![]() |
#1 | |
Chrząszcz
|
![]() Witam. Nie dawno zacząłem grać w Arcania:G4. Do tej pory wszystko było dobrze, dialogi przeprowadzane prawidłowo, był dźwięk, można było dialogi "skracać" poprzez kliknięcie PPM.
Mój problem zaczyna się w miejscu, gdzie lądujemy po wypłynięciu z wyspy razem z Diego. Początek gry. Po rozmowie z kobietą w karczmie, rozmowie z magiem z górnego pokoju w karczmie wracam do kobiety, która zleca mi przyniesienie miodu. Idę więc szukać gościa od miodu, trafiam na ogrodzoną osadę ( gońców leśnych prawdopodobnie ). Jeden z nich mnie zaczepia i zaczyna się rozmowa. Mówi że mnie nie przepuści, mam do wyboru jedno zdanie więc je wybieram i na tym się kończy. On nic nie mówi tylko stoi a animacja dialogu trwa, nie mogę jej zakończyć PPM, wejść w menu główne itd. Po prostu tak jakby gra się zawieszała. Może trochę chaotycznie to napisałem ale mam nadzieję że zrozumiecie i ktoś mi pomoże. @EDIT. Nie wiem jakim cudem ale po kilku próbach i wyłączeniach gry za pomocą "zakończ proces" problem sam się rozwiązał. Temat do zamknięcia. Ostatnio edytowane przez LPCrooks : 23-01-11 o 21:40. Powód: Problem rozwiązany |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni post / autor |
Risen - Cały Soundtrack w jednym temacie | Topolas | Ogólna dyskusja | 0 | 16-07-09 23:06 |
3 Gothici w jednym pudełku | cruzolo | Myrtana | 12 | 02-07-05 18:42 |