Wróć   Forum Gothic - ArcaniA: Gothic 4 > Ogólnie o uniwersum > Gothic 3: Zmierzch Bogów > Porady i spoilery
Przeładuj stronę Kody po naprawiony save`je

Zamknięty Temat
Narzędzia wątku Wygląd
Nieprzeczytane 03-09-10, 21:50   #1
Renegade
Chrząszcz
 
Zarejestrowany: sierpień 2006
Posty: 14
Domyślnie Kody po naprawiony save`je

Witam.
Mam naprawionego save`a po bugu z miltenem, ale troche nie tak jak chciałem i mam problem wciąz by grac bo posiadam teraz 0 złota i 0 wytrychów, do tego zero PN i minimalne dosw 46 lvl.. . Zeby wogole ruszyc z gra potrzebuję kod na wytrych i złoto, a najlepiej na doświadczenie to sobie dobije tyle ile miałem przed naprawa save`a, bo tak jak mówie nie moge nic kupic/zabrac ze skrzyn, a mam pusty plecak wiec nawet sprzedać nie mam czego .... . Szukam tego na forum, ale cos wyszukiwarka w bambuko leci bo mi wyswietla ze za mało znaków wpisałem - a pisze całe zdanie ;/

jak ktoś ma kod to niech zarzuci bo ja tak jak wspomniałem szukam ale na piechote..

pzdr
RPG
Renegade jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 03-09-10, 22:08   #2
Calzedo
Potentat Stringów
 
Calzedo awatar
 
Zarejestrowany: sierpień 2008
Skąd: Żelazny Tron
Posty: 1 412
Domyślnie

Cytat:
Napisał Renegade Zobacz post
Mam naprawionego save`a po bugu z miltenem
Naprawiony save, tzn? Zainstalowałeś patch, w tym sensie?


Cytat:
Napisał Renegade Zobacz post
Szukam tego na forum, ale cos wyszukiwarka w bambuko leci bo mi wyswietla ze za mało znaków wpisałem - a pisze całe zdanie ;/
Wpisuj kluczowe słowa. Nic dziwnego, że wyszukiwarka nie poda Ci topicu jak wpiszesz coś z "czy", np. "Gorn czy Thorus"?
__________________
Mag Ognia - Stolica Królestwa Innosa

Zostawiając tu kawał życia.
RPG
Calzedo jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 03-09-10, 22:29   #3
Renegade
Chrząszcz
 
Zarejestrowany: sierpień 2006
Posty: 14
Domyślnie

naprawiony czyli - user który stworzyl te patche 2.x naprawił mi a raczej stworzyl sejva od momentu, w którym dopadł mnie bug tego jego patcha który uniemozliwil mi dalszą grę - czyli milten nie chciał ze mną gadac, a zrobiłem wszystko co należy. save`a mi zrobił wg moich danych co posiadałem w tym stanie gry.. ale zapomniał dodać złota i poprawić doświadczenia, nie prosiłem o graty z ekwipunku poza 2 mieczami, więc nawet wytrycha nie mam heh

wstępnie poprawiłem juz część czyli wpisałem kod na wszystkie przedmioty - teraz pousuwam co mi zbędne i nie miałem , ale nie działa mi kod teach LP - a skoro nie ma kodu na doświadczenie to chciałem sobie dodać 10 pkt nauki zeby przeskoczyc dziure w doświadczeniu i nauczyć się błyskawicy bo o tym też zapomniał

ps zeby nie było ze nadaję - ciesze sie z tego co zrobil bo zrobił to szybko , a kazdemu się zapomni hehe

to jak zdobyc na PN kod ? tzn jaki jest poza niedziałającym teach LP ?


a co do wyszukiwarki to wpisuje: "kod do gothic 3 ZB" albo "kod na doświadczenie".. a wyszukiwarkami pluje ze cos tam cos tam i nie szuka

Ostatnio edytowane przez Renegade : 03-09-10 o 22:33.
RPG
Renegade jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 03-09-10, 22:34   #4
tomnaw
Chrząszcz
 
tomnaw awatar
 
Zarejestrowany: wrzesień 2010
Posty: 4
Domyślnie

to nie lepiej reinstalke zrobić??!! i powinno pykać
RPG
tomnaw jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 03-09-10, 22:40   #5
Calzedo
Potentat Stringów
 
Calzedo awatar
 
Zarejestrowany: sierpień 2008
Skąd: Żelazny Tron
Posty: 1 412
Domyślnie

Cytat:
Napisał Renegade Zobacz post
to jak zdobyc na PN kod ? tzn jaki jest poza niedziałającym teach LP ?
A masz w ogóle aktywną tą konsolę? Bo wątpię, by kody, które innym działały Tobie nie działały.
Możesz gościa poprosić, żeby Ci jeszcze raz zrobił sejwa dokładnie z tym co chcesz mieć.

Cytat:
Napisał Renegade Zobacz post
a co do wyszukiwarki to wpisuje: "kod do gothic 3 ZB" albo "kod na doświadczenie".. a wyszukiwarkami pluje ze cos tam cos tam i nie szuka
Pewnie przez "do" albo "na" nie wyszukuje. Ale wystarczyło przejrzeć jeden z przyklejonych tematów i już miałbyś jakieś wskazówki.
http://forum.gothic.phx.pl/showthread.php?t=20918
__________________
Mag Ognia - Stolica Królestwa Innosa

Zostawiając tu kawał życia.
RPG
Calzedo jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 03-09-10, 23:05   #6
Renegade
Chrząszcz
 
Zarejestrowany: sierpień 2006
Posty: 14
Domyślnie

Mam aktywną konsolę bo tak jak mówię inne kody przyjmują sie np give all, ale po wpisaniu teach LP nie robi się nic - nawet komunikat nie pojawia się dlatego moze jest inny kod na PN albo na punkty doświadczenia..


tomnaw reinstalke to ja miałem bo myslalem ze nie dorwe sejva i grałem od nowa... ale masa drogi przedemna.. a ja chciałem działać dalej mam jeszcze w koncu mase gier do przejscia a i tak nad tą grą za dużo siedze bo jest toporna


co do ponownej poprawy sejva.. chciałem dzis w nocy pograc hehe stad szukałem kodów bo ponowny sejv moze będzie ale napewno nie dzis :P


dobra już wiem czemu nie działał ten kod.. zrobiłem mega wtope.. załapałem po chwili - wpisałem teach LP i z 4PN zrobiło mi 0.... myslałem ze kod daje iles tam PN a to trzeba wpisac "teach LP i ilosc PN jakie chcemy" hehehe i teraz poszło mam 10 pkt

zostaje z ciekawosci pytanie o kod na doświadczenie jak ktoś zna

Ostatnio edytowane przez Renegade : 03-09-10 o 23:16.
RPG
Renegade jest offline  
Góra
Zamknięty Temat


Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady postowania
Nie Możesz wysyłać nowe wątki
Nie Możesz wysyłać odpowiedzi
Nie Możesz wysyłać załączniki
Nie Możesz edytować swoje posty

vB code jest Wł.
UśmieszkiWł.
kod [IMG] jest Wł.
kod HTML jest Wył.
Skocz do forum

Podobne wątki
Wątek Autor wątku Forum Odpowiedzi Ostatni post / autor
Kody na NPC-ty ymry Porady i spoilery 18 21-09-11 13:47
kody kody kody... pornos Pomoc 3 05-08-04 00:39
Gra na kody AKO Pomoc 5 24-06-04 15:38


Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.