Wróć   Forum Gothic - ArcaniA: Gothic 4 > Modding > Czas Zapłaty
Przeładuj stronę Premiera - mod został ukończony!

Odpowiedz
Narzędzia wątku Przeszukaj ten wątek Wygląd
Nieprzeczytane 10-01-14, 10:52   #85
Smutas
Berserker
 
Smutas awatar
 
Zarejestrowany: grudzień 2005
Skąd: kraina barbarzyńców
Posty: 13 004
Domyślnie

Cytat:
Napisał najemnikrav Zobacz post
Najlepiej robić sobie savy bezpieczeństwa co parę godzin żeby uniknąć takich sytuacji i zapisywać je sobie np. na pulpicie.
Teraz to ja też taki mądry jestem.... Ale nie mam czasu od nowa całego moda zaczynac.
__________________
Pro Fide, Rege et Lege
Honorowy Użytkownik Forum



Wredny barbarzyńca
User, który ma ZAWSZE rację :-)
RPG
Smutas jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 10-01-14, 16:40   #86
najemnikrav
Golem
 
najemnikrav awatar
 
Zarejestrowany: lipiec 2010
Posty: 1 009
Domyślnie

Cytat:
Napisał Smutas Zobacz post
Teraz to ja też taki mądry jestem.... Ale nie mam czasu od nowa całego moda zaczynac.
Oj tam to raptem kilkadziesiąt godzin wliczając czas potrzebny na ponowne przechodzenie zbugowanych zadań
RPG
najemnikrav jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 11-01-14, 09:18   #87
Thompson
Zębacz
 
Zarejestrowany: grudzień 2007
Posty: 493
Domyślnie

Oj tam, ja skończyłem w 3 rozdziale - bugów nie miałem jako takich, ale patch ma wyjść, poprawić balans, sprawić, że kowalstwo będzie przydatne (najlepsze bronie tylko do wykucia) - więc moim zdaniem lepiej poczekać i zagrać od nowa :P Fabułę bez bugów poznać.
__________________
Piszę poprawnie po polsku.

"Mówcy powinni mieć na uwadze nie tylko to, by wyczerpać temat, ale także to, by nie wyczerpać słuchaczy." - Winston Churchill
RPG
Thompson jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 11-01-14, 23:15   #88
Avallach
Czarny Goblin
 
Avallach awatar
 
Zarejestrowany: styczeń 2010
Posty: 166
Domyślnie

Do tego jest parę ambitnych osób chcących zrobić pełen dubbing, ale to jest prawdopodobnie kwestia minimum paru miesięcy. Chętnych do nagrywania jest sporo, potrzebny by był jednak rzetelny koordynator. Jak będzie wiadomo coś więcej, założę w dziale temat gdzie będzie można zgłaszać swoje próbki, na razie nie ma to niestety sensu (a na pewno nie w tym temacie).
__________________

theModders.org - Administrator
GothicSite - newsman [modding]
RPG
Avallach jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 12-01-14, 18:59   #89
najemnikrav
Golem
 
najemnikrav awatar
 
Zarejestrowany: lipiec 2010
Posty: 1 009
Domyślnie

Szlak mnie z tym modem trafi. Robię zadanie czas zapłaty i jak wchodzę do piwnicy w czasie wczytywania wywala mnie z gry ostatnie zadanie chyba i nie mogę go ukończyć

Ostatnio edytowane przez najemnikrav : 12-01-14 o 19:03.
RPG
najemnikrav jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 13-01-14, 09:48   #90
Smutas
Berserker
 
Smutas awatar
 
Zarejestrowany: grudzień 2005
Skąd: kraina barbarzyńców
Posty: 13 004
Domyślnie

Cytat:
Napisał najemnikrav Zobacz post
Szlak mnie z tym modem trafi.
Trzeba przyznać, że jak na tak rozbudowany mod, to Czas Zapłaty jest chyba najbardziej zabugowanym modem w jaki grałem. Nie trafiłem jeszcze na taką kichę, a grałem chyba we wszystko co było dostępne.
__________________
Pro Fide, Rege et Lege
Honorowy Użytkownik Forum



Wredny barbarzyńca
User, który ma ZAWSZE rację :-)
RPG
Smutas jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 13-01-14, 12:38   #91
chinek
Chrząszcz
 
Zarejestrowany: czerwiec 2007
Posty: 3
Domyślnie

Cytat:
Napisał Smutas Zobacz post
Trzeba przyznać, że jak na tak rozbudowany mod, to Czas Zapłaty jest chyba najbardziej zabugowanym modem w jaki grałem. Nie trafiłem jeszcze na taką kichę, a grałem chyba we wszystko co było dostępne.
Co prawda to prawda , mod z deka często crashuje . Często albo przez dłuższy czas wcale , nie wiadomo o co kaman . Do tego jeszcze te różnorodne bugi . Być może poprzeczka była ustawiona troszkę za wysoko ale miejmy nadzieje że wyjdzie to na dobre w postaci jakiegoś patcha . Modzik mimo wszystko tętni innowacją ;d
RPG
chinek jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 13-01-14, 16:55   #92
Smutas
Berserker
 
Smutas awatar
 
Zarejestrowany: grudzień 2005
Skąd: kraina barbarzyńców
Posty: 13 004
Domyślnie

Cytat:
Napisał chinek Zobacz post
miejmy nadzieje że wyjdzie to na dobre w postaci jakiegoś patcha . Modzik mimo wszystko tętni innowacją ;d
Zgadzam się, mod naprawdę fajny. Niestety wątpię aby jakikolwiek patch się do niego pokazał.
__________________
Pro Fide, Rege et Lege
Honorowy Użytkownik Forum



Wredny barbarzyńca
User, który ma ZAWSZE rację :-)
RPG
Smutas jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 13-01-14, 17:32   #93
najemnikrav
Golem
 
najemnikrav awatar
 
Zarejestrowany: lipiec 2010
Posty: 1 009
Domyślnie

Fakt mod jest naprawdę wciągający i tym bardziej mnie wkur... to że nie mogę go ukończyć i to po tylu godzinach poświęconych na kilkukrotne przechodzenie niektórych zadań. Mam nadzieje, że ten patch wyjdzie możliwie szybko.
RPG
najemnikrav jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 15-02-14, 14:38   #94
Milten3398
Czarny Goblin
 
Zarejestrowany: luty 2013
Skąd: Klasztor Innosa
Posty: 133
Domyślnie

Ściąfnąłem ,zagrałem i trafiło się dość dużo bugów ,które na szczęście nie blokowały mnie w fabule ale teraz stoje w miejscu bo nie moge znaleźć Diega. Jestem dopiero w 3 roździale i przeszukałem kolonie wzdłóż i wszerz. Poratujecie chłopaki?
RPG
Milten3398 jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 15-02-14, 16:31   #95
najemnikrav
Golem
 
najemnikrav awatar
 
Zarejestrowany: lipiec 2010
Posty: 1 009
Domyślnie

Diego jest tam gdzie byli ci dwaj bracia co wisieli kasę jednemu łowcy trolli jak dobrze pamiętam.
RPG
najemnikrav jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 15-02-14, 16:41   #96
Milten3398
Czarny Goblin
 
Zarejestrowany: luty 2013
Skąd: Klasztor Innosa
Posty: 133
Domyślnie

Dzięki wielkie najemnikrav. Myślałem ,że to miejsce jest już "wykorzystane" ,więc je pominąłem ,a ci bracia to Prawy i lewy.

edit: Mam jeszcze jedno pytanie. Gdzie jest piąty rekrut? Mam już czterech: Skorpiona ,Pacho ,Jacka Aligarora i kowala ,a gdzie jest piąty? I ewentualnie ktoś mógłby dać linka do poradnika (wystarczy do czwartego roździału) jakbym miał jescze jakieś problemy. Wszystkie pliki na The Modders jakie znalazłem wygasły.

Ostatnio edytowane przez Milten3398 : 15-02-14 o 21:29.
RPG
Milten3398 jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Odpowiedz


Narzędzia wątku Przeszukaj ten wątek
Przeszukaj ten wątek:

Zaawansowane wyszukiwanie
Wygląd

Zasady postowania
Nie Możesz wysyłać nowe wątki
Nie Możesz wysyłać odpowiedzi
Nie Możesz wysyłać załączniki
Nie Możesz edytować swoje posty

vB code jest Wł.
UśmieszkiWł.
kod [IMG] jest Wł.
kod HTML jest Wył.
Skocz do forum

Podobne wątki
Wątek Autor wątku Forum Odpowiedzi Ostatni post / autor
Premiera US Assargadon ArcaniA: Upadek Setarrif 6 21-02-11 22:22
QuestPack 4 PL - premiera puka do drzwi Macrentofeth Pomoc Techniczna [G3] 21 28-08-10 14:28
Niewykończony miecz - co dalej? Jacold Pomoc 3 22-11-09 16:43
Premiera Xanas Ogólna dyskusja 8 02-08-09 00:23
Odłączony prąd podczas zapisywania [G1] player Pomoc techniczna 4 25-07-09 11:45


Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.