - ArcaniA: Gothic 4 > Ogólnie o uniwersum > Gothic 3: Zmierzch Bogów > Pomoc
Przeładuj stronę Problem z uruchumieniem Gothic'a

Odpowiedz
Narzędzia wątku Wygląd
Nieprzeczytane 16-09-16, 15:37   #1
AikoAmane
Chrząszcz
 
Zarejestrowany: wrzesień 2016
Posty: 4
Domyślnie Problem z uruchumieniem Gothic'a

Cześć, nazywam się Natalia i mam problem z uruchomieniem Gothic'a. Dzisiaj po szkole odebrałam przesyłkę z sagą Gothic I i II nie włączają się z tego powodu:
Po włączeniu ekran się zamyka i wyskakuje taki napis: "C: failed to initialize sound, MSS reported: WaveOutOpen() failed"
Gothic III: Zmierzch bogów, chodzi ale się zacina, a zwykły Gothic III też się nie chce włączyć ale nie wiem czemu.
Nie jestem dobra w tych sprawach więc proszę o pomoc.

Ostatnio edytowane przez AikoAmane : 16-09-16 o 15:40.
RPG
AikoAmane jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 16-09-16, 15:43   #2
 Fureya
Kaldorei
 
Fureya awatar
 
Zarejestrowany: sierpień 2010
Posty: 219
Domyślnie

Odnośnie Gothica I i II, sprawdź rozwiązanie stąd. http://www.gram.pl/pomoc_problem.asp?g=73&p=583

Upewnij się też, czy uruchamiasz gry ze zgodnością Win XP.
__________________
RPG
Fureya jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 16-09-16, 15:59   #3
AikoAmane
Chrząszcz
 
Zarejestrowany: wrzesień 2016
Posty: 4
Domyślnie

Jest zgodne z Win XP i dalej nic
RPG
AikoAmane jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 16-09-16, 16:05   #4
 Fureya
Kaldorei
 
Fureya awatar
 
Zarejestrowany: sierpień 2010
Posty: 219
Domyślnie

Wykonałaś instrukcję z linku, który podałem. Masz zainstalowane najnowsze sterowniki do karty graficznej? Najlepiej podaj parametry swojego komputera.
__________________
RPG
Fureya jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 16-09-16, 16:07   #5
AikoAmane
Chrząszcz
 
Zarejestrowany: wrzesień 2016
Posty: 4
Domyślnie

A to może dlatego, bo jak ostatnim razem tata przyjechał i mi kompa zrobił to nie wgrał wszystkich sterowników.
Dobra dzięki, zapytam może przyjedzie i zrobi
RPG
AikoAmane jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 16-09-16, 23:29   #6
 Dark
Ojciec
 
Dark awatar
 
Zarejestrowany: lipiec 2010
Posty: 1 688
Domyślnie

Hej Natalio

Podaj parametry komputera. Wejdź w "Komputer", naciśnij prawy przycisk myszy, kliknij "właściwości" i ładnie przepisz dla nas wszystko co jest tam napisane

pzdr,,
__________________
“God will not let you take me.”
RPG
Dark jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 18-09-16, 11:39   #7
AikoAmane
Chrząszcz
 
Zarejestrowany: wrzesień 2016
Posty: 4
Domyślnie

Cytat:
Napisał Dark Zobacz post
Hej Natalio

Podaj parametry komputera. Wejdź w "Komputer", naciśnij prawy przycisk myszy, kliknij "właściwości" i ładnie przepisz dla nas wszystko co jest tam napisane

pzdr,,
Cześć,
Sorry trochę nie wchodziłam.
Windows Professional
Procesor: Inter(R) Core(TM) 6420 @ 2.13GHz 2.13GHz
Zainstalowana pamięć (RAM): 2,00GB
Typ systemu: 32- bitowy system operacyjny

też pozdrawiam
RPG
AikoAmane jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Odpowiedz


Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady postowania
Nie Możesz wysyłać nowe wątki
Nie Możesz wysyłać odpowiedzi
Nie Możesz wysyłać załączniki
Nie Możesz edytować swoje posty

vB code jest Wł.
UśmieszkiWł.
kod [IMG] jest Wł.
kod HTML jest Wył.
Skocz do forum

Podobne wątki
Wątek Autor wątku Forum Odpowiedzi Ostatni post / autor
Problem Gothic bootq Pomoc techniczna 1 17-02-13 12:30
Problem z Gothic I i II na win 7 TheZetfooPL Dyskusja 3 04-02-13 21:58
Problem z Gothic 3. DevGamer Pomoc Techniczna [G3] 3 15-10-12 20:14
problem z gothic 2 murzynskyPL Pomoc 4 03-05-12 17:03
Gothic 2 i Gothic 2 NK problem z uruchomieniem KubaK Pomoc 3 30-06-10 17:32


Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.